Zadnji komentari

Pancetu i čvarke na granicu!

Pin It

Image result for migranti svinje na granici

Najbolji Kolindin potez tijekom cijeloga mandata, bilo je micanje biste krvavog bravara. Diktatora koji je visoko rangiran na službenoj listi najgorih svjetskih masovnih ubojica. To što ga neki i danas štuju, samo potvrđuje njihov bolesni mentalni sklop. Drug Zorangutan je “inteligentno” zaključio da se neće nikome zamjerati, pa je pronašao Solomonsko rješenje.

Potezom velikog državnika, odlučio je ukloniti sve biste. Što su Bogu skrivili: kralj Tomislav, Ivan Mažuranić, Josip Strossmayer, Ante Starčević, Stjepan Radić, Alojzije Stepinac i dr. Franjo Tuđman, da ih se stavlja u istu grupu sa ćopavim diktatorom?

Našli su se u pogrešno vrijeme, na pogrešnom mjestu. Na Dedinju. Pardon, Pantovčaku. Nije bolest sve što boli i ovo je mogao napraviti samo totalni idiot, kome u ovoj državi ništa nije sveto. Ovime se također polako privodi kraju, proces detuđmanizicije. I tako, umjesto da mi lustriramo njih – oni su lustrirali nas. E moj narode…., davno je rekao Marko.

Idemo probati podvući neku paralelu. Recimo da je netko odlučio maknuti “Mein Kampf” (Ado H.) sa polica biblioteke. Složimo se da je to načelno u redu. Mada je i to jedna vrsta cenzure. Jednoga dana dođe novi bibliotekar i pobaca sve knjige sa polica. Ima li tu logike? Apsolutno nikakve. Osim u glavurini Zorana M. Što je najtragičnije, ovaj smrad će nas predstavljati u svijetu slijedećih 5 godina. Pa budi normalan? Ako ikada Domoljub postane Predsjednik, toplo preporučam vraćanje svih bista u ured (osim tite), uz dodatak Dr. Ante. Čovjek je također stvorio državu. I stvarno ne vidim u čemu je problem?

Cijene nafte u svijetu padnu sa $60 na $30 (znači prepolove se), a kod nas benzin pojeftini nekoliko lipa? Dokle nas više misle praviti debilima? Trump kaže da su za to, kao i za pad dionica na burzi, najzaslužniji mediji koji neosnovano šire paniku. Tkz. “FAKE NEWS”. Poznato je da većinu njih financira smežurani Đorđe, pa se zaključak sam nameće. Jer 2 i 2 su oduvijek činili 4. Koliko li je njih profitiralo na ovoj gripi, zahvaljujući umjetno stvorenoj panici? Posebice na dionicama. Jer tu nema velike filozofije. Kupi jeftino i prodaj skupo. Samo treba imati početni kapital. Nažalost, upravo to me j*be u životu. A bojim se ovo nije sve, i da nam se još puno toga sprema…

Glumac James Woods, Republikanac i izuzetno pametna i duhovita osoba (pratim ga na Twitteru), ima zanimljivu teoriju: “Američke komunjare (Demokrati) čine sve, ne bi li Donaldov suparnik na izborima postao Joe Biden. Koji odavno pokazuje simptome demencije. Kada bi slučajno pobijedio (u što sumnjam), za par mjeseci bi ga proglasili nekompetentnim i njegovo mjesto bi zauzela Hillary Clinton. A tim činom bi Soroš i ostale sotonjare postale vođe “slobodnog svijeta”. Gori scenarij ni sam sotona ne bi mogao smisliti.

Naš dragi lider Plenki, je u duši veliki humanist. Pa bi rado primio djecu bez roditelja u Hrvatsku. Radi se o migrantskim hordama, kojima su jadna djeca samo sredstvo za manipulaciju. Zašto umjesto njih ne bi primili gladnu djecu iz Afrike, kojima je pomoć puno potrebnija? Zato jer direktiva iz Brisela jasno propisuje što nam je činiti. Recimo da ta djeca na kraju i dođu u našu zemlju. I tu postoji praktično rješenje. Fino ih dati onoj dvojici pedera na usvajanje, pa više neće kukati da su ugroženi. “I migranti siti, i pederi na broju”, rekao bi Mark Twain.

