Zadnji komentari

Sačić: ”Pupovac…klevetniče lažljivi i protuhrvatski manipulatore”

Pin It

General Željko Sačić: “Presramotno i preužasno za sve nas, normalne ljude,  a na korist izdajnika, petokolonaša i neprijatelja Hrvata”!!! - Portal  Dnevnih Novosti

Bagra protuhrvatska..vjerujem da necete imati priliku jos zadugo..Milorade, problem je u tvojim ocima i psihi, jer tebi i tvojoj aboliranoj cetnickoj, protuhrvatskoh braci su izgleda od rodenja – svi Hrvati , ujedno i svi Ustase..Tako, ocito i zvjerski zatucen , mirotvorni hrvatski anđel , hrvatski mucenik, pokojni dr.Šreter, pa ga stoga nisi niti spasio..Jer, eto, i on je bio Ustasa.

Komentar saborskog zastupnika Hrvatskih suverenista Željko Sačić prenosimo u cijelostI:

Pupovac…klevetnice lazljivi i protuhrvatski manipulatore ..Gdje ti, i u kome tamo u Srbu danas vidis USTASE ??? Jesi li uopce u zivotu vidio ikojeg preostalog i prezivjelog Ustasu, nakon sto su ih tvoji preci i rodaci sa kokardom i petokrakom na bradatoj glavi sve sistematski i hametice potukli ( zajedno sa njihovim nèvinim obiteljima) ..I to, po ugledu na zapoceti cetnicki ratnozlocinacki masakr i genocid nad neduznim Hrvatima u Srbu , u srpnju 1941. Da je ova , kao i bivse, prethodne Vlade, imalo hrvatska , imalo nacionalno odgovorna i doista antifasisticka, humanisticka, istinoljubiva , pravdoljubiva, ZABRANILA bi zlocinacko slavlje i obiljezavanje MEGA RATNIH ZLOCINA nad nevinim Hrvaticama i Hrvatima , Muslimanima i drugim nevinim ljudima ,u tom Lickom kraju ’41. Dakle, odmah bi ukinula javno i anticivilizacijsko cetnikovanje veliko srpskih fasista danas u Hrvatskoj. Bagra protuhrvatska..vjerujem da necete imati priliku jos zadugo..Milorade, problem je u tvojim ocima i psihi, jer tebi i tvojoj aboliranoj cetnickoj, protuhrvatskoh braci su izgleda od rodenja – svi Hrvati , ujedno i svi Ustase..Tako, ocito i zvjerski zatucen , mirotvorni hrvatski anđel , hrvatski mucenik, pokojni dr.Šreter, pa ga stoga nisi niti spasio..Jer, eto, i on je bio Ustasa..Sramotno je , nevjerojatno i neshvatljivo , te nedostojno premijeru Plenkovicu, da ste i danas u vladajucoj koaliciji sa takvim mrziteljima slobodne Hrvatske, Hrvatske kao domovine Hrvata, i to sa zakletim antihrvatima, kojima je pojmovno, politicki i “kultoroloski ” blizi ” srpski svet” , a grad Beograd..glavniji i glavni grad.. Vjerujemo, ne zadugo.

Podsjetimo, Srpsko narodno vijeće (SNV) sazvalo je danas izvanrednu konferenciju za novinare povodom “nezapamćenog divljanja filoustaške stranke A-HSP Dražena Keleminca, a koje već nekoliko dana uznemirava stanovnike Srba”.

priznajem.hr