Mlinarić: Dragi hrvatski narode, glasujte za DP da vidite kako se vodi RH s ljubavlju i vjerom u dragog Boga

Pin It

Hrvatice i Hrvati, dragi moj hrvatski narode! Danas smo svjedoci da su nam nametnuli ili izbor Zorana Milanovića ili izbor Andreja Plenkovića. To su zapravo dva klana koja upravljaju državom osamdeset godina. Dok je Hrvatska krvarila, od Vukovara do Dubrovnika, njih dvojica su planirali svoju diplomatsku karijeru.

Nemojte zaboraviti Zorana Milanovića i njegove četiri godine kao predsjednika Vlade. Ovo je bila najgora Vlada u povijesti hrvatske države. Nametnuo je ćirilične ploče u Vukovaru, gdje je stradao moj prijatelj Darko Pajčić. 

Nemojte zaboraviti tko ga nasljeđuje: Andrej Plenković koji vodi državu osam godina. Tada sudjelujem u političkom životu Hrvatske kao saborski zastupnik. Donio sam mu zapovijedi o srpskim logorima što je on ignorirao, bacio niz vodu, kako bi on rekao. Donio sam mu i dao knjigu „Krajina“ i rekao „to ste vi platili, gospodine Plenkoviću! Vi podupirete 'srpski svet' koalirajući sa SDSS-om“. Ništa na to nije rekao. On dobro zna što radi. 

Andrej Plenković je uveo Istanbulsku konvenciju i rodnu ideologiju koju nam sada nameću stranke poput Možemo, s kojima će Plenković koalirati bez problema. Vidjeli smo ostavštinu Zorana Milanovića u Saboru: njegove saborske zastupnike koji su pljeskali pet minuta na donošenje Istanbulske konvencije. 

Zar smo toliko naivni da nasjednemo na njihove priče da imamo samo dva izbora? Dragi moj hrvatski narode: imate izbor! Imate Domovinski pokret! Glasujte za Domovinski pokret pa da vidite da se drugačije može voditi Republika Hrvatska, a to je s ljubavlju i vjerom u dragoga Boga!