Zadnji komentari

Najveći grobar Hrvata, poslije bravara

Pin It

Otprilike u isto vrijeme, naš “novi Tito” je bio na raportu kod babe Angele. I kao dobar učenik bio je pohvaljen za sve sve svoje napore u izvršenju konačnog cilja. A on je samo jedan: Duhovno i materijalno uništenje Hrvatske države i naroda! Na žalost, izgleda je uspio

“Nemoj ići lijevo, na križanju staze, tu ne ide nitko svi se zvijeri paze. Nego ‘ajde desno do velike stijene, gorske će te vile poslati do mene…” , kaže naš dobri Thompson. Prije par godina smo bili na križanju staze i Karamarko je krenuo jedinim ispravnim putem. Onim gdje povijesno pripadamo i gdje nema bjelosvjetskih zvijeri. Izdali su ga! I to oni kojima je najviše vjerovao.

Dugo se polemiziralo što je pravi razlog do tada neviđene medijske hajke protiv Karamarka? Koja je na kraju rezultirala njegovom smjenom i instaliranjem Plenkovića? Toliko je tu bilo besmislica, laži i izmišljenih afera, da ih je degutantno i spominjati. Na žalost, neki su povjerovali. Jer propagandna mašinerija je učinila svoje. Večernji dnevnik je još uvijek glavno sredstvo informiranja većini Hrvata. To je činjenica. A ti isti Hrvati su prisiljeni plaćati pristojbu, mada nemaju ni jedan svoj TV kanal. Sa tiskanim medijima je ista stvar. Jedino još na internetu imamo nekolicinu naših portala ali je pitanje dana kada će nam i njih oteti?

Zato uopće ne čudi podatak da im je jugoslavenski krvnik Manolić bio “vjerodostojan izvor”. I kad takva “ljudska veličina” kaže za Tomu da je udbaš, nema potrebe u to sumnjati. Kad je Tomo “odrađen” nije se dugo čekalo na zamjenu, u liku i djelu druga Andreja Plenkovića. Njega se godinama pripremalo za ulogu “spasitelja” i samo se čekao pravi trenutak da dobijemo “dragog vođu”, koji će nas povesti u nove radne pobjede.

Hrvatska mu je predana na pladnju. Oporba je neutralizirana, HDZ moralno “pročišćen” a svaki pokušaj ujedinjenja desnice je u začetku spriječen. Medije nije trebalo transformirati jer oni su odavno postali njihovo vlasništvo. Kada kažem “njihovo” mislim na “Alternativni svjetski poredak”(ASP). Nije u pitanju nikakva teorija zavjere nego surova istina! To je globalna pošast i nismo samo mi žrtve. Ali besmisleno je u tome tražiti utjehu. Nekada velika i jaka Njemačka je također pala i to bez ispaljenog metka. Pa tako njihov ministar vanjskih poslova Heiko Maas, poziva na ujedinjenje u ASP u cilju borbe protiv “nedemokratskih” SAD i Rusije.

Otprilike u isto vrijeme, naš “novi Tito” je bio na raportu kod babe Angele. I kao dobar učenik bio je pohvaljen za sve sve svoje napore u izvršenju konačnog cilja. A on je samo jedan: Duhovno i materijalno uništenje Hrvatske države i naroda! Na žalost, izgleda je uspio.

Svi naši pokušaji da kroz legalne institucije nešto promijenimo, su propali. Preko milijun potpisa za oba Referenduma se ignorira. Ako se jednoga dana slučajno udostoje pa ih prebroje, vjerojatno će izmisliti neke nepravilnosti. Ako bude sve u redu (u što čisto sumnjam) onda je tu Ustavni sud koji je pola-pola. Pola komunjare i pola Jude. Ako ima netko pošten, ispričavam se.

Divljakuša je već uvela u škole Jokićevu pedofilsku reformu(bez suglasnosti roditelja) a čitam da ćemo ubrzo dobiti i Soroševa sveučilišta.

Moglo bi se do Sudnjega dana nabrajati što su nam sve uzeli ili planiraju uzeti? Ali što je poenta? Sada su sve karte na stolu i jasno je da ovom državom vlada stari zlikovac Soroš preko svojih podanika iz “stranke desnog centra”, HNS-a i ostale stoke sitnog zuba.

Da ne vidim što rade Mađari,Poljaci,Talijani…., pomislio bih da nismo imali izbora? Ali gledajući njih i sve ostale hrabre i suverene države diljem svijeta, jasno je da smo u trenutku kada smo bili na “križanju staze”- IZDANI!

Sada su potpuno jasne dvije stvari: Da je Plenković najveći grobar Hrvatske države poslije bravara, i da bez masovnog izlaska naroda na ulice, ništa ne možemo promijeniti.

A možda nije loša ni ova solucija? Da se na slijedećem popisu svi izjasnimo kao Srbi. Tako ćemo postati puno “ravnopravniji” i uživati ćemo sve povlastice koje su nam danas uskraćene. Jedino me brine što bi imali više nezaposlenih, jer bi Pupi & co. ostali bez prihoda.

“ZA DOMOVINU SPREMNI”

Urbani desničar