Zadnji komentari

Posebno izdanje Bujice s 10 najboljih priloga u 2023. godini

Pin It

SKANDAL ZAMBIJA, SLUČAJ BANOŽIĆ, PROGON HOS-a, SUĐENJA JURIČU I BUJANCU, SVI PROMAŠAJI DRUGA TTejca, BAL VAMPIRA U KUMROVCU I BREZOVICI, NAJVEĆA KOLONA SJEĆANJA U POVIJESTI HRVATSKE, AFERA MREŽA, UHIĆENJE MALOG PAUKA, PROGON BOYSA I POVRATAK PLAVE DIVIZIJE… 

THE BEST OF 2023: Deset najboljih priloga i tri izvan konkurencije - izabrali su urednici Z1 televizije!

S obzirom na činjenicu da je redakcija Bujice tijekom godine koja je iza nas, pripremila više od 500 priloga, najboljih 10 bilo je prilično teško odabrati. Slične emisije na drugim televizijama emitiraju u prosjeku - tek jedan prilog po epizodi, a Bujica čak pet, što također govori o našoj spremnosti, profesionalizmu i iznimnom trudu te velikom poslu koji beskompromisno obavljamo na zadovoljstvo mnogobrojnih gledateljica i gledatelja u Domovini i diljem svijeta…

U 2023. godini emitirano je točno 120 epizoda Bujice. Razgovarali smo s više od stotinu različitih sugovornika – u studiju i na terenu, uživo i bez cenzure! Bujica je jedini politički talk show u zemlji, koji izravno u eter - u udarnom večernjem terminu uključuje gledatelje, a od kada smo uveli telefonske pozive, primili smo samo jednu kritiku!

Zbog svega navedenoga, gledanost Bujice i u 2023. godini kontinuirano je i stabilno rasla, a usporedo se još više povećavao i broj naših pratitelja na Facebooku i Instagramu te pretplatnika na YouTube kanalu Bujica Z1 TV.

Godina s kojom možemo biti itekako zadovoljni, završila je i s nekoliko sudskih presuda - nama u korist! Najslađa je ona, koju smo primili pred sam Božić; Slobodna Dalmacija, točnije Hanza Media, odlukom zagrebačkog suda, dužna je zbog uvreda na račun urednika i voditelja emisije. isplatiti više od 50.000 kuna! Tijekom zadnjih pet godina, uključujući i onu iza nas, Bujica je tužena svega pet puta, a od toga smo u dva postupka već pravomoćno oslobođeni svih optužbi! Statistički; u zadnje tri godine najmanje smo tužena redakcija u državi, što također govori o vjerodostojnosti i ozbiljnosti naše ekipe, koja se argumentirano bavi svakom zanimljivom temom i njezinim protagonistima. koji za Bujicu - nisu nedodirljivi.

Na kraju i malo naslađivanja: Afera Mreža omogućila nam je silno likovanje pred božićne blagdane… Medijski diletanti i podguzne muhe pokvarenih političkih lobija – vladajućih i jednog “oporbenog”, čak su osmislili tzv. emisiju koja je trebala biti “konkurencija” Bujici?! Naravno, propali su, a usput je otkriveno i kako ih se financiralo netransparentnim sredstvima iz hrvatskih javnih poduzeća!

Važna napomena: U 15 godina emitiranja i gotovo 2 tisuće realiziranih epizoda, Bujica iz državnog ili lokalnih proračuna te raznih javnih izvora – poduzeća i slično, nije dobila ni jednu, jedinu lipu; ni jedan, jedini cent! Nismo mi ‘Novosti’ niti smo se zapleli u nekoj smiješnoj Mreži TV, a ne moramo organizirati ni “okrugle stolove” i slične fake evente kako bi pokupili milostinju vladajuće hrvatsko-srpske trgovačke koalicije. Tu čast svaka i našem partnerskom Hrvatskom tjedniku te njegovom uredniku Ivici Marijačiću - koji funkcionira isključivo na tržišnim osnovama, kao i kolegi Marku Juriču - koji se u jednako teškim okolnostima bori s Podcastom Velebit.

POSEBNO HVALA Z1 TELEVIZIJI I PARTNERSKIM TV KUĆAMA KOJE PRENOSE BUJICU: Slavonska TV, Televizija Jadran, Diadora TV, TV Šibenik, Posavina TV

BUJICA JE BILA I OSTALA SPREMNA - ZA NAJVEĆE MEDIJSKE PODVIGE! Vidimo se u izbornoj supergodini – 2024. za koju smo još spremniji!