Zadnji komentari

Katolička Crkva nema Papu!

Pin It

Trenutno je u Vatikanu samoubilačka sinoda. Neshvatljivu pasivnost katoličke javnosti prema ovoj bogoizdaji razbilo je pet hrabrih kardinala sa svojih pet dubia. Ipak, nekoliko sati kasnije Bergoglio je jezuitski lukavo odobrio blagoslov tzv. homoseksualnih parova, a posljedično i queer parova.

Bizantsko-katolički patrijarhat je na to odgovorio s dva članka, od kojih je jedan naslovljen: “O narode moj, izađite iz Bergoglijeva Babilona!” a drugi, “Franjo Bergoglio, blagoslov homoseksualaca i 2. vatikanski sabor”. Prvi članak ukazuje na nužnost izlaska, odvajanja od prokletstva koje donosi Bergoglio, koji s heretičkim i nemoralnim sustavom koji je već izgradio ne daje prostora da se izabere pravovjerni Papa.

Ponovno istaknimo da trenutno postoji stanje sede vacante, odnosno Crkva nema Papu. Uostalom, svima mora biti jasno da čovjek posvećen Sotoni ne može biti namjesnik Isusa Krista! Ali, nažalost, čak ni najiskreniji katolici ne žele vidjeti ovu stvarnost. Ne žele ni postaviti pitanje: Može li čovjek posvećen sotoni biti papa? Neshvatljivo je to sljepilo i radikalni bojkot, čak i mržnja prema istini. To je eklatantan znak prokletstva nad Katoličkom crkvom, koja ne prestaje ispovijedati da je njen papa arhiheretik i sotonist.

Treba izaći iz ovog Babilona!

Jedino rješenje danas je odvojiti se od heretika posvećenog Sotoni, koji gura naprijed sa septičkom jamom nemorala i uništava Božje i prirodne zakone. Izdaja je Krista nastaviti se pokoravati onome koji se skandalozno izopćio iz Crkve. Vjerovati da mu se treba i dalje pokoravati, kako savjetuje biskup Schneider, lažna je poslušnost, odnosno neposluh i pobuna protiv Boga, Evanđelja i Božjih zapovijedi. Bogu se treba više pokoravati nego ljudima – i to više kada se razmetljivo protive Bogu. Jorge Bergoglio, nositelj najviše vlasti u Crkvi, jedna je takva osoba, a s njim i cijela njegova Duboka Crkva. Treba izaći iz ovog Babilona!U drugom smo članku ukazali na nužnu obnovu Crkve u korijenu – u radicima. To je povezano s nazivanjem Drugog vatikanskog sabora onim što je bio, heretičkim. Koncil je svojim duhom aggiornamenta ili otvaranja prema svijetu pripremio put Bergogliu. Uvođenjem dvosmislenih pojmova otvorilo je vrata modernističkim krivovjerjima sadržanim u povijesno-kritičkoj metodi koja se danas promiče u mnogim teološkim disciplinama. Sumnja se u Kristovo božanstvo, niječe Kristovo povijesno i stvarno uskrsnuće, dovodi u pitanje božansko nadahnuće Svetoga pisma i svega što je nadnaravno u Bibliji. To je u biti renesansa modernizma, koji je sveti Pio X. osudio kao heretički sustav.

Štoviše, Koncil je deklaracijom Nostra Aetate otvorio vrata sinkretizmu kroz takozvano poštovanje drugih religija, de facto poštovanje poganskih kultova i njihovih demona. Istinsko poslanje zamijenjeno je međureligijskim dijalogom i na kraju poganskim antimisijanjem. To su činjenice koje su postavile pozornicu da najveći heretik u povijesti Crkve zauzme službu svetog Petra. Stoga se mora poništiti i lažna kanonizacija arhitekata i promicatelja Drugoga vatikanskog sabora, naime Ivana XXIII., Pavla VI. i Ivana Pavla II. Zašto? Jer su njih trojica na sebe navukli anatemu Božju. Za što? Jedan je promicao heretički sabor, drugi ga odobravao, a treći ga je provodio u Asizu i drugdje.

Sva trojica moraju biti posthumno ekskomunicirana jer su zlorabili papinski autoritet za promicanje i provedbu heretičkog sabora. Ivan XXIII. imao je dužnost suprotstaviti se širenju krivovjerja modernizma u to vrijeme, kao što je to činio sveti Pio X. za potrebe obnove Crkve. Ivan XXIII učinio je suprotno. Iskoristio je Koncil da stvori prostor za masovno širenje ovih modernističkih hereza. Pavao VI., kao papa, nije imao pravo odobriti heretički sabor, ali je imao dužnost osuditi ga. Ivan Pavao II. također je imao dužnost skrenuti pozornost na hereze i heretički duh Koncila te se suprotstaviti modernizmu i sinkretizmu. On je učinio suprotno.Crkva na zemlji nije klub za filozofske diskusije Dakle, kanonizacija sve trojice, koje je svetima proglasio arhiheretik Bergoglio, mora biti proglašena ništavnom i oni moraju biti posmrtno ekskomunicirani, baš kao i papa Honorije I. koji se zanemario radikalno suprotstaviti herezi monoteletizma. Bez ovih radikalnih koraka, obnova ortodoksnih učenja je nemoguća.

