Zadnji komentari

Urbani desničar: Feta kruva i pašteta

Upravo svjedočimo najokrutnijem obliku vladavine u povijesti. U pitanju je MEDICINSKI TERORIZAM. Vodili su se ratovi, padala su carstva, nestajale civilizacije… Ali nikada nitko nije u istome trenutku, napao cijeli svijet.

Add a comment

Opširnije...

Urbani desničar: Bolje CROXIT – nego rob

Dok se god budemo ispričavali bjelosvjetskim shupcima, nema nam napretka. Niti će Hrvat ikada biti svoj na svome. Jasno je da će nas napadati, zvati neo-Ustašama i pričati bajke o Jasenovcu i drugim izmišljenim “stratištima”. To i onako već odavno rade. Istina će za njih zauvijek biti govor mržnje. Jer su svi argumenti i činjenice na našoj strani. Zato trebamo biti ponosni na to što jesmo. A što smo to mi? HRVATSKI NACIONALISTI.

Add a comment

Opširnije...

Urbani desničar: Dok se Hrvat nada, orjunaš vlada

U dva najveća Hrvatska grada, na vlasti je “Otvoreno društvo” Soroša Đorđa. U tome je sva tragedija ovih izbora. Očekujmo: pederluk, sotonizam, veličanje jugoslavije, komunizma i dalji progon HRVATSKIH BRANITELJA i DOMOLJUBA. Je li moralo biti tako? Bojim se da je. Ovaj put se čak nismo puno svađali, niti međusobno općili s materama. Ali bitno je tko broji glasove.

Add a comment

Opširnije...

Urbani desničar: “Jugoslaven” je dijagnoza

Darwin je djelomično bio u pravu. Ali nisu jadni majmuni krivi što je od njih postalo “Možemo”. Uvijek me fascinirao vanjski izgled “lijevih aktivista.” Svi su odreda grdni, i to ko’ lopov sa srednjom stručnom spremom. A samim tim su i iskompleksirani. Tako da im je vožnja na biciklu bez sjedala – “vrhunac”. Bukvalno. Jedina pozitivna stvar koju mogu učiniti za Hrvatsku, je da emigriraju. Po mogućnosti, taamo daleeko…

Add a comment

Opširnije...

Urbani desničar: Križni put bez kraja

Još jedna tužna obljetnica Bleiburga. Dosta toga znamo ali nismo u stanju opisati. Fale nam riječi. Jer ono što se događalo u Svibnju 45., ljudskom je umu neshvatljivo. Hrvatska je u 20. stoljeću izgubila skoro dva i pol milijuna ljudi. Izravno (pobijeni) i neizravno (iseljeni). Ovo su alarmantne brojke, jer je nestalo više od 60% naše populacije. Koja je cijena Hrvatskog  života? Nula, zero, ništica… Zašto? Jer je zlo još uvijek među nama.

Add a comment

Opširnije...

Urbani desničar: Orden kralja Milorada

Sve što je napravljeno u Domovinskom ratu, ravno je ČUDU. A čuda se ne događaju svaki dan. Puno se stvari mora poklopiti za tako nešto. Danas je neprijatelj nevidljiv, tako da ni najmodernije oružje tu ne pomaže. Kažu da nam trebaju zrakoplovi. Koji će nam k*rac? Zbog Smrdije? Četnik NE SMIJE ni vrhom opanka preći granicu, jer se boji. Strahovito se boji. Na riječima su izuzetno jaki, ali su u biti obični miševi.

Add a comment

Opširnije...

Urbani desničar: Nema slobode bez krvavih gaća

Kad je Plenkonja rekao “da može što hoće”, mislili smo da je prepotentan. Ali dječak je jako dobro znao što govori. Danas ovo geslo, treba rabiti u množini. Jer ONI misle da mogu sve. O kome pričam? O “eliti” i o ljudima koji bi se igrali Boga. Gospodarima života i smrti… Mijenjali bi djeci spol, klimu na planeti i određivali kako moramo živjeti. Slobodu bi dobivali na kapaljku, a umirali bi kad oni to odluče.

Add a comment

Opširnije...

Urbani desničar: Neprilagođen

Probao sam se staviti u kožu prosječnog “komšije”. Čisto da vidim kako izgleda svijet iz nebeske perspektive? Otvorim neki njihov portal i počnem čitati. Nakon par minuta se počnem valjati od smijeha. Što zbog jezika a što zbog laži. Ne samo da lažu druge, nego lažu i sami sebe. Pa imaš dojam da su centar svijeta, i da se svi otimaju za njihovu naklonost.

Add a comment

Opširnije...

Urbani desničar: Počeo je lov na “normalne”

Jesu li najbolji dani života iza nas? Ovisi o godini rođenja i definiciji pojma “najbolji”. Netko će dobiti na lotu, i reći da su mu se ispunili svi snovi. Osobno, ne mislim tako. Jer sreću ne možeš kupiti novcem. Imao sam tu privilegiju da su mi čak 2 dana bila “vrh vrhova”. Kada su mi se rodila djeca. Ne postoji blago na ovome svijetu, kojim se taj osjećaj može platiti. Dakle moji su snovi ostvareni i uopće ne smatram da mi budućnost nosi nešto dobro. Naprotiv.

Add a comment

Opširnije...