Je li glas za Milanovića glas za pomilovanje Perkovića i Mustača?

Milanović je svim silama nastojao spasiti udbaške metuzaleme od izručenja Njemačkoj. Tko mu je u tome najviše pomogao? Pa, ministar pravosuđa Orsat Miljenić. Zato je sad red da ga nagradi mjestom šefa izborne kampanje. Zašto se Milanović morao upustiti u bitku u kojoj, po vlastitu priznanju, nije favorit? Možda zato što je jedna od predsjedničkih ovlasti pomilovanje osuđenika?

Add a comment

Opširnije...

Vlada u RH ignorira dijasporu, a ažurna je za potrebe srpske manjine i - Srbije!

Plenković je poručio da ''u ovakvoj Hrvatskoj, modernoj Hrvatskoj koja je riješila sve svoje strateške nacionalne zadaće, koja želi biti uključiva, koja želi društvo i koje je tolerantno i poštuje svoje tradicionalne vrijednosti, nema mjesta takvim ispadima''. Vjerute mi: Plenković još nije sreo niti jednog Srbina, jugokomunistu ili homića kojeg ne voli. Andrej bi se usudio, ako treba za interese EU ''europske'' Srbije i sunce nazvati lažnim!

Add a comment

Opširnije...

Miroslav Škoro je objavom kandidature matirao tri protukandidata

Image result for miroslav Å¡koro

Miroslav Škoro je upravo onakav kandidat kakvog Kolinda Grabar-Kitarović ne može pobijediti, ako on uđe u drugi krug. No postoji jedan bitan uvjet. Ma kako ga priželjkivala kao svojeg kandidata ona desnica koja se razočarala u Kolindu Grabar-Kitarović, on takav kandidat ne smije biti. On se treba pozicionirati kao kandidat budućnosti, a ne prošlosti", kaže politički analitićar Ivica Relković.

Add a comment

Opširnije...

Slijedi promjena HDZ-ove himne, koja će se od sada zvati »Po šumama i gorama«

Andrej Plenković, predsjednik Hrvatske demokratske zajednice i Vlade, poslao je vijenac na Sutjesku na kojem piše: "Predsjednik Vlade RH Andrej Plenković herojima Sutjeske"! Time je sin Marija Plenkovića ponovno ponizio sve hadezeovce, sve hrvatske branitelje i veliku većinu Hrvata diljem svijeta koje su na razne načine tijekom XX. stoljeća progonile i ubijale jugopartizanske vojske i jugokomunističke udbaške horde na čijem je čelu uvijek bila zloglasna zvijezda petokraka.

Add a comment

Opširnije...

Do kada ćemo trpjeti laži i poniženja?

Kad se pogledaju jučerašnje izjave patrijarha Irineja o tome da je u Jasenovcu ubijeno milijun ljudi i da su rekorderi u likvidacijama bili katolički svećenici otvara se niz pitanja. U prvom redu zašto na ove provokacije šuti službena hrvatska vlast? Zašto šuti Kaptol? Zašto šute predstavnici Katoličke crkve u BIH?

Add a comment

Opširnije...