Crkva na zemlji nije klub za filozofske diskusije ili udruga koja se bavi klimatskim promjenama ili maskira okultizam kao ekologiju ili promiče razvojne projekte NWO-a. I sigurno nije ovdje da odobrava neprirodnu sodomiju ili blagoslivlja ove grešne aktivnosti. Štoviše, crkveni hijerarsi, pa čak ni katolici najzaostalije župe, ne mogu slijediti tog takozvanog Svetog Oca Franju niti se posvetiti Sotoni kao on. Bergoglijeva sekta također promiče ukidanje svećenstva i ukidanje božanske liturgije.Bergoglianski proces samoubojstva Crkve mora se radikalno zaustaviti. Mora postojati promjena, istinska metanoja, promjena uma i promjena puta. Umjesto sinodalnog autogenocidnog puta, moramo se vratiti uskom putu spasenja, putu nasljedovanja Gospodina našega Isusa Krista (Mt 7,14). Ovaj proces oživljavanja mora voditi pravovjerni i valjani Papa.

Ovo je sine qua non. Svima je jasno da u datoj situaciji ovog ortodoksnog Papu ne može birati Bergoglianska sekta koja je okupirala Vatikan.Bergogliova sekta automatski će postaviti Franju br. 2, br. 3, itd., i nastavit će transformirati Crkvu, uključujući i posljednju župu. Preobrazit će svakog katolika tako da ga natjera da prihvati sodomiju i podvrgne se predanosti Sotoni kao da to nije ništa, prema prethodnom modelu arhiheretika Bergoglia. Ova sekta više nije Kristova Crkva, a one koji tvore unutarnje jedinstvo s Jorgeom Bergoglijem i slušaju njega i njegove sluge Bog isključuje iz spasenja. Ako umru u ovom nepokajničkom stanju pobune, bit će vječno prokleti. Oni nemaju nikakve veze s Kristovim vinogradom. Oni zajedno s Bergoglijem zauzimaju Kristov vinograd, te moralno ubijaju one koji su Kristu vjerni.

Zahvala pripada i kardinalima Mülleru i Duki za hrabro djelovanje protiv ovog samozatajnog procesa u Crkvi Da bi došlo do zaustavljanja i radikalne metanoje u radu, mora postojati provjerena osoba koja će se u ovim teškim okolnostima u Božjoj snazi ​​suprotstaviti cijelom sustavu zla koji djeluje unutar i izvan Crkve. On mora biti onaj koji se radikalno odvojio od prokletstva bergoglijanskog sustava i strukture. Tako izabranog prvog pravovjernog Papu već u tom nizu može slijediti neki drugi pravoslavni Papa koji će nastaviti djelo obnove Crkve.Svaka čast, petorica kardinala koji su svojim herojskim stavom, svojom dubia ustali protiv destruktivnog djelovanja sadašnjeg pseudo-pape, tako su ustali protiv duha tame koji drži cijelu Katoličku Crkvu u duhovna sljepoća i paraliza. Zahvala pripada i kard. Müller i kard. Duka za hrabro djelovanje protiv ovog samozatajnog procesa u Crkvi. Svi su oni utrli put za početak procesa oživljavanja.Pitanjem sede vacante kao i pitanjem zauzimanja papinske stolice od strane arhijeretika bavila se prije četiri godine Sinoda biskupa Bizantskog katoličkog patrijarhata. Svih osam biskupa poduzelo je spasonosni korak i jednoglasno izabralo, u izvanrednim okolnostima i na izvanredan način, bivšeg nuncija SAD-a Carla Mariju Viganòa za pravog papu. Izbor je već održan 14. listopada 2019. Izabrani papa još se nije odazvao izboru jer nisu stvoreni uvjeti za njegovu provedbu. Situacija je slična kao kada je prorok Samuel pomazao Davida za kralja, iako je Šaul i dalje nastavio vladati iako ga je Bog već odbacio.Dragi istinski katolički biskupe, na vama je sada tko ćete stvoriti uvjete da pravovjerni Papa započne obnovu kroz neku od vaših biskupija. Time ćete spasiti sebe i svoju biskupiju od samodestruktivne globalizacije bergoglijanske sekte. Ako ostanete pasivni i oklijevate priznati izbor pravog Pape i otvoriti vrata spasenju kroz svoju biskupiju, Bergoglian stroj će transformirati vas i vašu biskupiju u New Age Anticrkvu, podređenu Sotoni, pod vodstvom jednoga koji mu se javno posvetio u Kanadi 2022. Bergoglio ne će prestati sa svojim razornim djelovanjem.

Njegova sekta – Duboka crkva – neće dopustiti da se u Vatikanu bira ortodoksni Papa. Dragi pravi katolički biskupe, Bog je u vaše ruke stavio spasenje Katoličke Crkve. Uvjet spasenja s vaše strane sada je da vi i vaša biskupija izađete iz Bergoglian Babilona i prihvatite pravog katoličkog predstavnika Krista i pravog nasljednika apostola Petra.Kristus pobjednički! Christus regnat! Christus imperat! (BCP) 

hrvatski-fokus.hr