Zadnji komentari

Urbani desničar: Bože daj nam zdravlja, jer za pamet je već kasno…

Pin It

Malo je reči da sam šokiran izbornim rezultatima. Anemični Broz i “vjerodostojni” osvajaju 2/3 glasova!? A neo-fašisti (antife) i orjunaši će imati 10 zastupnika. Taj scenarij ni u snu nisam zamišljao. Spavaš li mirno Kim Jong Un-e?  

Koja je ovo država, čiji je ovo narod? Ja sa tim ljudima nemam ništa zajedničko. Zahvaljujući Čovićevoj mafiji, čak ni General Glasnović nije ušao u Sabor. Heroj, i u ratu i u miru. A imao je fantastičnu listu. Umjesto njega je tu debelguza Zdravka Bušić, koja je pljunula na sve ono zašto se njen brat Zvonko cijeli život borio. KA-TA-STRO-FA! “Desna liga” također neće imati svoje zastupnike, unatoč izvrsnoj listi sa puno mladih i perspektivnih ljudi.

Ali zato su dalje prošli podkapacitirani sljedbenici ćopavog bravara. Tomislav Tomašević, Sandra Benčić, Damir Bakić, Vilim Matula, Rada Borić, Katarina Peović , Bojan Glavašević, Marijana Puljak, Dalija Orešković…., samo su neki od mrzitelja Hrvatske, koji će slijedeće 4 godine primati Ustaške kune za rušenje države koja ih plaća. Ovo nema nigdje na svijetu.  

Tko prati moje tekstove, zna da sam cijelo vrijeme ponavljao kako Plenki sigurno pobjeđuje. Izbori su samo predstava za narod, jer rezultati su već odavno bili poznati u Briselskim kuloarima. Ne postoji niti jedan razlog da Globalisti mijenjaju anemičnog, kad je sve njihove zapovijedi perfektno odradio. DP je ostvario solidan i očekivan rezultat, ali što će s tih 16 zastupnika? Biti dio Vlade? Nema teorije. Jer tito je sad u izvrsnoj poziciji i može birati s kim će koalirati. A sigurno mu je draži Grmoja od Hasanbegovića.

Matematika je vrlo jednostavna. Po drugi put je Ćuprija dovela Plenkija i njegove Jude na vlast, i za to će sigurno biti nagrađeni. Kad tome dodamo 3 sigurna Pupijeva glasa, imamo natpolovičnu većinu. I to je to. Sad smo i službeno potpisali ugovor s vragom i radit ćemo ono što nam se kaže. Bez mogućnosti prigovora. Jer krajnja ljevica je zadovoljna a desnica neutralizirana. 

I zato uporno ponavljam. Donald J. Trump je naša JEDINA NADA. Molimo krunicu svaki dan, za njegov drugi mandat. U protivnom, možemo sve polit’ lož uljem, zapalit i tražit azil u Mađarskoj ili Poljskoj. Jer ovo je bio definitivni sumrak demokracije, u zemlji koja je nekada bila ponosna. Dragi Bože daj nam zdravlja, jer za pamet je već odavno kasno…

Ovaj sam tekst počeo pisati prije izbora, pa se vratimo par dana unatrag. Možda vas malo oraspoloži, jer sam i ja bio bolje volje.

Subota. Cik zore. Probijaju se prve zrake sunca ali tice se žive ne čuju. Biće im je zabranilo cvrkutat’ dok traje izborna šutnja? Sjedim, pušim i razmišljam o pingvinima. Kako li oni jadni podnose ovo “globalno zagrijavanje”? Jeli i njima upeko’ zvizdan i mažu li se kremom i maslinovim uljem da ne izgore? Imaju li za sladoled? Stotine pitanja a ni jednog odgovora. Tako je i u životu. Non-stop nečemu težiš, tražiš odgovore koji ne postoje, i na kraju preseliš na onaj svijet a da ti k*rca ništa nije jasno.

