Zadnji komentari

I kršćane ubijaju, zar ne?

Pin It

Related image

Kada Bog hoće kazniti ljude, najprije im oduzme pamet. Tako danas u RH oko 30% populacije još mašta o “bravarovoj jugi”. Tu ni lobotomija ne pomaže. Ostatak populacije ili tkz. optimisti, još uvijek pričaju o nekoj lustraciji? Mi smo u situaciji da se prvo moramo izboriti za GOLI OPSTANAK, jer ovo ludilo prelazi sve granice. Lustracija jedno vrijeme mora biti na čekanju.

Je li gore gledati lokalne bezkičmenjake ili globalne sotone, ne znam? Ali znam da ovako dalje ne može. Nekome će puknuti film a oni će se pitati zašto? Upravo svjedočimo mentalnom terorizmu, gdje samo lud čovjek može reći da mu je dobro. Nije više ni novac toliko bitan, kad znaš da si se za svaku dobijenu kunu, morao odreči nečega što bi trebalo biti svetinja. Htio, ne htio. Jer drugi odlučuju u tvoje ime.

Nekada su izbori i referendumi bili prigoda da narod promijeni ono što mu se ne sviđa. Danas se sve unaprijed zna a želja naroda se jednostavno ignorira. Ne znam tko će osvojiti koliko mandata na izborima za EP, ali znam da će odaziv birača biti izuzetno mali. Jer smo u kolektivnoj depresiji.

Konačno je došlo i do pozitivnog pomaka na desnici i to svakako treba pozdraviti. Umjesto svađe i prepucavanja treba sačuvati mir i jedinstvo. Jer će nam trebati na državnim izborima. A tu uopće ne sumnjam da će se svi skupiti u jednu koaliciju, jer bi svaka drugačija odluka išla na ruku “kmerima desnog centra” (Hdz + Sdp).

“Trebamo sve paralizirati i blokirati dok se ne ispune ključni zahtjevi.” Kaže gospon “The Crusader” na Twitteru. Jedno od boljih rješenja koje sam čuo, ako ne i najbolje. Ali opet ostaje ona famozna sitnica koja nam uvijek fali. Kako nas pokrenuti?

Imamo toliko problema da ih je teško sve nabrojati. Kmeri, četnici, soroščad, negiranje volje naroda, omalovažavanje Branitelja i Domovinskog rata. Sada nam prijeti i vrlo izvjesna opasnost iz vana, sa nesagledivim posljedicama – TERORIZAM.

Otvoren je lov na katolike diljem svijeta. Kažu da nas je u RH 86%, što znači da bi i te kako trebali biti na oprezu. Nažalost, granice su nam šuplje ko’ švicarski sir a džihadisti nam svakodnevno ulaze u zemlju bez ikakve kontrole. Naše JUDE na vlasti to uopće ne zanima jer po naredbi iz Brisela moraju biti “humani”. Dovoljno je da se desi samo jedan incident tijekom turističke sezone, pa da nas i ekonomski baci na koljena. Duhovno smo svakako već odavno na aparatima.

Što reči, osim: “Bože čuvaj Hrvatsku”.

U Šri Lanci je skoro 300 kršćana ubijeno u napadima na crkve. Za razliku od slučaja na N.Zelandu, medijska pozornost je NIKAKVA. Šute i “poznati” i “multi-kulti” udruge. Garantiram da će se za par dana sve zaboraviti. Ne treba se čuditi, jer je odavno jasno o čemu se radi. Kažu globalisti da je požar na katedrali Notre Dame izazvao kvar na instalacijama? Tu teoriju mogu prodavati materi svojoj. Jesmo jadni i nesretni, ali toliko glupi sigurno nismo.

Evo nakon dva dana nastavljam pisati ovaj tekst i Šri Lanka (normalno) više nije na naslovnicama. Soroščad je čak našla i opravdanje za taj “nestašluk”. Kažu da je to osveta za napad na N.Zelandu?! Nevjerojatno. Stvarno je teško zamisliti da bi simpatična bradata omladina u kratkim gačama nekoga napala bez povoda? Sve sami doktori i profesori, koji ni mrava ne bi zgazili.

Znamo da je na N. Zelandu “dejstvovao” ljubitelj četničkih pjesama i samoproglašeni “eko fašist”. Što u prijevodu znači antifa. Zato u medijima nema apsolutno nikakvih informacija o njemu. Da je koji slučajem stvarno bio desničar, znali bi čime se hrani, što pije i je li mu majka crnu vunu prede. To je ta “jednakost”.

Tjedan dana uopće nisam bio na internetu, nisam čitao tisak, niti gledao vijesti. Kad sam se vratio, vidim da apsolutno ništa nisam propustio. U “regionu sve funkcioniše” kao i prije. Nebeski narod i dalje četnikuje, shupack-efendija Komšić glumi ‘Rvata a Alpski srbi (Slovenci) bi i dalje uzimali ono što je naše. A fino im je rekao Rojs:“Tko je jamio – jamio je.” Kako je kod nas? Bolje mi je ne počinjati, jer sam sebe ubijem u pojam.

Internet je bio fenomenalna stvar, dok ga nisu počeli koristiti kao sredstvo za masovno ispiranje mozga. Gdje svaki polupismeni krkan sebe naziva novinarom. Danas internet i normala ne mogu stati u istu rečenicu.

Nakon toliko pročitanih pizdarija, nikako ne možeš ostati normalan.

“ZA DOMOVINU SPREMNI”

Urbani desničar