Posebno izdanje Bujice o raspuštanju Sabora i parlamentarnim izborima u svibnju

Pin It

TIHOMIR DUJMOVIĆ: - Plenković ponovo namjerava prevariti birače sa SDSS-om, na HRT-u je za ključnu urednicu pred izbore upravo postavljena ljubimica Pupovčevih Novosti - Daniela Draštata?!

IVICA MARIJAČIĆ: - Šefica HDZ-ovog stožera zadužena za izborni program - Nina Obuljen, poznata je po financiranju skandaloznog filma o Diani Budisavljević, u kojem se vrijeđa Stepinac, a premijerno je prikazan u isto vrijeme - na HRT-u i Vučićevom RTS-u?!

DR. STJEPO BARTULICA: - Domovinski pokret je treći po rejtingu u svim istraživanjima, dok u starnosti stojimo još i bolje! HRT nas uopće nije pitao za komentar o raspuštanju Hrvatskog sabora, dok su svi drugi u milosti Prisavlja! Imamo sličan medijski tretman u tzv. mainstreamu k'o AfD i Trump, ali i sličnu političku sudbinu – put prema pobjedi!

“Plenković opet planira prevariti birače i podvaliti nam SDSS, a Grmoja misli da je pametniji od Einsteina,“ izjavio je u Bujici Z1 televizije novinar i publicist – Tihomir Dujmović: “Dođe li do predizbornog saveza Možemo i SDP-a, ekstremna ljevica mogla bi pobijediti na izborima i pitanje je – hoće li Hrvatska uopće postojati dođu li takvi na vlast?!“

UDARNA VIJEST - IZBORI U SVIBNJU: Plenkovićevu najavu o raspuštanju Hrvatskog državnog sabora za Bujicu je komentirao Tihomir Dujmović, jedan od stalnih izbornih komentatora Z1 televizije... Uživo se iz zadarskog studija Diadora TV javio glavni urednik Hrvatskog tjednika – Ivica Marijačić, a iz zagrebačkog Centra za kulturu – dr. Stjepo Bartulica, profesor na Hrvatskom katoličkom sveučilištu i zastupnik Domovinskog pokreta u aktualnom parlamentarnom sazivu...