Tko je HDZovom Medvedu bliži, Ćipe ili Pupovac?

Pin It

Između Pupovca i Ćipe, Medved je odabrao šefa SDSS-a, a ne brata po oružju i čovjeka koji je baš poput generala i ministra - u Domovinskom ratu izgubio brata?! Porazno za sve.

HDZ-ov branitelj hrvatskih ministara, Tomo Medved, nakon pitanja novinara Bujice Z1 televizije, Igora Petrovića, o tome; je li mu bliži dragovoljac obrane Grada heroja i zastupnik Domovinskog pokreta u Hrvatskom državnom saboru – Stipo Mlinarić Ćipe ili partijski drug okupacijskog ”gradonačelnika” Vukovara i saborski zastupnik SDSS-a – Milorad Pupovac, potpredsjednik Plenkovićeve Vlade zadužen za sustav domovinske sigurnosti – prvo se naljutio, prijekorno pogledao našeg novinara, a potom odgovorio: “Ovo je kontinuitet… HDZ je sa svojim ozbiljnim partnerima do sada realizirao sva naša programska područja!”

Osim što je Pupovca nazvao “ozbiljnim partnerom”, Medved je Ćipu optužio i za “govor mržnje”… Teško mu pada što ga je zastupnik DP-a u sabornici nazvao “veleizdajnikom” koji pogoduje agresoru i četnicima… Domovinskom pokretu još zamjera kritike koje su na račun stožeraša i vladajućih, zastupnici desnice iznosili tijekom tzv. koronakrize. Osim što je zbunjeno spominjao covid, Medved je u odgovor na pitanje – PUPOVAC ILI ĆIPE – ubacio čak i afričku svinjsku kugu!

SNIMKA/Bujica/Z1: Između Pupovca i Ćipe, Medved je odabrao šefa SDSS-a, a ne brata po oružju i čovjeka koji je baš poput generala i ministra - u Domovinskom ratu izgubio brata?! Porazno za sve.

Velimir Bujanec