Zadnji komentari

Lepi naš Jadran

Pin It

Titine mudre izreke me sve više podsjećaju na Alan Forda i natpise na Grunfovim majicama. Kaže ljubičica bela: “Sve smo strateške ciljeve ispunili i nalazimo se u klubu najrazvijenijih zemalja svijeta!” Izgleda da je jedna od nuspojava lijekova za anemiju i haluciniranje? A i ova mu je dobra: “Promislite dobro kad krene kampanja i kad vam dođu razni pričati o državotvornosti, nacionalnom interesu i optuživati HDZ za veleizdaju i slične budalaštine“, kaže ON.

Ovo “razni” se odnosi na sve nas koji mislimo svojom glavom a “budalaštine” su u stvari bolna istina. Imamo samo dva izbora. Vjerovati svojim očima ili vjerovati NJEMU koji laže čim zine. Ovako nešto reći nakon: Istambulske, Marakeškog, ukradenih referenduma, svrstavanja na stranu globalista, Obuljenke, Divljakuše, botox Marije…., može samo osoba koja u sebi nema ni mrvicu ljudskosti i dostojanstva.

Sve me ovo podsjeća na stara dobra vremena, gdje je KPJ bila ta koja je mislila umjesto nas. A ponovo je stvoren i kult ličnosti. Pitanje je dana, kada čemo opet nositi štafetu mladosti. Sjećam se prvog razreda osnovne škole. Gdje smo jedan sat učili nešto korisno, a ostatak vremena su nam ispirali mozak sa likom i djelom “voljenog maršala“. Toliko je ta propaganda bila uvjerljiva, da sam jednom nakon završetka sata ostao pitati drugaricu učiteljicu: “Koga trebam više voljeti, mamu ili druga titu?” Odgovor ne pamtim…..

Ima i jedna riječ koja se zove princip. Ne mislim na lepog Gavrila, nego na moralni ili etički standard. Opet ću se poslužiti osobnim primjerom. Kad su četnici prije rata počeli sa svojim mitinzima i “događanjem naroda” zakleo sam se da više nikada neću kupiti proizvod koji dolazi iz smrdije. Prošlo je točno 30 godina i još uvijek nisam poklekao. I tako će i ostati dok sam živ. Budala? Možda. Mogao sam uštediti koju kunu? Vjerojatno. Tvrdoglav sam i nikada neću financirati one koji mi žele zlo. Je..me se i za Evrokrem i Jafa keks!

Veliki Oliver je održao svoje obećanje i nikada nije zapjevao u genocidnoj tvorevini na brdovitom Balkanu. A platili bi ga suhim zlatom. Vladajući nemaju takvih dilema. Odavno su se odrekli osnovnih vrlina, koje jedno biće čine čovjekom.

Premijer(ka) iz “komšiluka” se raduje što će dobiti bebu. Iz iskustva znam (imam 2 djece), da je za to potreban minus i plus. Sve ostalo NIJE NORMALNO. Ali garantiram da će ovim “humanim” činom, troprstaši preko reda ući u EU. Koga je briga za nestale, ubijene, ratnu štetu i ostale sitnice? Ljubav je ljubav, kažu pederi i antife.

Pa tako i na IMBexu ima neko biće zvano Dudlaček (ili tako nešto), koji je umislio da je novinar. A u principu je samo korisna budala. Imati pedera u redakciji znači da možeš pisati što god hoćeš, sve dok je dotični potpisan kao autor. Time su sve kritike onemogučene i automatski se kvalificiraju kao govor mržnje ili homofobija. Nisu ni kmeri vesla sisali…

Nedavno je u Splitu srbin skočio u more i sad “vasceli svet” priča o tome. A naši se podanici takmiče tko će se prije ispričati. Jadno i degutantno. Četnici u agresiji ubiju 15.007 ljudi – muk i tišina. Zašto je jedan srpski život vrijedniji od 10 hrvatskih? I do kada će nam srbi sastavljati vladu, držati ministarstvo vanjskih poslova i raditi u interesu velike smrdije? Progresivci kažu da treba zaboraviti prošlost i okrenuti se budućnosti. Osim Jasenovca. I onih par stotina milijuna žena,dece i nejači.

Mi još uvijek sa kmerima polemiziramo o NOB-u. Umjesto da ih istinom o Domovinskom ratu, poklopimo jednom za sva vremena. Tu su nas drugovi navukli na tanak led. Sve u svrhu skretanja pozornosti sa srpske agresije i genocida. Žalosno ali istinito. Najgore je to što nam ni djeca neće znati što se točno događalo od 90. do 95. i tko je bio agresor a tko žrtva? Vođa je obrazovanje svjesno prepustio kmerima, i tako jednim udarcem ubio dvije muhe. Ispunio je zapovijed EU močnika i distancirao “vjerodostojne” od odgovornosti. Nama je kao roditeljima ostala dužnost učiti djecu istini, jer će inače postati poslušni idioti. FF u Zagrebu nam je najbolji primjer.

Razlozi zbog kojih legalnim putem ne možemo ništa napraviti, su odavno poznati. Pošto je većina loših stvari došla iz vana, ostaje nam se nadati da će se nešto pozitivno promijeniti na globalnom planu. Tu prvenstveno mislim na drugi mandat Predsjednika Trumpa. Ako ga osvoji, ima još nade za nas. Ne smijem ni zamisliti što bi se desilo ako se njihove antife (Demokrati) dočepaju vlasti. KATAKLIZMA, sa nesagledivim posljedicama po cijeli svijet.

Konačno se nešto pozitivno desilo i na Domoljubnoj sceni. Suverenisti mi izgledaju kao ozbiljan projekt i kada im pridodamo NHR, konačno imamo koaliciju za koju vrijedi glasovati. Iskreno se nadam da će ova platforma ostati i za domaće izbore. Bez osobnih interesa i ega, koji su bukvalno i uništili većinu Domoljubnih stranaka. Prije par dana je gosp. Baković na Dragovoljcu napisao izvrstan tekst u vezi ove koalicije. Jednostavno i precizno je objasnio kako bi to u u praksi trebalo funkcionirati, tako da nema potrebe dalje elaborirati.

Ustašoidni Kinezi iz Imotskog su me oduševili. Svaka im čast. Njihovo ZDS nema samo simboličko značenje. Jer sad je nas i Kineza, milijarda i pol.

Ima li tko jači?

“ZA DOMOVINU SPREMNI”

Urbani desničar