Letimično pregledam domaće portale, i za divno čudo se ne iznerviram. Nema politike, pa je broj laži u drastičnom padu. Ali zato ubiše sa “coronom” i “influencericama”. Ovo prvo smo odavno apsolvirali i samo je pitanje do kada ćemo trpiti imbecilne naredbe “stožera? A kad vidim ove “sponzoruše”, riga mi se. A ne možeš im nikako pobjeći, jer vrebaju sa svake stranice. Pa je tako vijest dana bila slijedeća: “Muškarci ne prestaju progoniti Danijelu Dvornik”!? Samoubiti se motornom pilom ili izbrojati u sebi do 10? Ipak je razum prevladao…

“Pun mi je inbox muških poruka, puna sam samopouzdanja”, kaže “fatalna” Danijela. A (dno)vinarka mudro zaključuje: “Iako ima već 53 godine, Danijela Dvornik i dalje je prava zavodnica”. Gledam je i u sebi kontam. Istih smo godina, a po izgledu mi može biti majka. Samo je treba ostaviti mjesec dana bez botoksa, pa bi vidili čija mater skuplja plastičnu ambalažu? Taman sam se zabrinuo što nema Elle, kad u nedjelju, cijela stranica o njoj. Tetovirala se kažu, pa nacija mora biti upoznata s tom važnom činjenicom. Imam i ja dvije tetovaže, pa po logici stvari zaslužujem duplericu.

Ali sve je ovo mila majka, prema onome što se događa u regiJonu. Pogotovo kod “komšija”. Naslovnice pune plastičnih radodajki, koje liče na sve – samo ne na žensko. Odeš na pjacu, kupiš 2 kila sisa i odmah si zvijezda. Takva su vremena došla. A umjetnička imena su im za plakat’. Naletih na jednu što se zove Tijana Ajfon (IPhone). Žalosna joj majka i oba roditelja. Još samo da se pojave Fata Android i Jelisaveta Windows, pa da mogu mirno spavati. Ove lutke na napuhavanje se predstavljaju “starletama”, što je samo drugo ime za elitnu prostituciju. I to su uzori današnjoj mladeži? Totalni raspad sustava i svih moralnih vrijednosti. Svašta će na svijet….

Jedno vrijeme sam bio zabrinut za Trumpa, jer mi se učinilo da posustaje u borbi protiv sotonjara. Međutim stvari polako postaju jasnije. Počela su hapšenja antifa i kriminalaca, koji su sudjelovali u neredima i divljanju po Američkim gradovima. Što je Donald uradio? Infiltrirao agente FBI (u civilu) među demonstrante a sve je bilo snimano nadzornim kamerama, tako da kolovođe nije bilo teško identificirati. “Ugroženim” crncima i komunjarama je namjera bila isprovocirati Trumpa, ne bi li poslao vojsku i upotrijebio silu. A onda bi ga lijevi mediji prozvali diktatorom. I time mu znatno smanjili šanse na izborima. 

Ali nije ni Donald veslo sisao. Raskošno je proslavio “Dan nezavisnosti”, i poručio leftardima da pravi Amerikanci kleče samo pred svemogučim Bogom. Intenzivno nastavlja sa čišćenjem duboke države i nedavno je smijenio nekoliko javnih tužitelja. Čim je to uradio, krenula je velika akcija razbijanja pedofilske mreže. I to ne samo u SAD.

Uhićena je do sada najkrupnija riba. Partnerica Jeffrey Epsteina, pedofila koji je je na svome privatnom otoku pravio razvratne zabave za nastrane bogataše. Pošto su nazočna bila mnoga poznata imena, trebalo ga je ušutkati. Par dana nakon hapšenja, počinio je “samoubojstvo” u jednoj od najčuvanijih čelija na svijetu, pored svih kamera i stražara!? Zato se mnogi s pravom pitaju, hoće li uhićena Madam Ghislaine Maxwell uspjeti svjedočiti? Ili će i ona počiniti suicid sa jedno 12 metaka u slijepoočnicu. 

Jer ako progovori, bit će tu svašta. Bračni par Clitnton, Princ Andrew, predsjednici država, Holywoodske zvijezde, samo su neki od “klijenata”. U isto vrijeme tkz. BLM su i javno priznali ono što smo odavno znali. Da su marksistička organizacija, financirana od strane Soroševog “Otvorenog društva”.

