Zadnji komentari

Čas sata povijesne historije - Kad j*** lud zbunjenog i napravi munjenog

Pin It

Zato što eto pokušavam srbijansku mitomaniju i hrvatske izdajice razotkriti mitomaniju po iljaditi put. Jerbo ako su Partizani riješili četnikan onomad otkud ovi 90-tih sa kokardama i šubarama na barikadama, a ako su se riješil Ustaša protiv čega danas njorgaju i skaču na zadnje noge? Protiv kojih Ustaša? Znači lagali su nisu oni ništa iskorijenili i nisu ništa oslobodili kad su se spustili iz šuma

Koristeći se riječnikom „veleštovane“  posvuda objavljivane drugarice Kolumnistice ili Komunistice? jebajiga nisam nešto pismen  ja kockastoglavi, hrvatskobraniteljski, krezubi krkan pa ću probat narodskim jezikom i riječnikom iskazat svoju misao, možda i mene pout drugarce Rudan mediji objave.

Daklem, misao koja nije doduše samo moja nego misao tihog mnoštva koja šuti i trpi. Dojedared, baš kanda je trpila 70 i  nešto ljeta...Uzgred nekami ne zamjeri drugarica Rudan ja sam za nju samo braniteljski mlatimudan. Koji je za razliku od njenih ako ćemo po istinu ima o i ima muda kad  treba. Otud u ovom satiričnom pasusu i izraz Mlatimudan jer smo mi neki mlatili kad je trebalo. Hvala svim mlatimudanima i mlatimudankama na koji su imali muda kad je trebalo.

Zato što je povijest, dakle prošlost učiteljica života. A svak onaj ko ti kaže neka zaboraviš prošlost namjerio i priprema  te opet na zajeb u budućnosti....

Ogledajući se tako sjedeći u debeloj „Partizanskoj“ čitaj Braniteljskoj po gelerima u tijelu i ranama zasluženoj , po mišljenju dezertera i kojekakvih dnovinrara pak ne zasluženoj penziji oliti ako se smje kazat po rvacki mirovini. Baš sam se nešto zagledao u prošlost i sjetio onih prvih dana početka terorističkih aktivnosti srpskog življa ranih devedesetih kad su „organizovano“ do zuba naoružani kokardama i šubarama okićeni (po)Četnici blokirali hrvatske prometnice. Početnici jašta oni  nisu Četnici od prije, to nije postojalo kažu drugovi iz komiteta, četnika i ustaša su se oni iljadu desrto četrspete „rešili“ po kratkom postupku.

Vala jesu se „rešili“ su tako što su četnike su plajbazom prebacili pod partizane a „ujkane“ su metkom i četvororedom desetkovali zajedno sa familijama. A to kako ne bi ostalo ustaškog sjemena činiše revno punih sedamdeset i pet ljeta. Zašto ovaj uvod pišem ?

Zato što eto pokušavam srbijansku mitomaniju i hrvatske izdajice razotkriti mitomaniju po iljaditi put. Jerbo ako su Partizani riješili četnikan onomad otkud ovi 90-tih sa kokardama i šubarama na barikadama, a ako su se riješil Ustaša protiv čega danas njorgaju i skaču na zadnje noge? Protiv kojih Ustaša? Znači lagali su nisu oni ništa iskorijenili i nisu ništa oslobodili kad su se spustili iz šuma pod idejom Diktature Proleterijata, drugova Marxa i Engelsa , Lenjina, Staljina i Tite po čijim su preporukama  oslobađali od imovine i  života svakog tko nije bio njihov nema veze koje je bio vjere i nacije tu nisu nikoga diskriminirali svi su dobili po metak bez obzira na godine spol,boju,kože, vjeru važno je bilo samo ima li išta od vlasništva. 

Zato je komunizam idealna ideologija za fukare,neradnike i lopove. Jer su sve dobili bez kapi znoja, samo s pjesmicom na usnama i odanosti Partiji. Oduzeše tvornice,zemlju, stanove, kuće, stoku, rubinu i sve što drugo htjeli oteše i preuzeše sebi. Jer eto smjeli su i mogli. Kazivali su dolje kulaci, dolje buržoazija, dolje vlastelini.

A onda Komesari započeše upravljati tvornicama koje nisu izgradili živjeti u vilama koje nisu platili, sijati po SOVHOZ principu nive koje nisu od oca naslijedili. Jednom riječju nastala je crvena Buržoazija, političko plemstvo baš poput onih protiv kojih su se kao borili. Stotine sela Folksdojčera ispražnjena  i na njihova ognjišta naseljeni čarapani iz Južnu srbiju. Od toga druge stoitine porušene i spaljene do temelja kako bi se njihova zemlja objedinila u novonastale državne PIK-ove . Ne vjerujete mi? Pa samo kad putujete širom Hrvatske pogledajte lijevo i desnoi s vremena na vrijeme, dok vam prsi nisu zauzeti tipkanje po meobitelima, i primjetiti ćete svakihnekoliko desetka kilometara kako u praznom polju u pustopoljini stoji usamljeno raspelo, e dragi moji tu je nekad bilo selo....

