Zadnji komentari

Raste nesigurnost u Zagrebu: Imigranti odvijačem napali čovjeka usred bijela dana

Pin It

Imigranti

Nakon objave vijesti o tučnjavi azilanata na Jakuševečkoj cesti u Zagrebu, javio se ogorčeni Zagrepčanin koji je prije desetak dana doživio slično iskustvo, piše Zagreb.info. Napala su ga dva azilanta dok je išao u svoju garažu u Travnom.

Napali ga najprije letvom po leđima, a zatim odvijačem

“Oko 10:30 išao sam u dućan, a nakon toga otišao do garaže. Napala su me dvojica, lupio me netko letvom po leđima, izgubio sam ravnotežu, jedan mi je stao na ruke i htjeli su mi otuđiti torbicu. Ovaj drugi me kao s nekim odvijačem dobrano izgrebao po nadlaktici”, opisuje Tomislav svoj bliski susret s napadačima.

“Završio sam na hitnoj”, nastavlja, “jer sam zadobio nagnječenje šake, kontuziju kralježnice i rebara. Još uvijek me boli cijela lijeva strana”, ispričao je Tomislav, pokazujući ozljede koje su vidljive na fotografijama što ih je objavio Zagreb.info.

Policija ne može ništa jer ne zna identitet imigranata

“Obojica su imali zelene kirurške maske i išli su prema meni, nisam uopće mislio da me idu napasti. Vidim stalno takve likove koji prolaze po kvartu. Ta garaža od zgrade ima sedam, osam ulaza, uvijek netko prolazi, kako su se oni tako usudili, to mi nije jasno. Nije mi svejedno sada ići u garažu, hodati po kvartu, ne znam što se može dogoditi”, pojasnio je.

Kaže kako je sve prijavio policiji, dao izjavu, zvao odvjetnička društva za pravni savjet, no svi su rekli da bez identiteta napadača ne mogu ništa poduzeti.

“Ovi svi naši političari viču da smo siguran grad, pa evo neka sada kažu nakon ovakvih slučajeva da smo sigurni”, zaključio je Zagrepčanin.

narod.hr