Relković: Most je izvršio samoubojstvo, nitko više neće s njima!

Most je zapravo izvršio ‘samoubojstvo’ vlastitog koalicijskog potencijala na dugi rok! Borbeno napuštanje pozicija kao poruka svakom potencijalnom partneru da se pripremi na burnu suradnju ne osigurava nikakve šanse za ikakvog ozbiljnog partnera. Hoće li HDZ uopće uzeti u obzir Most treći put? Ne. A hoće li to htjeti probati SDP prvi put? Ne. Pa kome onda Most u slučaju novih parlamentarnih izbora uopće više može biti partner za formiranje Vlade?

Add a comment

Opširnije...

U Hrvatskoj je najveći grijeh biti pametan i sposoban

Kažu, radio je za „Gazdu“ (Todorića)! PA ŠTO!? JE LI ZABRANJENO RADITI!? Hoće li možda Grmoja određivati tko će se kad i gdje zapošljavati? ZA KOJEGA GAZDU GRMOJA RADI I TKO JE SVOJIM NOVCEM STVORIO „MOST“!? Nek na to odgovori! JE LI BRANKO ROGLIĆ GAZDA KOJEGA SLUŠAJU PETROV, GRMOJA I DRUŠTVO? I kakav je njihov cilj? ZAŠTO OD HRVATSKE VEĆ 2 GODINE PRAVE CIRKUS?

Add a comment

Opširnije...

U Ahmićima je bila engleska vojska

Engleski "čuvari" u Ahmićima

Nema dokaza da su Hrvati počinili zločine u Ahmićima

U Ahmićimam muslimanskom selu u kojem je tijekom građansko-vjerskog i svjetskog rata u Bosni i Hercegovini počinjen zločin, a za koji  je osuđena hrvatska strana, dok pravi počinitelj se još ne zna i ne smije imenovati, iako se zna čija je vojska prva došla toga dana na lice mjesta rano ujutro, obilježena je 16. 4. 2017. godine 24. obljetnica tog strašnog zločina.

Add a comment

Opširnije...

14. kongres Bože Petrova

Uistinu je razočaravajuće da još niti jedan politički komentator nije apostrofirao frapantnu sličnost u nastupu Bože Petrova, nakon što je saznao da je Plenković smijenio njegove kadrove, s nastupom Slobodana Miloševića na 14. kongresu SKJ 1990. godine, nakon što je saznao da su Slovenci napustili sjednicu.

Add a comment

Opširnije...

Pad Vlade ili „velika koalicija“!

Ona ista udba koja je pomogla Mostu srušiti Karamarka, poglavito pomoću obavještajnog podzemlja i vješto falsificiranih dokaza kojima su na dnevnoj bazi bombardirali Petrova i Orepića, zatim uz masovnu pomoć svih medija, podmetnula je ovaj put Mostu udbašku koru banane na koju se neiskusni Most poskliznuo i vjerojatno se više ne će nikada dići, kao i mnogi „treći putevi do sada“

Add a comment

Opširnije...

Gdje mi to živimo?

Slikovni rezultat za za dom spremniDanas kad netko kaže kako je za Dom spreman diže se cijela buljumenta i odmah se ta osoba procesuira. Što ima ljepše nego voljeti svoju domovinu i biti spreman braniti ju u slučaju napada.  Trebamo li posebno dopuštenje kako bi izrekli svoje domoljublje?

Add a comment

Opširnije...

Petrov konačno može pakirati kofere

Klub zastupnika HDZ-a i zastupnici drugih saborskih klubova poslali su u petak u saborsku proceduru prijedlog o razrješenju predsjednika Sabora Bože Petrova,a potpisalo ga je 79 zastupnika.

Prijedlog o razrješenju predsjednika Sabora poslan u saborsku proceduru

Add a comment

Opširnije...

Kukavelji na prvoj crti

Ti kukavelji misle da su o sebi ništa, a da bi o drugomu mogli biti bogzna što. Takvi su ljudi skovali ono sramotno geslo: „Nema cijene koju nismo spremni platiti za članstvo u Europskoj uniji.“ To će reći: Spremni smo članstvu u Europskoj uniji žrtvovati i slobodu, i samostalnost i suverenost svoje države! 

Add a comment

Opširnije...

Fakultet političkih znanosti – evo još nekih profesora, dionika represivnog aparata

Početkom tjedna pozornost javnosti na sebe je privukao Ante Barišić profesor na zagrebačkom Fakultetu političkih znanosti – nekadašnji šef odjela za kler Službe državne sigurnosti (SDS), svjedok Josipa Manolića, (političar, šef bjelovarske Ozne, bivši predsjednik Vlade RH, poznat i po tome što je zatvorio kardinala Alojzija Stepinca) kojeg je Tomislav Karamarko tužio zbog klevete.

Add a comment

Opširnije...

Raspad koalicije

Vlada smijenila potpredsjednika Vlade i ministra uprave Kovačića i sve Mostove državne tajnike

Nakon razrješenja ministara, na telefonskoj sjednici Vlade smijenjeni su svi državni tajnici Mosta, potvrdili su nam iz Vlade. Odmah su imenovani i državni tajnici koji će naslijediti dio Mostovih dužnosti.  Smijenjen je i potpredsjednik Vlade i ministar uprave Ivan Kovačić.

Add a comment

Opširnije...