Nakon što su „pošmajserisali“ 99 % Hrvatske inteligencije za koju su držali kako bi u Jajcu novonastaloj  komunističkoj Jugoslaviji bila sjeme budućeg nacionalizma, „Inteligenciji“ koja je naivno vjerovala u „Pomirbu“ i „Aboliciju“ novopridošlih okupatora a čije su tisuće tijela završile baš u Jasenovcu. Valjalo je nekako oformiti novu vlast, nije to bilo laka zadaća za drugobe komesare jer su im „đaci“ lakše baratali bajonetama, kamama, i šmajserima nego brojevima, čitanjem i pisanjem i padežima.

Danas su posljedice te politike vidljive svuda ponajprije u pravosuđu ovih dana. Naime, jedan stranac u tramvaju, drugačije vjere i boje kože hladnokrvno  zakla čovjeka Hrvata i sud ka kazni sa zamislite 12 godina zatvora, koja je to poruka? Pa dobro došli svi koji ste druge vjere, nacije,i boje kože u moju Hrvatsku radite šta vas volja ne kažnjavamo jako strance. S druge pak strane jednog mladića rebnu sud punih 40 ljeta jer je ubio pripadnike krim miljea pošto su mu maltertirali, kamatarili i šikanirali člana obitelji. Što reč? Jer i tu ide ona deeviza žrtva je žrtva ?

No, kako je sve od početka ideologije komunizma bilo pretpostavljeno na  fiktivnoj jednakosti i ravnopravnosti odlučiše kako će dvotjedni i trotjedni kursevi dostajati za stvaranje i imenovanje novih učitelja, poslovođa, milicijaca, sudaca, odvjetnika i direktora. PA tako po ubrzanom kursu iz opanaka u cipele nastade novi komunistički estabišment. No, samo ću podbosti jednim podpitanjem sve sljedbenike te ideologije , kako u društvu koje je po vokaciji bezklasno postoji radnička klasa, pa onda tzv. Srednja klasa pa onda upravljačka ili pak srednja  klasa ili sloj???

Čini se kako su i Vas Hrvate koji ste se za njima podvodili prevarili  te četretprve, baš ka što su i nas na istu fintu devedestprve...

A sad su u Ministarstvu Branitelja na državnim jaslama gle čuda zajedno Hrvatski Branitelji, Domobrani ,Ustaše i Partizani. Da, da i Partizani...In to svih 45 rvatskh iljada njih, od u svijeti živućih 15 iljada postojećih...

E sad o tome u knjigama pučkoškolaca ne piše ništa, ne piše ovo što vam ja pišem ni u knjigama srednjoškolaca a napose ne piše ne na vakultetima rekla bi moja pokojna baba. Al je uklesano u sjećanje naroda, preživjelih kćeri i sinova i to narodno sjećanje iako krnje, izblijedilo i puno rupa ipak je stvorilo novi soj, nove generacije.

Generacije (Po)Četnika prikrivenih pod petokrakom s jedne strane na Istoku Jugoslavije ukorporiranih u SAVEZ PARTIZANSKIH BORACA i KPJ  sjedne strane i s druge strane na zapadu bliže europskim vrednotama generacije protjeranih potomaka Domobrana i Ustaša. 

No kasnih osamedesetih vidjevši velikosrbijasnku mitomaniju i kako su im drugovi pod petokrakom u Srbiji prigrlili velikosrbijansku ideologiju kojom će krenuti u pohode širenja svojih granica i kako postoji velika opasnost da im doječerašnji partijski drugovi i sestrinske službe oduzmu moć,vlast i prostor Repulike Htrvatske kojom vladaju 70 ljeta. Shvativši to drugovi komunisti, i partizani kako su ugroženi i nadigrani odlučiše za spas svojih života, sinekura i imovine pozvati u pomoć Ustaške kćeri i Sinove željne slobodne Domovine.

Jer došlo je do rata između dvije struje drugova iz Komieteta, došlo je do rata između Partizana srbije i Partizana Hrvatske, prvo političkog koji već duže traje, a onda i stvarnog. Stvarnog kojeg netko treba povesti i provesti i bilo kako bilo njihove pozciije, način života, imovinu i utjecaj valja sačuvati.

