Zadnji komentari

Ima li razlike između četnika i jugoslavena i zašto nema?

Pin It

Zato jer su jugoslaveni u principu – “četnici oriđinale”, samo bez brade. Naizgled brutalno, ali nažalost točno. Jugoslavija je bila samo jedna od varijanti “velike srbije”, gdje su na čelu svih institucija bili pripadnici nebeskog naroda. Barbari, psihopate, otimači tuđega, patološki lažljivci i narod kojega nitko na kugli zemaljskoj ne voli. JNA je suvišno i spominjati.  90% “starešina” je imalo genocidno podrijetlo.

Pošto nikada nisu naučili živjeti od svoga rada, sav novac iz bratskih republika i pokrajina se slijevao u Beograd. Srbi su živjeli kao bubreg u loju, a ostali su se morali zadovoljiti mrvicama sa stola.

Dobro se sjećam škole i onoga što smo učili na satima povijesti. Srpski ustanci, Kosovska bitka, “heroj” Gavrilo Princip (koji je za ostatak svijeta klasičan terorist).  Filmovi, radio, TV, sport, umjetnost…, sve je bilo u njihovim rukama. Normalno da su radi prividnog “bratstva i jedinstva” morali tu i tamo postaviti i ponekog pripadnika drugih naroda. U obzir su dolazili samo “podobni”. Poput zlatnog ljiljana Željke Komšića, koji se danas deklarira kao veliki Hrvat.

Opće poznata činjenica je to, da su četnici pred kraj 2.svjetskog rata masovno skidali šajkače s kokardom. I umjesto njih stavljali “zvezde partizanke”. I dan danas njihovi nasljednici  primaju mirovine iz NOB-a, mada za vrijeme rata ne samo da nisu bili rođeni, nego ih nije bilo ni u dugoročnom planu. Svaki Hrvat je bio (kao i danas) potencijalni neprijatelj i “element”. Četnike u uniformama su danas zamijenili oni sa kravatama. A ti su i te kako opasni.

Tko je bacao cvijeće pred tenkove, kad su išli u krvavi pohod na Hrvatsku, Kosovo ii BiH? Pod čijim je obilježjima tkz. JNA “oslobađala” Vukovar i Srebrenicu? Jugoslavije! Kako se zove jedina država na svijetu, koja je mimo svoje volje postala neovisna? Srbija. Dok svaki normalan narod ponosno slavi svoju slobodu i neovisnost, četalji samo što nisu proglasili dan žalosti. Jer ostali su bez svoje krave muzare. Nikad prežaljene “juge”. Koliko su sposobni sami raditi i privređivati, vidimo i po životnom standardu. Na samom su dnu Europske ljestvice, a čak je i banana republika zvana BiH ispred njih.

Nisam povjesničar pa ne znam što je točno razlog tome, ali jugo-četalji su oduvijek imali potporu Francuza i Engleza. Uz tradicionalnu pravoslavnu braću Ruse, i više nego dovoljno. Dozvoljeno im je da u miru nadoknade, sve ono što su izgubili u ratu (a još ni jedan nisu dobili). Oni to za razliku od nas, izuzetno dobro koriste. Kad se za 10-20 godina bude pričalo o ratu “na ovim prostorima”,  neutralim promatračima neće biti jasno tko je bio agresor a tko žrtva? Čiča Draža je također imao dobre odnose sa saveznicima i zato se ne treba čuditi zašto nitko nije reagirao, kad je četnički pokret rehabilitiran. Realno gledajući, u nekim stvarima su daleko ispred nas. Diplomacija im je izuzetno aktivna i efikasna, a umijeće laganja su doveli do savršenstva. Kad tome dodamo našu nesposobnost da svijetu predočimo pravu istinu, danas imamo to što imamo. Vojno smo porazili neprijatelje, ali ideološki smo još uvijek pod njihovom čizmom.

Jedan faktor im i te kako ide u prilog. JUDE! Kod njih je gotovo nemoguće naći nekoga, tko ne podupire projekt velike srbije ili obnove juge. Jer svi lažu kao jedan. Od 100 srba, 99 će ih reći kako je rat počeo zato, jer su Ustaše napale “goloruki srpski narod”. Isti postotak vrijedi i za jugoslavenčine, kad je u pitanju njihovo mišljenje o bivšoj državi i krvavom bravaru. Bilo je prekrasno živjeti u toj oazi demokracije na brdovitom Balkanu, a tito nikada nije krepo. Jer još uvijek živi u njihovim srcima. Kakva je naša reakcija na sve to? NIKAKVA. Nema je.

