Zadnji komentari

Bujica: Domovinski pokret je jedini pravi pobjednik ovih izbora, a Milanović, Plenković, SDP, Most, Možemo i SDSS su gubitnici

Pin It

VELIKA ANALIZA IZBORA! Čak deset političara iz redova Domovinskog pokreta, koji su zadnjih mjeseci i godina često gostovali u Bujici – izabrani su za narodne zastupnike u Hrvatskom državnom saboru!

DENIS ŠEŠELJ: “Domovinski pokret je jedini pravi pobjednik ovih izbora, a Milanović, Plenković, SDP, Most, Možemo i SDSS su gubitnici koji sada moraju uvažiti volju naroda i autentični svjetonazor nepotkupljivih antiglobalista i stvarnih suverenista!“

KLJUČNA PORUKA BUJICE: - Ako Hasanbegović ne bude ministar kulture, DP će izgubiti ideološki identitet! Birače se ne smije izdati! Domomovinski pokret ne vode glupani ni izdajice i narod zato vjeruje u njih!

UŽIVO S TRGA SV. MARKA!

DR. STJEPO BARTULICA: - Kao preferencijski izabrani zastupnik, javno obećajem mojim glasačima da nikada neću dati svoj potpis ni glas onima koji ne bi pristali na deratifikaciju Istanbulske konvencije!“

DR. IGOR PETERNEL: - Svima koji su me napadali i koje sam porazio, poručujem da na mene ne mogu računati ni u jednoj ljevoj kombinaciji! Svi oni kojima smeta prvo bijelo polje na hrvatskom povijesnom grbu nikada neće dobiti moju saborsku potporu!

ŠEŠELJ: - Žetončići ovoga puta stanuju u ‘Rijekama pravde’… Plenković računa s manjincima, teško će se odreći Pupovca i SDSS, a DP mu je zadnja opcija! Prebjege će pokušati “kupiti” na Grbinovoj ljevici, al’ to mu neće biti dosta! Domovinski pokret ne mogu raskoliti jer Penava i Radić znaju da su politički mrtvi, budu li izdali obaćanja koja su dali biračima! Bolje novi izbori nego da prekrše prisegu našim palim vitezovima, za koju su više puta ponosno rekli da je krvlju ovjerena!

Rezultate parlamentarnih izbora 2024. za Bujicu Z1 televizije komentirao je politički analitičar, pravaški aktivist i predsjednik udruge UDBOMLAT – Denis Šešelj.

ŠEŠELJ O MOSTU: - Za moju kravicu Čupku OPG koji imam kod Opuzena godišnje dobije 50 eura, a Grmojin saborski OPG za Marina Miletića 50 tisuća! To nije pravedno prema Čupki, ona realno više vrijedi!

PORUKA MALOLJETNOG DRAGOVOLJCA HOS-a NINI RASPUDIĆU: - Pobijedili su te DODRINAŠI Velimir Bujanec i Denis Šešelj!

POTPORA HASANBEGOVIĆU: - Osvojio je više od 6 tisuća glasova, a u Sabor nije ušao zbog velikog ega Karoline Vidović Krišto! KVK nije prošla prag i njezini su glasovi, nažalost, otišli Sandri Benčić, al’ DP sada ima kapital da dr. Zlatka Hasanbegovića, temeljem iskazane volje hrvatskih birača, nametne za budućeg ministra kulture!

DENIS ŠEŠELJ STAO ČVRSTO UZ MARIJA RADIĆA: - Radić je častan i pošten čovjek! Novo lice i pravi lider, veliko pojačanje za nacionalnu desnicu! Imao je najtežeg protivnika iz redova HDZ-a - Ivana Anušića i unatoč tome, napravio jedan od najboljih rezultata DP-a! Dobio je 9 tisuća glasova, što je 10 puta više od Ante Prkačina, koji nije prošao prag i teško je pogriješio kada je napustio Domovinski pokret!

ŠEŠELJ O LAŽNOJ I NAIVNOJ DESNICI: - Bujica i ja bili smo u pravu! Žao nam je generala Sačića kojeg je iskoristio Marijan Pavliček; uzeo je mandat DP-u i poklonio ga SDP-u! Umjesto da zajedno dobijemo 2 mandata, nismo dobili ni jedan i za to su krivi “sunovratisti”.