Zadnji komentari

Krijumčarima migranata treba dati doživotni zatvor

Pin It

Migration [What Think Tanks are thinking] | Epthinktank | European  Parliament

Nagurali 40 migranata u kombi, uhvatila ih policija pa se svi razbježali po mjestu…

Jutros oko 8.45 sati, u Vrbovi se dogodila još jedna prometna nesreća. Dvoje mladih, A.L. i E.S., vozili su se iz smjera Bilog Briga prema Vrbovi kada se, prilikom skretanja na odredište, u njih zabio kombi prepun migranata, izvještava RadioNG.hr.

Prema neslužbenim informacijama, vozač kombija, romske nacionalnosti, prevozio je između 40 i 50 migranata, a na prednjim sjedištima nalazila su se žena i dijete. Par u automobilu je dao lijevi žmigavac i čekao da prođe vozilo iz suprotnog smjera kako bi skrenuli, kada su u retrovizoru primijetili da kombi iza njih ne staje.

Vozač kombija je, vozeći prevelikom brzinom, izgubio kontrolu nad vozilom i udario u automobil mladog para, gurajući ga oko 50 metara niz cestu prije nego što se zaustavio. Nakon sudara, vozač kombija je iskočio iz vozila i pobjegao prema Starom Petrovom Selu, dok su migranti krenuli trčati prema sokacima i njivama u Vrbovi.

Na mjesto nesreće odmah su stigli policija i hitna pomoć. Policija je privela oko 30 migranata, dok su ostali još uvijek u bijegu. Mladi par, A.L. i E.S., prošli su s lakšim tjelesnim ozljedama.

priznajem.hr