Mlinarić: Plenkovićeva vlada i dalje odbija tražiti ratnu odštetu od Srbije, čime potvrđuje kako je Plenković izdajnik nacionalnih interesa RH

Pin It

STIPO MLINARIĆ ĆIPE, U ZAROBLJENIŠTVU PROVEO 272 DANA: Danas me najviše  bole izlomljene, izudarane kosti mojih suboraca prepuštenih zaboravu, koje  leže u neznanim hladnim grobovima - Glas Istre

Odgovora i dandanas nema te nam ne preostaje ništa drugo osim da za saborskom govornicom takve ljude nazovemo pravim imenom, a pravo ime za takvog čovjeka, blago rečeno, jest izdajnik nacionalnih interesa!

Naš Stipo Mlinarić podsjetio je kako je još sredinom prošle godine zatražio od Plenkovića da se očituje o traženju ratne odštete od Srbije te kako do dandanas nije dobio odgovor:

''U lipnju 2022. javno sam uručio predsjedniku Vlade Plenkoviću pet dokumenata sa zapovijedima o osnivanju koncentracijskih logora u Srbiji i na okupiranom dijelu hrvatskog teritorija, na što je predsjednik Vlade ustao i odgovorio kako ću odgovor dobiti za 30 dana''. 

''Odgovora i dandanas nema te nam ne preostaje ništa drugo osim da za saborskom govornicom takve ljude nazovemo pravim imenom, a pravo ime za takvog čovjeka, blago rečeno, jest izdajnik nacionalnih interesa!''.

''Ukoliko Vlada RH ne poduzme ništa po pitanju ljudi koji su branili ovu okupiranu, spaljenu državu i ne zatraži ratnu odštetu od Srbije za 300.000 svojih protjeranih građana i za ljude koji su bili po koncentracijskim logorima, zaista nam ne preostaje ništa drugo nego takvog čovjeka nazvati običnim izdajnikom!''.