Srbija se polako, ali sigurno, naoružava do zuba, no za pobjedu u Hrvatskoj ne treba im rat

Usput je dobro napomenuti kako se Srbija polako, ali sigurno naoružava. Do zuba. Sad je u posjedu moćnog S-400, a vojni proračun joj iznosi 877 milijuna dolara. Hrvatski iznosi 647 milijuna kunića. Dobro, misle i pišu u Obzoru, to nije upereno protiv neovisne Hrvatske. Oni će "da ratuju" protiv Turske, Kosova, Albanije, možda i Novog Zelanda dočim će Hrvatsku dobiti bez rata. Dosta im je što u Hrvatskoj za njih radi "peta kolona".

Add a comment

Opširnije...

Beogradsko je tužiteljstvo napisalo optužnice za Ovčaru

Image result for ovčara"

Pravosudni temelj za hrvatsko sjećanje na tragediju Vukovara je postavio beogradski sud za ratne zločine. Postavljen je po mjeri srpske politike otklanjanja krivnje sa Srbije, JNA i krnjeg Predsjedništva SFRJ. Prema takvoj političkoj mjeri, beogradsko je tužiteljstvo napisalo optužnice za Ovčaru

Add a comment

Opširnije...

Škoro; Vukovar jeste mjesto posebnog pijeteta

Predsjednički kandidat Miroslav Škoro poručio je u nedjelju iz Vukovara kako bi trebali, možda, svi manje pričati, već šutjeti i moliti se da se zlo više nikada ne ponovi, te istaknuo da treba prekopati sve arhive i učiniti ih dostupnima te znanstvenim pristupom doći do istine.

Add a comment

Opširnije...