Zadnji komentari

Dr Zlatko Hasanbegović u Bujici: “Plenkovićevom HDZ-u je mjesto u Laubi, s transrodnim Titom!“

Pin It

POTPREDSJEDNIK KLUBA DP-a: - Nina Obuljen je stvarna pročelnica za kulturu Tomaševićevog Možemo!

HASANBEGOVIĆ: - Nakon Tita u Kumrovcu, sad imamo i transrodnog HDZ-ovog Tita u Zagrebu! Očekujem da će nakon Laude, rezultate izbora čekati u Močvari!

MILODAR ZA MILORADA: Pogledajte kako Plenkovićeva ministrica kulture bahato docira novinaru Z1 i opravdava milijunske dotacije Pupovčevom Privredniku i SNV-u?!

HASANBEGOVIĆ: - Da sutra Milorada Pupovca izaberu za predsjednika stranke, HDZ-ovci bi mu pljeskali i mahali zastavicama!

“Nina Obuljen je odabirom omiljenog okupljališta kvazi-ljevičarske klateži za start kampanje Andreja Plenkovića, pozicionirala HDZ tamo gdje i pripada – pod skute transrodnog Tita,“ izjavio je u Bujici Z1 televizije, dr. Zlatko Hasanbegović, potpredsjednik Kluba Domovinskog pokreta u Hrvatskom državnom saboru: “Plenkovićeva ministrica je, zapravo, Tomaševićeva pročelnica za kulturu, a većina HDZ-ovaca nije ni znala gdje su, ni da su u Laudi pred Titovim kipom s glavom Jovanke - zakletvu već položili Emil Tedeschi, Rade Šerbedžija, Boris Dežulović, Ante Tomić i slični.“

(DE)RATIFIKACIJA ISTANBULSKE KONVENCIJE: AP napao DP da je nemoguće otkazati Istanbulsku konvenciju, a Bujica je večeras objavila saborski govor dr. Hasanbegovića iz 2018. godine, u kojem citira članak 80. - koji dopušta otkazivanje?! Bivši ministar kulture napomenuo je da su IK već otkazale Mađarska, Bugarska, Slovačka, Turska i još neke države...

UŽIVO IZ 'LISINSKOG' - JOSIP DABRO, GLAVNI TAJNIK DP-a I UPRAVITELJ ZAKLADE VRHBOSANSKE NADBISKUPIJE: - Visoki crkveni krugovi podržavaju zahtjev Domovinskog pokreta za deratifikaciju Istanbulske konvencije!

Dabro se javio u Bujicu iz 'Lisinskog', gdje će Domovinski pokret sljedeće subote, pod geslom USTANI I OSTANI, održati svoj središnji predizborni skup... Glavni tajnik DP-a je naveo da nije slučajno izabrano mjesto s kojeg je dr. Franjo Tuđman pozvao Hrvate da odluče sami o sudbini svoje Hrvatske! Istoga dana – 23. ožujka - YUljevica će na Trgu sv. Marka održati drugi skup, dok je HDZ već krenuo iz crvene Laube, gdje je nedavno bila i premijerska kandidatkinja Možemo - Sandra Benčić.