Zadnji komentari

Sjetimo se s ponosom Dana neovisnosti Hrvatske i izvjesimo zastave!

Pin It

Osmi listopada je veliki dan i blagdan za hrvatski narod i hrvatsku državu. Sve je dobro zamišljeno od pravih domoljuba i mnoge žrtve su položene na Oltar Domovine za našu slobodu kojih ćemo se sa najvećom ljubavlju i poštovanjem uvijek sjećati.

Na veliki dan 8. listopada 1075. godine krunjen je u Kninu, uz blagoslov i delegata tadašnjeg Pape, i naš kralj Dmitar Zvonimir. Neka je Dan neovisnosti hrvatske države Republike Hrvatske sretan svima koji su ga iskreno željeli, koji su se za njega borili i koji ga iskreno slave. Nažalost, od dvijetisućite na dalje sve atribute državnosti ukrali su nam svjetski antihrvatski moćnici, vanjski i unutarnji neprijatelji i domaći izrodi i izdajnici, sluge tuđih gospodara i poslušnici tih slugu. No ne dajmo se i, kako Krist reče, ne bojmo se! Bog je s nama ako se s ljubavlju borimo za pravdu i istinu sa srcem i razumom!

Stoga ove godine dođimo masovno na prosvjed u Vukovar, 13. listopada u 14 sati, i recimo, glasno i odlučno, državnim institucijama u Republici Hrvatskoj da nismo zadovoljni njihovim radom i da zahtijevamo da se izvršava vladavina prava i da se mora poštivati Deklaracija o neovisnosti i suverenosti Republike Hrvatske, donesena 8. listopada 1991. godine, kao i Deklaracija o Domovinskom ratu, donesena 13. listopada 2000. godine, te da se ne smiju zataškavati ratni zločini učinjeni protiv Republike Hrvatske!

                                                                           dr. Ružica Ćavar