Zadnji komentari

Ovo na žalost nije vic

Pin It

oko Zadržavanje mliječno bijele luđačka košulja bih - nagorskaya.com

Bizarna preporuka vlade SAD-a:

I u slučaju atomske eksplozije čuvajte se COVID-a, nosite masku, distancirajte se…

U slučaju nuklearne eksplozije nemojte slučajno zaboraviti na fizički razmak i masku, stoji na stranicama američke vlade posvećene katastrofama. Ako se pitate misle li možda na plinsku zaštitnu masku, prevarili ste se. Ako eksplodira atomska bomba, smatra američka administracija, važno se i dalje čuvati se COVID-19.

Na ovaj bizaran podatak ukazao je Nenad Bakić, matematičar i poduzetnik koji već dvije godine ukazuje na nelogičnost koronamjera i koji sa znanstvenikom Gordanom Laucom drži smjer koronarealizma.

Kažu tako Amerikanci na službenoj stranici da u slučaju eksplozije atomske bombe nastavite držati fizičku udaljenost s osobama koje ne pripadaju vašem kućanstvu i naravno, ne zaboravite zaštitne maske. Da bježeći od radijacije ne pokupite putem COVID-19.

Upute idu dalje: Ako ste se evakuirali u javno sklonište, osigurajte za sebe i obitelj sredstvo za dezinfekciju ruku i dvije maske po osobi. Iznimka su djeca ispod dvije godine te osobe koje imaju problema s disanjem.

U uputama je poveznica na stranice američkog Centra za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) na upute o postupanju u slučaju bilo kakve katastrofe. U slučaju da se morate pripremiti za odlazak u sklonište, pobrinite se da što prije dobijete cjepivo protiv COVID-19 “da bi u skloništu zaštitili sebe i druge”. Pa tako nadalje kažu i da bi se potpuno cijepljenje osobe trebale i dalje u skloništima držati mjera poput nošenja maski i fizičke udaljenosti.

Kako dok vani bijesni uragan ili nuklearni rat ne biste pobrali COVID, preporučeno je i da u skloništu ako nije baš nužno, sa supatnicima ne dijelite hranu i vodu.

Izvor: narod.hr