Srbija i srbijanski Komunisti i Partizani koristi petokraku upočetku kako mi nametnula Kokardu i ideju „Velike Srbije“ pod krinkom očuvanja Jugoslavije,  a Hrvatski komunisati i Partizani kako bise oduprijeli i opstali zazvaše stoljetni grb sa prvim bijelim poljem, slovo U, Pleter pozvaše Domobrane i Ustaše neka im oproste grijehe, neka im ne diraju ranie otetu imovinu, neka im ne diraju sinekrue i položaje pa će eto oni „Pomirbom“ pripomoći stvaranju „Hrvatske Države“.

Danas vidimo kako tomu nije tako, danas vidimo kako su nas prevarili na isti način kao i naše pretke koje su vabili u Partizane i Partiju, prvo ih zavedu, iskoriste a onda na ovaj ili onaj način odstrane i llikvidiraju. To su opet u dobroj mjeri učinili i devedesetih, promjenili kapute, zatomili svoju ideologiju, lažno svjedočeći novu demokratksu ogrnili su se privremeno zastavom „šahovnice“ kako bi im dojučerašnji mrski narodni neprijatelji financirali, ratovanjem spasili od biviš partijskih kolega i drugova guzice.

U to ime su predložili „Hrvatske“ disidente koji su živjeli u Jugoslaviji i koji su kao eto jedini prihvatljivi svima za stvoriti „Slobodnu Hrvatsku Državu“ jer kao oni koji su se zadnjih 70 godfina borili po svijetu prokazujući i pokazujući genocidnost komunističke Jugoslavije koje su oni u to vrijeme funkcioneri  nisu ti iz vana dobri za ključne pozicije, neće ih „njihovi“ drugovi prihvatiti rečeno je tada. I opet  po ko zna koji puta državotvorna dijaspora nasjeda na udicvu jer je i sama premerežena drugovima, drukerima i agentima UDBe pristade na kompromis i „Pomirbu“ pod nametnutim uvjetima.

Uvjetima ponovit ću: Ne dira se naša pozicija u vlasti ostaje, ostaje nam naša imovina, ne će se provesti Lustarcija i kažnjavanje onoga što počinismo za vrijeme dok smo bili dijelo partijskog aparata KPJ itd itd. I kad se na to pristalo na trenutak prigrliše novu državu, prebjegoše u novu najveću partiju HDZ njih svih 90 iljada sa sljedbenicima puta toliko.

Da skratim priču. Krenuše drugovi iz Komiteta pod petokrakom  iz srbije ojačani četničkim pokretom  i kokardom, krenuše četnici naseljeni u Hrvatsku 45-te  ognjem,mačem, čelikom i olovom na Hrvatska sela i gradove. Pet ljeta trajao je boj, Ustaška i Domobranska djeca i takav soj obranili su i Zemlju i narod i drugove iz Komieteta u novim kaputima. I nije prošlo dugo, pljunuše na „Pomirbu“ , pljunuše na Grb i Zastavu, okrenuše se starim navadama jer vuk dlaku mijenja ali čud nikada. I opet su nam neprijatelj u vlast uvukli sve zabranili, hrvatsko odstranili djecu po svijetu rastjerali kakko bi oni i njihove nove generacije  petokraku veličali i Jugoslavijeu zazivali.

Ponivit ću poradi utvrđivanja znanja kako be bi Vas ubuduće poput nas i naših otaca opet prevarili, nadmudrili i iskoristiliponoivit ćuj jer o tom vamu knjigama pučkoškolaca ne piše ništa, ne piše ovo što vam ja pišem ni u knjigama srednjoškolaca a napose ne piše ne na vakultetima rekla bi moja pokojna baba. Al je uklesano u sjećanje naroda, preživjelih kćeri i sinova i to narodno sjećanje iako krnje, izblijedilo i puno rupa ipak je stvorilo novi soj, nove generacije.  Uvijek postoji generacija žita i kukolja....

Žito su sasjekli na Savi, Križnim putevima i Bleiburgu a kukolj zasijali po betonu Hrvatskih Metropola. Žito je sačuvao i odnjgovao hrvatski seljak, trudbenik u betonskim blokovima gradova o Božiću zasije ga širom svijeta protjerani Hrvatskin  radnik najamnik....

Nek nas bude kao žitnih vlati, poput žitnih zrna nek se rađaju Hrvati, dojeni rodoljubljem, odgajani na sjećanju predaka, BOGU VJERNI i Z najte D a im to Smeta.

Uvijek si postavite samo jedno pitanje:

Oj Hrvatska tko te ruši, tko te brani, Ustaše il Partizani?

U ime Hrvatskog Vojničkog Reda

ČUVARI DOMOVINE

Mario Maks Slaviček e.m

emertus miles