Ali to nije sve. Procurili su i dokumenti SZO, u kojima se nalaže da se broj oboljelih od corone MNOŽI SA 15. Jer ONI kažu da tako treba. Sve u svrhu širenja panike. Imam osjećaj da će virus misteriozno nestati, čim prođu Američki izbori. Pogotovo ako sotonjare pobijede a iskreno se nadam da neće. Jer rezultat će se i te kako odraziti na našu zemlju. Nikada u povijesti nismo imali više zajedničkih stvari sa SAD, nego danas. Nažalost, negativnih. I njima neprijatelj želi izbrisati povijest a (anti) Fašisti su nam zajednički neprijatelji. Samo što smo mi svoje naslijedili a njihovi su još u povojima. A mozak cijele operacije je KP Kine.

Često se spominje brojka od 1% onih koji vladaju svijetom. Netočno. Radi se o samo 13 obitelji, koje posjeduju većinu svjetskog bogatstva. Oni su glava globalističke hobotnice. Tek kad im dodamo političare iliti egzekutore njihovog plana, onda ono 1% ima smisla. Tko su u stvari te SOTONE?

1.Astor  2.Bundy  3.Collins  4.DuPont  5.Freeman  6.Kennedy  7.Li  8.Onassis

9.Rockefeller  10.Russell  11.Van Duyn  12.Merovingian  13.Rothschild

Radi se o obiteljskoj lozi i nasljednicima, a ne o nekim novopečenim bilijunašima. A Soroš, Gates, Bezos i ostali što se eksponiraju u javnosti, su u poređenju sa gore navedenima, obični kokuzi i miševi. Komunizam je za njih IDEALNO društvo, jer je kroz povijest dokazano da je daleko najbolji za apsolutnu kontrolu nad ljudima. Na bilo koji način. Jer riječ demokracija u takvom sustavu ne postoji. Sjetimo se samo naše “ljubičice bijele”.

Točno je 7 godina da smo ušli u EU, a još uvijek nisam vidio taj obećani med i mlijeko? Imam u frižideru litar mlijeka ali med nikako ne mogu naći. Stvarno mi na pamet ne pada, NITI JEDNA pozitivna stvar našeg članstva u ovoj besmislenoj umjetnoj tvorevini?

U životu se susrećemo sa puno stvari koje ne možemo promijeniti. Najviše boli nepravda. Živciramo se bez veze, i satima raspravljamo o nećemu, što je van našeg dosega. Po pravilu, bez ikakvog učinka. Uvijek se sjetim jednog pokojnog pitura. Bio je dobar ko’ kruh, ali volio je popit. I to za trojicu. Ako ga ponudiš pićem, najebo si. Jednom je počeo pituravati zid u dnevnoj sobi, taman kad je bilo otvaranje ljetne Olimpijade. Nakon što je nanjušio “vatrenu vodu” u plakaru, posao se malo otegao. Pa je uz nadljudske napore svih ukućana, sve bilo gotovo na dan zatvaranja Olimpijade. Ali one zimske…..

On je imao jednu izvrsnu izreku, koju je koristio u svakoj prilici. “Ko’ mu jebe mater kume”. Ili skraćeno KMJMK. Djeluje prosto i jednostavno, ali kad malo bolje razmisliš, shvatiš da ima puno dublje značenje. “Ne vrijedi se živcirati, jer život ide dalje…” rekli bi pametniji i obrazovaniji ljudi. A on je završio samo osnovnu školu. Poanta? Ne treba previše filozofirati, jer nekad je najjednostavnije rješenje ujedno i najbolje.

Ovi izbori su bili specifični i zbog nekih novih pravila. Pa su tako Vili i Alemka preporučili glasačima, da na glavu stave vreću od krumpira na kojoj će štipalicom biti zakačena osobna. Za one bez osobne, važile su 2 slike i rodni list. Uglavnom, nema smisla sad kukati, jer je već sve odlučeno. Napretku se možemo nadati, tek kada promijenimo IZBORNI ZAKON. Analize i ostale “zavrzlame” prepuštam samoproglašenim “stručnjacima”. Jer s njima će nas sigurno gnjaviti, slijedećih nekoliko tjedana. Meni ne pada na pamet, jer mi vjera ne dozvoljava da sviram k*rcu. A osim toga, trenutno sam na aparatima…..

Što reći za kraj?

“Ko’ mu jebe mater kume, idemo dalje!”

Kao guske u maglu……

“ZA DOMOVINU SPREMNI”

Urbani desničar