Bandić nakon ‘Palme’, na samu obljetnicu bitke za Pakrac i Lipik prima u goste pakračkog paroha Jovana Ćulibrka, ‘niškog padobranca’!

Pin It

Dakle, nakon posjeta Bajinoj Bašti, primanja u goste bizarnog 'Palme', na red je došao i Ćulibrk, 'niški padobranac', autor knjiga o rocku i genocidu. Što se zapravo događa s vječnim gradonačelnikom, teško je proniknuti - ali, nije nemoguća zajednička lista 365 i Pupovčeva SDSS-a za europske izbore ove godine.

Tko zna koga će još u svoje zagrebačke odaje za potrebe kampanje još primiti Milan Bandić, možda će zagrljen zapjevati s Mitrom Mirićem omiljenu mu pjesmu 'Ne može nam nitko ništa', a zluradi bi mogli reći da nije nemoguće da s niškim padobrancem Ćulibrkom jednoga dana a možda i prije s padobranom do njega skokne i Ceca Ražnjatović

Zagrebački, ali i hrvatski domoljubni krugovi ponovo su uznemireni još jednim ispadom gradonačelnika Zagreba “prema istoku”, a neki se s iskrenom zabrinutošću pitaju – je li Bandić ucijenjen od srpskih tajnih službi.

Naime, Milan Bandić će sutra, u ponedjeljak 11. 2. 2019.godine, na samu obljetnicu presudne bitke za Pakrac i Lipik, primiti u goste nikog drugog nego – pakračkog paroha Jovana Ćulibrka, poznatog kao ‘Niški padobranac’ zbog svoje navike da oblači uniformu i skače iz vojnog zrakoplova.

Ovaj neobični susret, na obljetnicu bitke zbog koje bi – da je loše završila – možda pao i Zagreb, uznemirio je duhove još otkako se početkom tjedna pojavio na tablici međugradske suradnje, koja je javno dostupna ali je gleda rijetko koji novinar.

Dakle, nakon posjeta Bajinoj Bašti, primanja u goste bizarnog ‘Palme’, na red dolazi  i Ćulibrk, ‘niški padobranac’, autor knjiga o rocku i genocidu.

Što se zapravo događa s vječnim gradonačelnikom, teško je proniknuti – ali, nije nemoguća zajednička lista 365 i Pupovčeva SDSS-a za europske izbore ove godine. Jer Bandić koji u istraživanjima javnog mnijenja redovito osvaja jedva 3-4 posto povjerenja glasača, vjerojatno se razletio na sve strane samo da bi prikupio što veći broj onih koji će glasovati za njega i njegovu stranku. Bandić zna trgovati pa nije ni čudo što u goste prima razne ‘Palme’ ‘niške padobrance’ i Ćulibrke, jer će to znati verificirati ‘etno biznismen’, kako su ga od ‘milja’ prozvali pojedini mediji, Milorad Pupovac.

Tko zna koga će još u svoje zagrebačke odaje za vrijeme kampanje još primiti Milan Bandić, možda će zagrljen zapjevati s Mitrom Mirićem omiljenu mu pjesmu ‘Ne može nam nitko ništa’, a zluradi bi mogli reći da nije nemoguće da s niškim padobrancem Ćulibrkom jednoga dana a možda i prije s padobranom do njega skokne i Arkanova Ceca Ražnjatović.

V.Topić/7dnevno