Mlinarić: Pupovac i Srbija ne smiju odlučivati o sastavu hrvatske vlade

Pin It

stipo mlinarić ćipe - tportal

Nikada u novijoj hrvatskoj povijesti službeni Beograd nije imao veći utjecaj na političke prilike u Hrvatskoj. Za sve to je zaslužan Andrej Plenković koji je širom otvorio vrata srbijanskom kapitalu u poljoprivredi, građevini, naftnoj industriji, ali i u medijima.

Cijena je to koju plaćamo za „stabilnu“ Vladu SDSS-a i HDZ-a. Nigdje u Europi jedna stranka, koja se predstavlja kao manjinska, nema tri zagarantirana mandata u parlamentu kao što je to slučaj sa SDSS-om. Pritom je dovoljno da za ta tri zastupnika glasa nekoliko stotina ljudi i oni potom odlučuju o hrvatskoj sudbini. Između ostaloga i tko će voditi hrvatsku Vladu.

Ova pozitivna diskriminacija utječe na svaki segment političkog i društvenog života u RH. Izaziva stalne tenzije u društvu i doslovno drži naciju u okovima. Nažalost, aktualna koalicija SDSS-a i HDZ-a postala je pogodno tlo za djelovanje srbijanskih obavještajnih službi i kreiranje projekta Srpskog sveta. Stoga će jedan od ključnih zadataka koji je pred nama biti izbacivanje srbijanskog utjecaja iz RH i blokiranje obavještajnih aktivnosti BIA-e na tlu RH.

Financiranjem knjige "Krajina 1991.-1995." Vlada Andreja Plenkovića je dotaknula dno, iznevjerivši povjerenje i vrijednosti na kojima je Hrvatska izgrađena. Domovinski pokret je jedina opcija koja garantira da ćemo ograničiti utjecaj Milorada Pupovca i srbijanske države. Pozivam te da se pridružiš na izborima 17.4. i zajedno pokažemo da odbacujemo korumpiranu i izopačenu koaliciju SDSS-a i HDZ-a. Dajmo svoj glas za promjenu!