Mlinarić: Voljeti Srbe u Hrvatskoj, ne znači činiti sve što Pupovac zatraži

Pin It

Može biti slika sljedećeg: 4 ljudi

Voljeti druge ne znači mrziti i nijekati sebe. Voljeti Srbe u Hrvatskoj ne znači davati im novce iz državnog proračuna kako bi blatili moj narod i državu u kojoj zajedno živimo. Voljeti Srbe i davati im njihova prava nije isto što i pokoravati se SDSS-u.

Voljeti Hrvatsku i svoj narod ne znači, kako to mnogi čine i misle, uvijek i zauvijek dokazivati tu ljubav tako da radimo u korist vlastite štete. Voljeti druge i uvažavati ih, ne znači stalno ispunjavati zadatke koje nam oni daju, kako bi se dokazalo da smo prema njima fer. 

Voljeti druge, uvažavati druge, poštivati druge, nipošto ne znači manje voljeti sebe, odricati se svojih prava, dokazivati da ih voliš gazeći po sebi, niječući sebe, i mrzeći sebe.

Voljeti Srbe u Hrvatskoj, ne znači činiti sve što Pupovac zatraži, niti voljeti Srbe znači financirati mrziteljske novine koje neprestance provociraju i raspiruju mržnju, ili pristajati na bilo kakvu ucjenu koju traži bilo koji političar. 

Domovinski pokret na to ne pristaje!

Nego, voljeti Srbe, znači biti fer, misliti na njihov bolji život, njihova ljudska prava, misliti na to da ih nitko ne smije ugnjetavati, progoniti, obespravljivati. 

Nego, voljeti sebe, i činiti sve što je dobro i interes mog naroda, uvijek i bezuvjetno, ma kako to tko shvatio i doživljavao. To je stajalište i politika Domovinskog pokreta, i bit će politika svake vlade u kojoj – ako se to dogodi – će sudjelovati Domovinski pokret.