Jadovno: Pupovac spominje genocid, a o Srebrenici šuti… Kajtazi govori o “genocidnoj državi”…

Pin It

Vlast ili “oporba” - terminologija i dalje ostaje ista, kao da živimo u Socijalističkoj Republici Hrvatskoj i baš kao da Titova Juga nije krepala prije više od tri desetljeća… Šef SDSS-a i vladajućeg Odbora za ljudska prava i prava nacionalnih manjina - Milorad Pupovac (koji za sebe govori da je u “oporbi”) danas je Jadovno nazvao “početnom etapom genocida”

a njegov drug koji priznaje da podržava Plenkovića (dakle, on je nedvojbeno - vlast) Veljko Kajtazi, ispalio je onu staru beogradsko-propagandnu frazetinu o “genocidnoj državi”…

Pupovac (“oporbena” vlast) kao najistaknutiji zagrebački eksponent tzv. srpskog sveta, nikada se nije ogradio od negiranja genocida u Srebrenici drugih istaknutih eksponenata tog istog “sveta” koji je sve - samo nije hrvatski, al’ je ipak izabran za šefa parlamentarnog odbora koji pripada vladajućima, a u svom nazivu ima riječi LJUDSKA PRAVA?!

Gdje je tu HRVATSKA vlast?!

Ako je suditi po Plenkovićevoj izaslanici u Jadovnom i državnoj tajnici u Ministarstvu pravosuđa - Vedrani Šimundži Nikolić - NEMA HRVATSKE vlasti! Postoje samo hrvatski birači, koji su bili uvjereni da je napokon izabrana... No, politika je ipak ostala ista. A svi dobro znamo - što je politika.

Velimir Bujanec