Zadnji komentari

Na Hrvatsku je krenula prava invazija, koju nitko ne pokušava zaustaviti

Pin It

Zabio se u kamion pun migranata? Procurile fotografije, navodno su pobjegli u šumu

Ove fotografije jučerašnje stravične nesreće kod Novske, poslao mi je izvor koji pojašnjava da se u kamionu u koji se zabio vozač BMW-a, nalazilo nekoliko desetaka ilegalnih migranata, koji su nakon nesreće iskoristili priliku i pobjegli prema šumi. 

Teška prometna nesreća na autocesti A3 između Okučana i Novske, u kojoj je zajedno sa suprugom poginuo 24-godišnji Edi Zdjelar, dok je njihovo dvogodišnje dijete tek danas premješteno s odjela intenzivne njege na redovito liječenje, čini se, ima i nešto mračniju pozadinu.

Naime, poznati hrvatski istraživački novinar Marin Vlahović na Facebooku je objavio fotografije na kojima se vidi skupina ljudi na poprištu nesreće. Kako je doznao od svog izvora, navodno je riječ o migrantima koji su se nalazili u kamionu bosansko-hercegovačkih oznaka i koji su nakon nesreće, navodno, pobjegli u šumu.

“Ove fotografije jučerašnje stravične nesreće kod Novske, poslao mi je izvor koji pojašnjava da se u kamionu u koji se zabio vozač BMW-a, nalazilo nekoliko desetaka ilegalnih migranata, koji su nakon nesreće iskoristili priliku i pobjegli prema šumi. Nijedan medij o tome nije ništa napisao. Ako je to istina, a po svemu sudeći jest, onda je to još jedan dokaz koji pokazuje kako je na Hrvatsku krenula prava invazija, koju nitko ozbiljno ni ne pokušava zaustaviti”, napisao je Vlahović.

dnevno.hr