Umjesto da ih bombardiramo istinom, činjenicama i dokazima, mi šutke prelazimo preko svega. Ovo se ne odnosi na narod, nego na VELEIZDAJNIČKU VLAST. Koja im dala tolika prava, da su zaštićeniji od Ličkog medvjeda. Zato se ne treba čuditi što su: mediji, školstvo i kultura u njihovim rukama. Od djece nam prave idiote i novu generaciju pionira. Čim im nešto nije po volji oni “protestvuju”, i na kraju im se uvijek popusti. Kako reče jedan naš veliki mudrac: “Važna je stabilna većina”.

Isto nas čeka i kad kmeri dođu na vlast. Što je vrlo izgledno. Sjetimo se samo bivše Vlade normalnog PreCjednika, u kojoj je svaki drugi ministar bio srbin. Ovaj odnos snaga između nas i četnika (jugoslavena) traje već dugo vremena, tako da preko noći ne možemo ništa učiniti. Uglavnom, jedna stvar je više nego jasna. Oni se nikada neće promijeniti, niti će ovu državu prihvatiti kao svoju. Što to znači? Da se konačno MI MORAMO početi mijenjati. A to već spada u sferu znanstvene fantastike. Jer da s nama nije sve u redu, odavno je poznato. Jednostavno smo bolesna nacija. Ali najgore je to, što bolest više nije samo u državnom vrhu. Odavno je metastazirala i na lokalnoj razini. Ako ikada dođemo sebi, trebat će nam malo duža terapija.

Ovih dana je popularno pisati o masonima. I (DNO)vinari ih ko’ biva razotkrivaju? Koga, dokle i zašto zajebajete? Pravim masonima ne možemo ni primirisati a ovi što su zadnjih dana na tapetu, su u rangu običnih niželigaških igrača. Jedna stvar me pomalo čudi? Još nitko ne povezuje aferu masoni sa Predsjedničkim izborima? A trebao bi, jer previše je tu slućajnosti. Je li Predsjednik Hrvatske morao biti mason? Apsolutno, jer drugog izbora nismo ni imali. Za Kolindu je odavno poznato da je članica Trilateralne komisije. Škoro je 25 godina bio u Osječkim Lions-ima. Prema podacima sa njihove službene stranice, učlanio se na samome početku 1992. i tamo bio sve do 2017. Zorangutan je još 2009. pokušavao postati član masonske lože i prvo je odbijen ali vjerujem da mu je do sada to uspjelo. Inače bi teško pobijedio na Predsjedničkim izborima, koji su jedna obična farsa.

Vrijeme je maškara, a stoka sitnog zuba i to pokušava ispolitizirati. Imoćani su bili daleko najoriginalniji i spalili su lutke dva pederčića sa usvojenim djetetom Stazićem. Čak su mu i petokraku na čelo stavili. Originalno i duhovito svakome normalnom čovjeku. ALI! Dozvoljeno se zajebavati na bilo čiji račun, osim na njihov. Jer to onda nije satira nego čin mržnje. Tako barem tvrdi SDP-ov dežurni kreten, orjunaš Arsen Bauk. Da je spaljen heteroseksualni par, nitko o tome ni slova ne bi napisao. Jer pederi su ipak malo ravnopravniji od nas “zaostalih”. Na drugom kraju RH u okupiranoj Rijeci, gudin Vojko se maskirao u drugaricu Jovanku. Čisti ljevičarski jugo-debilizam i krkanluk. Nikada oni mentalno neće izaći iz juge. A to samo pokazuje razinu njihovog IQ.

U pauzi između raznih izbora gdje doslovno nikoga ne biramo, nego samo služimo za ukras, postaje pomalo dosadno. Pa mi je palo na pamet, zašto ne bi i mi imali svoje “fake news”? Na primjer :“Hrvati postali ravnopravan narod u RH!” ili “Plenki obznanio svoj ratni put!”  Bolje i to, nego čitati svakodnevne pizdarije.

Nedavno sam se pitao: “Gdje je i što radi titin čuko Luks, koji mu je spasio život? I zašto se o tome “ćuti”? Štovani Twitteraš Rećina kaže:”Eno ga živ je i zdrav, prima boračku i jebe mu se.” Gospon Eduardo nije takav optimist. On tvrdi da je Luks skončao u Jasenovcu, zajedno sa ostalih 700 hiljada nejači? Ovdje bih dodao mali ispravak, jer ne radi se o “iljadama” nego o “meleonima”. Tako barem tvrde “ugledni” istoričari, koji nikada ne lažu. Osim kad dišu. 

Poanta? U titino doba je sve bilo bolje a i čukenje je bilo hrabrije.

“Ovo današnje se i Vastaških guja boji”

“ZA DOMOVINU SPREMNI”

Urbani desničar