Zadnji komentari

Urbani desničar: Demokracija na Briselsko – Šumadijski način

Pin It

Ničim izazvan i ko’ baba iz bolesti, mali Vučko izvali: “Hrvati trebaju prestati govoriti da smo agresori!?” A nego što ste, drage komšije? Ne postoji pojam kojim se može opisati vaše psihopatsko ponašanje. Zato poludim kad čujem riječ “region”. Nema s vama ni pomirbe, ni suživota. NIKADA. A granica između nas i vaše vukojebine treba biti ista kao između dvije Koreje. Minsko polje i žica. Hoćete li onda dolaziti na “naš” Jadran? Hoćete u P. M.

U prošlom tekstu sam pisao kako je život Aleksandre Zec vrijedniji od života 402 hrvatska djeteta. Neke sam stvari zaboravio a neke sam naknadno saznao. Po ćemu je uopće mala Aleksandra bila srpkinja? Rođena je u Hrvatskoj od majke Marije (hrvatica i katolkinja). Oba ujaka su joj bila u “Ustašama”. Jedan u Tigrovima a drugi u policiji. A što je najvažnije, u pitanju je bio mafijaški obračun oko utjerivanja duga a ne zločin iz mržnje. Ali kome ja ovo pričam. Kao i obično, Srbi kvalitetno plasiraju svoju “istinu” a naši ko’ pič.. sagnu glave i šute. Završena priča.

Upravo zato im se svaka dva dana ispričavamo. A nama? NITKO. Koliko se sjećam, mi smo bili žrtve a oni agresori? Očito to uopće nije bitno, jer oni od svršetka rata kontinuirano lažu a naši “progresivci” ponavljaju kako treba zaboraviti prošlost i okrenuti se budućnosti. Tipična UDBAŠKO-MASONSKA politika, koja nas je i dovela u ovaj položaj. Svaka dalja diskusija je obično gubljenje vremena i živaca. Samo jedan primjer. Nakon sjednice kojom je predsjedavao neuhranjeni drug Đakić, odjednom iz Dana sjećanja nestaje pojam “VELIKOSRPSKA AGRESIJA”. Pa dokle više bando izdajnička?

Glavni drot u Hrvata kaže da smo veliki američki saveznici!? Je li se đetić zajebava ili misli da smo baš svi retardirani? Nisu nam htjeli prodati F-16 upravo zbog te prevelike ljubavi i suradnje. Što bi tek bilo da smo na suprotnoj strani? To samo ptice znaju.

U ovo predizborno vrijeme nema više pardona, nego se ide klizećim s obje noge. Neke stvari i te kako prelaze granicu dobrog ukusa. Ne mislim pri tome na verbalna podjebavanja predsjedničkih kandidata, nego na (po ko zna koji put) vrijeđanje Dr. Hasanbegovića na vjerskoj osnovi. Pa tako skupina juda, jugoslavenčina i uhljeba zvana HDZ, provocira i aludira da je Alija njegov predsjednik?!  Stranka koja koja je u otvorenoj koaliciji sa četnicima, koja je izdala sve što se izdati moglo i koja javno radi na uspostavljanju “regiona”. Stranka u kojoj je gazda lepi Pupi a ne lepa Andreja. Jadno, žalosno i nisko, da ne može niže. A sve zato jer Zlatko neće glasovati za one koji su mu zabili nož u leđa. Živjela demokracija na Briselsko – Šumadijski način!

Gledam neki dan Englesku ligu i vidim nešto mi bode oči. Kad ono svaki kapetan momčadi nosi traku duginih boja oko ruke. Pričamo o najskupljoj ligi na svijetu gdje se vrte miljarde dolara. Kakve veze peder ima s nogometom? I zašto ja to moram gledati? Umjesto da se liječe, oni se još uvijek “ponose” i vazda su ugroženi. Skoro ko’ srbi. Eto tko danas vlada svijetom i koja nam se ideologija nameće. Bolesna, neprirodna, perverzna i izuzetno opasna. Da se razumijemo, nisam uopće konzervativan što se tiče seksa i sličnih stvari. Ali ovo je puno više od seksualne orijentacije. Ovo je ZLO kojim truju našu djecu i kome se ne nazire kraj. Imaju jak lobi, medije i neograničena materijalna sredstva. I više nego dosta, za ispiranje mozga na dnevnoj bazi.

