Peternel komentirao novu poziciju Jeckov: 'To je bizarno i nelogično. Neka birači to i čuju'

Medijske napise da je Penava samostalno, bez odluke stranačkih tijela, dogovorio da SDSS-ov Milorad Pupovac može biti izabran za predsjednika Odbora za ljudska prava i prava nacionalnih manjina, Peternel je popratio riječima da će "o tome još razgovarati i da nije obaviješten da je tu postignuto neko definitivno rješenje".

Add a comment

Opširnije...

Laku noć Vukašine

Kako će sada Milorad, Dragan i drug Vojo objasniti svojim sunarodnjacima da Vukašinov mauzolej ili šajkače vrijede manje od fotelje jednog saborskog odbora, vjerojatno nikako, ili će možda organizirati događanje naroda, možda će se obratiti Vučiću za pomoć jer je ugroženo srpstvo, a eto Vučić je obećao na Svesrpskom saboru jedinstvo svih “Srba na vascelom svetu”.

Add a comment

Opširnije...

Priprema li se DP pogaziti riječ koju je dao biračima?

Hoće li Plenković Penavi opet postati najbolji premijer? Od slugana preko  mafije do pokojne babe

Naime, Penava se osvrnuo i na prvi sastanak vladajuće koalicije, najavivši da će DP napraviti svojevrstan korak nazad, kao zalog stabilnom funkcioniranju većine, uvažavajući taj kut Plenkovića i HDZ-a, ali i svih drugih koalicijskih partnera, da manjine trebaju određivati tko će voditi Odbor za ljudska prava i prava nacionalnih manjina, iako ne dijele taj stav.

Add a comment

Opširnije...

Ljudi se drže za riječ, a stoka za rogove

Ostane li Domovinski pokret u Hrvatskoj državnoj vladi, nakon što eventualno HDZ i SDP izglasuju Milorada Pupovca (ili bilo kojeg drugog člana SDSS-a) za predsjednika saborskog Odbora za ljudska prava i nacionalne manjine, to bi zaista bio postupak kontra iskazanog povjerenja birača na izborima za Hrvatski državni sabor i ne bi ga se moglo opisati drukčije - već kao postizbornu prijevaru.

Add a comment

Opširnije...

Nakon što im je pomogao da dođu na vlast....

Velimir Bujanec - VEČERAS EKSKLUZIVNO U BUJICI: IVAN PENAVA I MARIO RADIĆ,  FAVORITI ŠKORINA POKRETA U SLAVONIJI! Gosti Bujice su Ivan Penava, nositelj  liste Domovinskog pokreta u 5. izornoj jedinici i Mario

Kritikama se pridružio i Radić: 'Neprihvatljivo, te ljude je organizirao Velimir Bujanec'

Zamjenik predsjednika Domovinskog pokreta Mario Radić u srijedu se osvrnuo na posljednje događaje vezane za novoizabranog eurozastupnika iz te stranke, Stjepu Bartulicu.

Add a comment

Opširnije...

Tzv. seksualna revolucija i rat protiv djece i obitelji

Nagrađivanje Kinseyevih sljedbenika

Ime „seksologa“ dr. Aleksandra Štulhofera postalo je javnosti poznato nakon što je ovaj postao autor tzv. četvrtog modula zdravstvenog u vremenu kukuriku thermidora. Otkriveno je tada da se „seksolog“ školovao na institutu Alfreda Kinseya

Add a comment

Opširnije...