Zadnji komentari

Nova Pernarova ‘diverzija’: Tomašević se hvalio pješačkom zonom, Pernar ga pitao ‘neugodna pitanja’

Pin It

Aktivist i bivši saborski zastupnik Ivan Pernar, kako je i obećao, nastavio se pojavljivati na konferencijama za medije zagrebačkog gradonačelnika Ovog puta Pernar se pojavio na otvorenju nove pješačke zone u centru Zagreba tržeći od gradonačelnika Tomislava Tomaševića odgovore na bitna pitanja.

Pernar je na konferenciji za medije došao do Tomaševića koji je novinarima govorio o novoj pješačkoj zoni, te ispred mikrofona gradonačelnika rešetao neugodnim pitanjima.

“Možete li kazati zašto ste lagali roditelje odgojitelje?”, tražio je Pernar odgovore.

Tomašević je nastavio govoriti, a Pernar je u isti vrijeme nastavio s prozivkama.

“Ako je kriza stambenog prostora, zašto građanima ne dajete stanove?…Grad je zatrpan smećem”, vikao je Pernar.

Tomašević je od svojih okupljenih pristaša potom tražio pljesak, a na pitanja koja Pernar postavlja nije odgovorio.

”Danas sam opet bio na presici Tomaševićevoj, pitao sam ga zašto je lagao da neće uzeti prava roditeljima odgojiteljima, da će radit neovisnu reviziju gradskog poslovanja, a rade ju danas iste službe kao i u Bandićevo doba, zašto je Pripuzu dao posao gospodarenja otpadom, iako je u kampanji tvrdio da neće, pitao sam ga i zašto je lagao da će Jakuševec zatvorit.

Ovaj put se okružio mrežom svojih aktivista koji su mu pljeskali na sve njegove izjave. Smiješno i neozbiljno od njih. Grad se raspada, a oni oduševljeni”, napisao je Pernar na Facebooku.

narod.hr