Penava: Hrvatski narode, idemo zajedno maknuti s vlasti korumpirane slugane i kleptomane na čelu s Plenkovićem

Pin It

Ivan Penava: ''Prosvjed ljevice na Markovu trgu bio je otužan. Ispod grba s prvim bijelim poljem na krovu Markove crkve nije bilo gotovo nijedne hrvatske zastave. Za Plenkovićev lažni HDZ to su 'korisni manekeni' kojima plaši biračko tijelo i sebe lažno predstavlja kao branitelja nacionalnih interesa. 'Možemo' i Plenkovićev HDZ vode suštinski identičnu globalističku i slugansku politiku''. 

''Po čemu je to Andrej Plenković desno, a Sandra Benčić lijevo? Duboka država je nadstranačka struktura koja se godinama raspoređuje po svim strankama kako bi nekako očuvali 'status quo', sad u liku Andreja Plenkovića. Plenković želi na izbore što je moguće prije jer mu podrška strelovito pada. Više ne može obraniti svoju poziciju, nakon svih pljački i smijenjenih ministara, posebno sad nakon istrage EPPO-a afere 'Geodezija'. On je već bivši, samo mu to nitko od njegovih potencijalnih nasljednika oko njega još nije rekao''.

''Krenuo sam od sebe i pozvao sve, ne samo Most, da suzbijemo naše taštine i maknemo korumpirane slugane i kleptomane na čelu s Plenkovićem. Naš je poziv otvoren i ne vodimo računa o našoj taštini – nekad je časno biti ponizan i odbijen. DP je svakim danom sve jači i imamo sve veću podršku. Hrvatski narod prepoznaje našu iskrenu i suverenu politiku''.

''Brojke istraživanja rejtinga su netočne i predstavljaju plaćeni inženjering Andreja Plenkovića. DP kontinuirano raste i sad smo između 12,3 i 13 posto. Naš je cilj jasan i mi ćemo s hrvatskim narodom, i svima koji žele, zaustaviti sustavno uništavanje Lijepe Naše. Krenut ćemo svi zajedno u promjene smjera kojim Hrvatska ide – izvlačenje zemlje iz blata korupcije i sprječavanje odlaska ljudi''.

''Budite sigurni da ćemo sastaviti Vladu sa svima koji žele maknuti korumpiranu i slugansku Plenkovićevu Vladu. Ta će Vlada biti suverena, antikorupcijska i antiglobalistička. U politici sam, kao i meni bliski ljudi, u službi naših ljudi. Želimo ostaviti lijepu Hrvatsku u zalog svojoj djeci, a ne tuđoj. Moj je glavni grad Zagreb, nikada to neće biti Bruxelles, i nemam nalogodavaca stranih niti domaćih. Ja sam tu da služim, ne da vladam!''.