Zadnji komentari

Partizanski zločini nad političkim neistomišljenicima

Pin It

Gotovo pola milijuna Hrvata je pobijeno nakon završetka antinacističkog rata po naređenju jugoslavenskih komunista – veliko Srba i maršala Tita, a ubojice su bili presvučeni četnici i hrvatska djeca – partizani, ali njihovi potomci i danas negiraju te zločine. Mnogi počinitelji tih zločina su bili živi kada je nastala demokratska država Hrvatska, a gotovo nitko o zločinima nije progovorio ni riječi. Zašto?

Dakle, nakon završetka rata nad Hrvatima je izvršen genocid, a to i danas skrivaju potomci komunističkih zločinaca koji se danas nalaze pozicijama moći u politici, obrazovanju i kulturi.

Sve ovo nam također otkriva da ti zločinci nisu imali savjesti, a nemaju je ni njihovi potomci jer da je imaju ispričali bi se narodu zbog zločina njihovih predaka. Jedino je progovorio Srb Simo Dubajić koji je javno priznao ubojstvo oko 30 tisuća Hrvata u Kočevskom Rogu. Međutim, otkriveni su još mnogi zvjerski zločini Titovih ''osloboditelja'' posebice u Sloveniji i Hrvatskoj. Najviše nas je dirnuo svakako zločin u Hudoj jami jer tako nešto su mogli smisliti samo zlikovci. Veća stratišta u Sloveniji su poznata, ali i neistražena, dok u Hrvatskoj su mnoga manja stratišta otkrivena i istražena, a za Jasenovac potomci zločinaca ne žele da se dozna istina. Nije istražen ni Macelj u cijelosti.

Prikrivanje zločina najviše se odnosi na Vlade nakon 2000. godine jer na vlasti su većinom bili potomci zločinaca i nešto hrvatskih komunističkih oportunista. Koliko još ima neotkrivenih stratišta diljem Hrvatske i BiH, ali potomci tih zločinaca i dalje optužuju ustaše i Jasenovac, mada sva otkrivena i istražena stratišta egzoneriraju ustaše kao zločince i Jasenovac kao ustaški logor smrti za Srbe, Židove i Cigane. Međutim, u Jasenovcu su najviše bili zatvarani komunisti nakon sudske presude. Gotovo svi osuđeni komunisti iz Jasenovca su izašli živi. Zbog genocida nad Hrvatima, potomci zločinaca stalno se vraćaju na ustaše i Jasenovac te lažima skrivaju zločin svojih predaka. Jasenovac propagiraju sve hrvatske Vlade, što znači da se radi o potomcima komunista koji slijede laži njihovih predaka.

Umjesto da su sve hrvatske Vlade osigurale novac za iskopavanje svih poznatih stratišta, one su novac davali neprofitnim udrugama koje na to nemaju pravo u demokratskim državama, a te udruge su vodili potomci zločinaca koje su štitili zločine svojih predaka. Novac iz proračuna se davao i komunističkim medijima. Ni Milanović ni Plenković nikada nisu progovorili o komunističkim i partizanskim zločinima jer ih oni ne zanimaju. Pitanje jest: Zašto? Nisu to učinili ni ostali premijeri, a najmanje su učinili bivši predsjednici jer neki od njih su te zločine čak opravdali. Vjerujem da mnogi čitatelji znaju zašto. Račan nas je promjenom Ustava vratio u komunizam te opljačkao državu i narod, najviše zahvaljujući šutljivom, a ranije grlatom Vladi Gotovcu.

Isto tako danas muslimanske vođe u BiH Hrvate nazivaju ustašama, što znači da su oni većinom bili potomci komunističkih i partizanskih zločinaca ili suradnici UDBA-e i KOS-a. Zar velik broj muslimana nije bio u ustašama? Mak Dizdar je sve rekao u svojoj pjesmi MODRA RIJEKA koju mnogi nisu razumjeli. Modra rijeka je Drina gdje su počinjeni najveći pokolji muslimana. Tamo je ubijen i IVAN Goran Kovačić koji je napisao poemu JAMU u kojoj opisuje zvjerstva i svirepost četnika, ali komunisti su ih pripisali ustašama. Dakle, cijeli partizanski rat je laž jer narod nisu oslobodili Titovi partizani nego saveznici, a Britanci su Titu vratili izbjeglice i hrvatsku vojsku, koja se predala. Dakle, najodgovorniji za genocid nad Hrvatima su bili Britanci i Tito.

Da bi prikrili komunističke zločine, Večernji list je prodan Srbinu te se u njega vratio umirovljeni bivši komunistički aparatčik Mirko Galić, a gotovo sve medije uređuju potomci komunističkih zločinaca. No, nikad nismo doznali tko je bio vlasnik Večernjeg lista i drugih medija, a to nam donekle otkriva tko je opljačkao Hrvatsku i hrvatski narod. Nema nikakve sumnje da je su to bili UDBA i KOS. U veleposlanstvima rade stari komunistički kadrovi ili njihovi potomci, pa je logično postaviti pitanje: Kuda ide Hrvatska? Zar je moguće da su komunistički potomci jedini sposobni da obavljaju medijske, obrazovne i kulturne poslove, a da su svi drugi Hrvati nesposobni. Zašto Hrvatska nije pripremila ljude da zamijene potomke komunista – udbaša i kosovaca?

Što je onda solucija? Lustracija. Bivšim i komunistima treba zabraniti svako javno djelovanje. Treba ih udaljiti iz politike, obrazovanja i kulture.

Srećko Radović/HRsvijet