Ali to je samo varka, ili kako komšije kažu: “šarena laža”. Što ćemo sa spajanjem obitelji, na koje ta djeca imaju pravo? Pa će nam onda jednoga dana doći i babo, sa 7-8 žena i desetak braće i sestara. To su nam drugovi SVJESNO prešutili. Dok se za našu bolesnu djecu organiziraju humanitarne akcije, ovi će imati besplatnu liječničku skrb, smještaj, socijalu i još puno toga, o čemu običan hrvat može samo maštati. Vladajuće JUDE se ponašaju kao da smo Njemačka ili Švedska, a po standardu smo na samome dnu europske ljestvice.

Kažu da u Turskoj nema corona virusa? Normalno da nema, kad nikoga ne testiraju. A migrante samo proslijede dalje. Za sad se Grci dobro drže, ali što ćemo ako padnu? Da nam neće možda Božinović & co. sačuvati granice? Budimo ozbiljni. Za poslati vojsku, treba suglasnost Predsjednika. A ovaj današnji još uvijek nije prežalio JNA.

Kad sve sagledamo, postaje jasno da nam je turizam u velikoj opasnosti. A upravo on najviše puni proračun. Da je barem malo pameti, već bi počeli sa promocijom i reklamama, jer ljudi vole unaprijed planirati godišnje odmore. A još nisam čuo niti riječ. Ne treba se radovati tuđoj nevolji, ali i situacija u Italiji bi se mogla i te kako povoljno iskoristiti.

Ova obična gripa, koja je u medijima predstavljena kao kolera, nije otporna na temperature veće od od 26-27 stupnjeva. Bliži se ljeto, što znači da će je satrati ZVIZDAN. Jedan problem manje. Idemo dalje. Što ćemo sa migrantima? Pošto nam dragi Bog nije dao pameti, predlažem da pitamo gosp. Orbana. Pa bi onda imali: red žice, pa red vojske. Koja bi mjesto čukenja, u ophodnju vodala gudine. Ne bi bilo loše ogradu ukrasiti čvarcima i pancetom. A i koja feta pršuta bi isto lijepo figurala kao ornament. Da ne bude zabune, ovo govorim čisto sa estetskog stajališta.

Kad je Plenki rekao: “Ja mogu što hoću”, svi smo ga smatrali prepotentnim. Izgleda da je anemični dječak, ipak imao realnu podlogu za tako nešto. To je danas očito. Pored svih afera i skandala u njegovoj Vladi, on je i dalje na konju. Ne mislim ni da će mu unutarstranački izbori puno naškoditi. Jednostavno, ima previše “podobnih” među članstvom, da bi ga Kovač mogao ozbiljnije ugroziti. A što će biti na jesen, samo ptice znaju? Sve mi se više čini, da ćemo imati kmere i na Pantovčaku i u Banskim dvorima. I danas je potpuno ista stvar, samo od jeseni to postaje i službeno. Ovo što ja mislim i što će se stvarno dogoditi, su dvije različite stvari. Nisam se jednom zajebo, pa bi volio da i ovaj put bude tako.

Progresivna omladina, kojoj ćemo jednoga dana ostaviti ovaj svijet, fascinira inteligencijom i logikom. Pa su tako dvije tuke (po zanimanju “veganke”), odlučile razdvajati kokoši i pijetlove po kokošinjcima. Jer su navodno koke, izložene svakodnevnom silovanju od strane pivaca!? Ako netko nije znao, na latinskom se pivac zove: “gallus jebach”. A na srpskom: “petao koji kara i švaleriše se”. Osim što sam nekoliko puta opalio glavom u zid, na ovo nemam nikakav komentar.

Ako me corona virus mazne za vrijeme EP u nogometu, neću se žaliti. Svakako sam od 12.6. – 12.7. u dragovoljnoj izolaciji. Ako nam i to ne odgode zbog Stazića? Zašto baš njega? Kada bi corona imala lice, imam osjećaj da bi izgledala upravo kao naš lijepi Nenad.

– “Pitao jednom tako jednoga, vrli pitac neki: A tko je ta, što je ta da prostiš? Gdje li je ta, odakle je? Kuda je ta ‘Rvacka rekti?”, napisao je davno Mak Dizdar.

– “Nemam ti kume pojma, niti me interesira. Gledam kako ću zaradit’ koju kunu, jer nemam nikakva primanja.”, odgovori mu bivši Branitelj, dok je čistio smeće ispred migrantskih kuća.

“ZA DOMOVINU SPREMNI”

Urbani desničar