Radić: Predlažem gospodi iz HDZa da si smjene predsjednika stranke jer stranka ne može biti talac jednog čovjeka

Pin It

MARIO RADIĆ: 'Sa Škorom ćemo osvojiti dvoznamenkasti broj mandata i bit  ćemo značajan politički faktor' – NACIONAL.HR

Predlažem gospodi iz HDZ-a da si smijene predsjednika stranke i nađu novoga. Citirat ću jednog gospodina koji se zove AP, a koji je 2016. godine rekao da stranka ne može biti talac jednog čovjeka

Zamjenik predsjednika DP-a Mario Radić istaknuo je da su kotarski izbori u Splitu i izbori za gradske četvrti i mjesne odbore u Osijeku, na kojima je DP osvojio dvoznamenkasti broj glasova, pokazali kako Domovinski pokret stoji puno bolje nego što to pokazuju ankete, a komentirao je i situaciju u HDZ-u te uvođenje eura:

kaže: - Znate, ovi igrači koji su sjedili na klupi nisu trčali i zabijali golove, oni ništa ne rade. To je besmislica. Imate vlast i oporbu. Ne može oporba odlučivati o državi i zato se zove oporba''.

''Simptomatično mi je da na svim izborima, recimo kotarskim ili za gradske četvrti, DP uvijek ima dvoznamenkaste brojke, pa mi to ipak govori da malo bolje stojimo nego što to pokazuju ankete. Tako da oporba treba biti ta koja će ukazivati na propuste i predlagati rješenja, kao što ih i predlažemo. Domovinski pokret ide sam na izbore i sve što radi, radi po svom programu''.

''Predlažem gospodi iz HDZ-a da si smijene predsjednika stranke i nađu novoga. Citirat ću jednog gospodina koji se zove AP, a koji je 2016. godine rekao da stranka ne može biti talac jednog čovjeka''. 

''Euro nam je uveden u situaciji u kojoj od pet uvjeta iz Mastriškog sporazuma nismo ispunili niti jedan! U ovakvoj inflaciji uvesti euro, ne znam koji je ekonomski stručnjak mogao očekivati da neće doći do porasta cijena. Država nam je sve skuplja, a stanovništvo nam je palo za pola milijuna. I nitko ne želi ići u reforme. Nisam siguran da ova država može ovako funkcionirati dugoročno''.