Bartulica: Zbog Plenkovićeve sluganske politike izgubili smo monetarni suverenitet, a djecu nam truje rodna ideologija

Pin It

Tko je Stjepo Bartulica, novo Škorino pojačanje? - Večernji.hr

Interes Hrvatske mora biti na prvome mjestu!

Hrvatska mora voditi računa o svojim partikularnim interesima unutar EU jer prioriteti u Bruxellesu nisu nužno naši prioriteti. Rodna ideologija je postala službena doktrina EU-a, ali ne može biti naš interes. 

Stephen Nikola Bartulica o govoru Ursule von der Leyen o stanju EU: ''Nismo ništa čuli o demografskoj obnovi. Europski pučani nisu više u stanju braniti kršćanske vrijednosti. Nemaju ništa protiv nametanja transrodne ideologije i očito su pokleknuli pred lijevom hegemonijom, a čiji su predstavnici u Hrvatskoj prvenstveno platforma 'Možemo''. 

''Ovi tzv. borci za ljudska prava veličaju komunističkog diktatora i propalu jugoslaviju. O tome maštaju, to je njihov san! Više od 30 godina prošlo je od propasti komunizma u Europi, ali u Hrvatskoj se mnogi ne mire s tom činjenicom. Nelustrirani kadar truje mlade tom zločinačkom ideologijom''.

''Hrvatska mora voditi računa o svojim partikularnim interesima unutar EU jer prioriteti u Bruxellesu nisu nužno naši prioriteti. Rodna ideologija je postala službena doktrina EU-a, ali ne može biti naš interes. To je lažna ideologija koja izaziva veliku zbunjenost kod djece i ignorira biološke datosti''.

''Bankari u Europskoj središnjoj banci ne vode računa o specifičnim okolnostima hrvatskog gospodarstva i sad smo trajno izgubili monetarni suverenitet. Još jednom ističem kako je euro prerano uveden! I naši poljoprivrednici moraju biti svjesni da su europski činovnici otuđeni od stvarnosti života i to ima ozbiljne posljedice već sada''.

''Hrvatska Vlada je tu prepopustljiva, prelako se uklapa u tu zajedničku politiku. Vrijeme je da pokažemo više samopouzdanja i samopoštovanja u Bruxellesu i da razvlastimo nesposobne političare u Hrvatskoj!''.

''DP će i dalje upozoravati da nam nije svejedno pod kojim će uvjetima Srbija jednom ući u EU. Inzistirat ćemo na priznanju za agresiju i isplati ratne odštete od strane Srbije. Hrvatska na prvom mjestu - to je moje i načelo DP-a! Zaštita hrvatskih interesa, služenje narodu, suverena vanjska politika i očuvanje naravne obitelji''.