Ako se još uvijek osjećaju nelagodno pored bijelih, heteroseksualnih krkana, zašto se ne uključe u migrantski pokret? Isti ih globalisti financiraju. Pošto nama dolaze siroti džihad ratnici sa Bliskog istoka, pederčići bi mogli u suprotnom smjeru. Da šire “različitost” na ulicama: Kabula, Teherana, Damaska i ostalih oaza mira i tolerancije. Za lovu ne moraju brinuti, jer su nedavno čelnici UN javno priznali da migrantima redovito uplaćuju novac na kartice. Čudi me to?

Po meni je globalizam puno gori i opasniji od fašizma. Za komunizam nisam siguran, pošto još uvijek živim u takvom sustavu, pa ne mogu biti objektivan.

Mali Boris je lopatom jamio na izborima u Engleskoj, upravo zahvaljući činjenici da je običnim ljudima više pun k. pedera, izbjeglica i ostalih šupljih priča. Ili kako I. Peternel kaže: “Johnson je pobjedom opalio šamar ljevičarima, zbog svaštarenja o homoseksualcima i migrantima!” Odbiće im se ovo od glavu kad-tad, to uopće nije upitno. Nadam se što prije, jer svaki dan je i te kako bitan. Ovo što nam rade je čista lobotomija. Ali nas se ovo sve puno i ne tiče, jer smo kao i obično na krivoj strani.

Rezultati izbora u Engleskoj i te kako utječu na šanse Predsjednika Trumpa da osvoji još jedan mandat 2020. I do sada je to bilo za očekivati a poslije Brexita ne vidim način na koji bi mogao izgubiti izbore? Za to vrijeme Demokrati koji sve više liče na komunjare, još uvijek pokušavaju dobiti izbore iz 2016. Oni stvarno drže do različitosti. Glupi su ko’ neka stvar, bez obzira na podrijetlo i boju kože.

Imamo li mi svoga Borisa? Dakako. Ali nažalost ne sudjeluje na izborima. Govorim o Generalu Glasnoviću, jedinom političaru u RH kome 100% vjerujem. Ispravno je postupio što se nije kandidirao. Jer ovo nije predizborna kampanja, nego takmičenje u pljuvanju. I ne bi me ni malo čudilo da nam lepi Zoka bude novi El Presidente. Od ovakve međusobne mržnje i uvreda jedino on može profitirati. Bojim se da će kroz izvjesno vrijeme i “francuske sobarice” progledati, ali će biti kasno. Imam neki čudan osjećaj da ćemo svi biti razočarani, tko god da pobjedi? Dajte mi par mjeseci fore pa me onda napadajte, jer ne želim još više zakuhavati situaciju.

Previše sam pesimističan? Ne bih rekao. Samo pokušavam biti realan. Kažu da se pametan čovjek uči na tuđim greškama a budala na svojim. Ima i 3. kategorija. Dilajle. Oni nikad ništa ne nauče i uporno ponavljaju iste greške. Tu bi skupinu jako volio izbjeći.

Pošto mnogi “uglednici” prijete odlaskom iz države ili samozapaljivaljem, idem i ja. Razlog? Danijela Dvornik i dete joj. U tijeku je “opšti” mentalni terorizam na svim frontovima. Svaki dan ova dva besposlena bića iskaču iz paštete, hašea i Podravkinog gulaša. Doklen? Treba im dovest 2-3 “obdarena” tamnoputa migranta, neće li ih smirit. Pored svih poluidiota koji su zahvaljujući medijima postali “zvijezde”, samo su mi još one falile. Počeo sam ih čak i sanjati. Prave noćne more. Kao kad sam bio mali, pa su me plašili da će me Kajtazi i ekipa strpati u vreću i ukrasti. Ne promijeni li se nešto na bolje, kupujem šteku žileta i režem vene (površno). Jer na izmaku sam snage….

Nakon ovako jadnog i žalosnog teksta, kontam ima li barem nešto lijepo za kraj? Ima. EP U NOGOMETU 12.6.2020. Do tada bi zamolio za mir, tišinu i poslušnost.

U tome smo još uvijek nenadmašni….

“ZA DOMOVINU SPREMNI”

Urbani desničar