Marijačić: Takav nemoral i takvu nezahvalnost svijet još nije vidio

Pin It

ZA RATNE ZLOČINE TZV. ARMIJE NITKO NE ODGOVARA: Intezivno se uhićuju  hrvatski branitelji s ciljem stvaranja lažne povijesti | Vijesti  Hercegovina.Info

Ovu knjigu je platilo i organiziralo promociju Udruženje iz Srebrenice. Govorile su predstavnica žena iz Srebrenice, ministar obrane BiH i predsjedavajuci Predsjedništva BiH Denis Becirovic. Bošnjačke kukavice i primitivci ni jednu vojničku bitku nisu dobili, a ne znaju ni danas tko ih je napao.

Bestidnost bošnjačkoga Sarajeva nema granica. U znak zahvalnosti Hrvatskoj što je poduprla Rezoluciju UN-a o genocidu u Srebrenici i zato što je oslobodila i spasila BiH, samo dva dana poslije u Sarajevu promovirana je knjiga "Hrvatska i Srbija u međunarodnom sukobu u BiH". Hrvatska se naziva agresorom kao i Srbija.

Ovu knjigu je platilo i organiziralo promociju Udruženje iz Srebrenice. Govorile su predstavnica žena iz Srebrenice, ministar obrane BiH i predsjedavajuci Predsjedništva BiH Denis Becirovic. Bošnjačke kukavice i primitivci ni jednu vojničku bitku nisu dobili, a ne znaju ni danas tko ih je napao. Da nije Hrvatske vojske, od te države ni od njih ne bi ostao ni kamen na kamenu. Takav nemoral i takvu nezahvalnost svijet još nije vidio. Nisu zaslužili pomoć Hrvatske.