Zadnji komentari

Dujmović: Samo je koalicija HDZ i DP jamstvo dugoročne stabilnosti Hrvatske

Pin It

Tihomir Dujmović za Narod.hr uoči predstavljanja svoje nove knjige: 'Živimo  li u Trećoj Jugoslaviji?' – narod.hr

Napisao sam stotine kritičkih tekstova protiv HDZ-a, bili su redom opravdani. Ukrali su mi sedam godina, izbacili me iz svih medija koje su kontrolirali i da nije bilo Z1 televizije ne bih imao gdje raditi, piše Tihomir Dujmović.

Samo zbog prijezira prema mom nacionalnom pristupu temama, u konacnici i njima. Ali u ovim povjesnim vremenima covjek mora biti realan i konstatirati da DP treba koalirati samo sa HDZ- om. Ta je stranka na terenu istinski hrvatska, a DP joj je po svemu najbliži. Taj teror i bratoubilački rat unutar te ideoloski iste opcije sada ce napokon biti zaustavljen.

Hrvati su na biralištima prisilili Plenkovica na promjenu i to pokazuje veliku zrelost istih tih biraca. Ova pak suradnja bi morala biti uvod u temeljito partnerstvo jer su lokalni izbori za godinu dana i ako ne dode do ozbiljne suradnje nece samo Zagreb i Split biti u rukama protivnika nego ce se pošast Mozemo širiti dalje! Naime!

Biračima drugih opcija treba nacrtati da je Možemo franšiza stranih interesa, da je njihov pravi vođa Soroš te da je vrijeme da DORH uzme u ruke kaznenu prijavu DP.-a u kojoj stoji da je protuzakonito financiranje hrvatskih politickih stranaka iz drugih drzava. Naime, nastojim gledati tri koraka dalje, a ovdje vidim Mozemo kao kljucni hrvatski problem sutrašnjice.

Frapantan rast te stranke na izborima, govori da ljudi te relacije uopce ne razumiju. Jer, kada dode do koalicije HDZ i DP glavni barjaktar najgorih globalistickih i antisuverenističkih planova i ciljeva postat ce Mozemo. SDP je naime odavno bez sadrzaja a Milanovic tek incident te stare ploče i jos starijeg gramofona, napisao je Tihomir Dujmović.

kamenjar.com