DP nije tu da bi vladao nego da bi služio hrvatskom narodu

Pin It

NEĆEMO SUDJELOVATI U ''SPAŠAVANJU VLASTI'' U ZAGREBAČKOJ ŽUPANIJI!

Domovinski pokret podružnice Zagrebačke županije, u vezi s događanjima u Skupštini Zagrebačke županije, izvještavamo javnost kako Domovinski pokret, suprotno željama i pozivima HDZ-a, neće sudjelovati u ''spašavanju'' vlasti u Zagrebačkoj županiji. 

Podsjećamo javnost, a posebice vodstvo i članove HDZ-a, ''poštene HDZ-ovce'', da je 2021. g. HDZ vlast u Zagrebačkoj županiji sastavio s vijećnicima izabranim na koalicijskoj listi SDP-a, istim onima koji su sada otkazali suradnju sadašnjoj županijskoj vlasti, na čelu s HDZ-ovim g. Matom Čičkom! Sama ideja i pokušaj da, nakon svega, pokušaju trgovati s nama, Domovinskim pokretom kao s drugima, svima onima čiju podršku kupuju dijeljenjem javnog novca, korupcijom i pljačkanjem svih hrvatskih građana,  predstavlja drski bezobrazluk i čin potpunog nerazumijevanja toga tko je i što to radi Domovinski pokret!  

Ponude kojima smo izloženi proteklih dana, ponude koje se ''ne mogu odbiti'' kao i interesne licitacije onih koji žele zadržati vlast, predstavljaju sve ono protiv čega se zalažemo – Domovinski pokret nije tu da bi vladao nego služio! Mi nismo i nećemo nikada biti žetoni i dizači ruku Plenkovićevom HDZ-u, niti ćemo, kao Plenković i njegovi žetončići, prodavati ono što nije i ne smije biti na prodaju. Kada je o HDZ-u riječ, opet ponavljamo da stojimo nasuprot Andreju Plenkoviću i dijelovima njegova korumpiranog, sluganskog HDZ-a! 

Opetovano ponavljamo ono što Plenković i njegovi poslušnici, u HDZ-u i van njega, nikako ne žele čuti – suradnja je moguća samo s poštenim dijelovima HDZ-a! To je odavno jasno Andreju Plenkoviću i zato koristi svaku priliku da napada Domovinski pokret. Politika Andreja Plenkovića prema DP-u ima svoj kontinuitet i u Skupštini Vukovarsko-srijemske županije gdje je mjesto dopredsjednika Skupštine umjesto DP-u, Plenkovićev HDZ dao upravo SDP-ovoj listi! Od Plenkovića i njegovog glavnog koalicijskog partnera, Milorada (Milodara) Pupovca ništa se drugo nije moglo i ne može ni očekivati! 

Domovinski pokret je iz svih navedenih razloga protiv trgovačke koalicije Milorada i Andreja stoga ćemo mi, zajedno s Hrvaticama i Hrvatima, svim hrvatskim građanima, političkim strankama i snagama koji žele zaustaviti korupciju i daljnje uništavanje jedine nam Domovine, osigurati podršku novoj, istinski poštenoj, hrvatskoj Vladi, antikorupcijskoj i antisluganskoj Vladi koja će slušati Hrvatice i Hrvate, a ne one koje Plenković sluša i one za koje Plenković uistinu radi!