Zadnji komentari

Sve to čeka i nas

Pin It

Muškarac kemijskim oružjem napao 31-godišnjakinju i njezine kćeri: 'Bacio je dijete na pod'

Policija je objavila identitet napadača, a riječ je o Abdulu Shokoor Ezediju  (35) iz Newcastlea koji je posljednji put viđen na Caledonian Roadu u sjevernom Londonu, kazali su iz policije.

Londonska policija objavila je kako je muškarac u južnom Londonu bacio "korozivnu tvar" na 31-godišnju majku i njezine dvije maloljetne kćeri. Tijekom napada ozlijedio je još šest osoba, a neke od njih hitno su prevezene u obližnju bolnicu.

Ozlijeđena 31-godišnjakinja i njezine dvije kćeri, koje imaju tri i osam godina, hitno su prebačene na bolničko liječenje, a tri osobe koje su im priskočile u pomoć također su trebale liječničku intervenciju. U napadu su, također, lakše ozlijeđeni policajci koji su im nakon napada pokušali pomoći .

Nakon stravičnog incidenta osumnjičeni muškarac viđen je kako bježi te britanski mediji pišu kako još uvijek nije uhićen. U potrazi sudjeluje prometna policija i policijski helikopter. Iz policije su upozorili građane da se ne približavaju muškarcu koji je napao 31-godišnjakinju i njezine dvije kćeri te im je također rečeno i da ima jake opekline na desnoj strani lica.

Policija je objavila identitet napadača, a riječ je o Abdulu Shokoor Ezediju  (35) iz Newcastlea koji je posljednji put viđen na Caledonian Roadu u sjevernom Londonu, kazali su iz policije. Automobil koji je sudjelovao u napadu pripada njemu. U međuvremenu je objavljena i snimkanapada s nadzornih kamera te fotografija napadača.

Stravične scene u Londonu

"Vidjela sam kako muškarac baca dijete na pod,  a žena je vikala "Ne vidim!" Vozačica autobusa Shannon Christie, koja je vidjela napad, rekla je da je spasila trogodišnju djevojčicu koja je tijekom napada "bačena iz automobila". Christie je opisala napadača i rekla da je bio odjeven u crno te da je stekla dojam kako je poznavao žrtve.

"Čula sam prasak i kako netko zove upomoć. Istrčala sam van i vidjela kako taj muškarac dijete baca na pod. Zatim ju je podigao i ponovo bacio na pod. U tom sam trenutku potrčala prema njoj i zgrabila sam ju, a zatim sam ju odvela", opisala je Christie. Jedna svjedokinja opisala je kako je 31-godišnja žrtva više puta rekla "ne vidim" te da je svom partneru rekla da donese bocu vode", prenosi The Guardian.

direktno.hr