EU … pederi, masoni i ljevičari … je li Berlusconi bio u pravu?!

Pin It

Kada je prijatelj Berlusconija pitao za mjesto na EU listi. Ovaj mu je (navodno) odgovorio; “A što ćeš tamo? Europa je za pedere, masone i komuniste“. Tu izjavu je i ponovio javno u emisije “Porta a Porta”,  na televiziji RAI u svibnju 2003.

Gotovo svaki Hrvat i svaka Hrvatica znaju pobrojati političke opcije i njihove skandale u Saboru. Međutim kad treba pobrojati političke klubove, a kamo li opcije u EU parlamentu situacija se mijenja.

Europa je umjetan politička tvorevina nastala u doba hladnog rata, plašenjem naroda s užasima I i II svjetskog rata. Mala neformalna zajednica za ugljen i čelik prerasla je u monstruma koji priprema 15-minutne gradove/zatvore za svoje građane…

Pan-Europa, Dva luđak malo jača … “Demokracija kao prolazni trenutak” i „nad-rasa“

O luđaku Adolfu Hitleru i njegovim idejama nad-rase ne treba trošiti riječi, ali malo je poznato kako ga je inspirirao ideološki antipod, otac Pan-Europske ideje sa svojom idejom o uništenju svih nacija i bijele rase ….

Otac osnivač ideje o Uniji bez rasa i nacija bio je  Richard von Coudenhove-Kalergi, sin austrijskog plemića-diplomata i Japanke. U biti bolesno eugeničan, s kompleksom  viteza-na-bijelom-konju, 20-ih i 30-ih godina zagovarao je miješanje europskih plemića i pripadnika židovskih zajednica radi stvaranja novih elita (tzv. „Crno europsko plemstvo) i masovnu imigraciju Crnaca radi dokidanja nacija i uništenja bijele rase.

Kalergijeve knjige Praktischer Idealismus (»Praktični idealizam«) iz 1925., u kojoj je predvidio kako će se pojaviti neka miješana rasa budućnosti to dokazuje; »Čovjek budućnosti bit će miješane rase. Današnje rase i klase postupno će nestati zahvaljujući nestajanju prostora, vremena i predrasuda. Euroazijsko-negroidna rasa budućnosti, po svom izgledu slična drevnim Egipćanima, zamijenit će raznolikost naroda s raznolikošću pojedinaca.« …Potom bolesno predviđa : “dinastije međunarodnog podrijetla i aristokracije koja je spojila sve grane krvi i civilizacije”, a pravdi i jednakosti najbolje se očituje izjavom kako je “demokracija kao prolazni trenutak”

Na ove bolesne ideje iznesene u  knjigama „Pan-Europa“. (1923.), „Kampf um Paneuropa“. (1925.-28.) Hitler je odgovorio jednako bolesnim i radikalno suprotnim idejama u knjizi „Mein Kampfa” (Moja borba) zagovarajuči pojmove „jedan narod, jedan vođa, jedna rasa“.

Tko je koga više nadahnuo na zlo teško je zaključiti tek, Hitlera povijest prepoznaje danas kao nesumnjivo najvećeg zločinca u povijesti čovječanstva, von Coudenhove-Kalergija slave u EU kao oca osnivača a Plenkovićevi Pučani obilježavajući svaki njegov rođendan u EU parlamentu…

Kalergijeva vizija je uključivala oblik “kontrolirane demokracije”, ali je to bila demokracija koja se cijenila kao sredstvo u rukama odabranih, a ne kao cilj. Izrazio je zabrinutost što “demokracija više vjeruje u broj nego u vrijednost, više u sreću nego u veličinu”. Unatoč tome, demokracija bi mogla igrati ulogu osiguravajući promjenu među propalim nominalnim elitama: “politička demokracija može biti plodonosna i kreativna samo kada je razbila pseudoaristokraciju rođenja i zlata da bi je zamijenila novom aristokracijom duha i uma.” U Nobilityju, objavljenom 1922., tvrdio je kako je demokracija prolazni trenutak, “interludij između stare feudalne aristokracije, utemeljene na rođenju, i aristokracije budućnosti, utemeljene, kakva će biti, na mentalnoj i moralnoj superiornosti.”

pederi masoni i ljevičari …

Silvio Berlusconi je izazvao kontroverzu svojom izjavom koja se odnosila na Europsku uniju kao “mjesto za pedere, masone i ljevičare“.

Berlusconi je ovu izjavu dao u svibnju 2003. tijekom  emisije “Porta a Porta” koja je bila popularna na televiziji RAI. Izjava se dogodila u kontekstu političke rasprave o budućnosti Europske unije kada se predstavi kao politički skeptik koji se suprotstavlja “elitama” unutar EU.

Točan citat izjave Silvija Berlusconija je: “Naravno, možemo biti kritični prema nekim odgovorima Europske unije, no trebamo se sjetiti da je Europska unija mjesto za pedere, masone i ljevičare.”

Izjava je dovela do kritika i osuda kako unutar Italije tako i međunarodno, a mnogi su je smatrali neprimjerenom za javnog dužnosnika, posebno za osobu koja je u to vrijeme bila premijer Italije.

Izjava nikada nije demantirana … zato dobro pazite za koga glasate !!!

priznajem.hr