Dosta nam je jugokomunjare Božinovića, hoćemo ministra koji će biti za dom spreman

Nakon ofucane partizančine Ostojića, brkate JNA podoficirčine Orepića i polucrknutog olinjalog vojnog JNA referenta Božinovića na čelu ministarstva unutarnjih poslova RH, sigurnosna situacija u Hrvatskoj se ubrzano približava situaciji u Siriji. Srbi podmeću požare, migranti siluju po Zagrebu, a sve što radi milicija je hapšenje domoljubnih Hrvata.

Add a comment

Opširnije...

Kulturno obogaćivanje Hrvatske u Importanne centru

Image result for migrant rapist in eu

HND poziva medije da ne potiču predrasude kada izvještavaju o nasilju u koje su umiješani azilanti. Slatko

HND i udruge poput CMS-a, očekivano, više su zabrinuti oko toga da ovakvi  događaji šire tzv. “islamofobiju” – koja ne postoji, jer su fobije iracionalni strahovi, dok je strah da će vam dijete živjeti u strahu, nesigurnosti i policijskoj totalitarnoj državi ako zemlju preplave imigranti sasvim racionalan i utemeljen – nego oko sigurnosti građana i, prije svega, građanki.

Add a comment

Opširnije...

Gospa uvijek pobjeđuje, pa Maštruko i Josipović frkću

Izvješće američkog State Departmenta o vjerskim slobodama u RH je činjenična podvala i bezočna zamjena teza. U kontekstu veličanja ustaštva opet je glavna zvijezda - dr. Hasanbegović. Poznajem Hasanbegovićev znanstveni opus. Tu o veličanju ustaštva nema ni "V“. O tome koliko Hasanbegović "veliča“ ustaštvo govori i njegova izjava kako su zločini NDH "najveće moralno posrnuće u povijesti Hrvatskog naroda“, te da je on "protivnik svakog totalitarizma, i fašističkog i komunističkog“.

Add a comment

Opširnije...

Plenkovićevu sudbinu odredit će već u rujnu kurikularna reforma, Istambulska konvencija i HRT (II. dio)

Odgovore na ta pitanja mora javnosti ponuditi nova ministrica obrazovanja a ne antifovati s GOOD inicijativom, Majom Sever ili nekakvim Šikanjićem, zatim predsjednica povjerenstva Dijana Vican u okviru svojih nadležnosti i u konačnici – najodogovornija osoba, Andrej Plenković. Inače, Mate Bulić bi mogao umjesto pjevača postati prorok, a borovina planuti u sred Zagreba, a kako stvari stoje, Mate bi trebao polako krenuti prema Zagrebu.

Add a comment

Opširnije...

23. kolovoza Europski dan sjećanja na žrtve totalitarizma – Obilježava li Hrvatska spomen na sve žrtve jednako?

I dok su nacizam i fašizam desetljećima unatrag s pravom svrstani u najveća zla koja su u novijoj povijesti zadesila ljudsku civilizaciju, komunizam je još uvijek uglavnom pošteđen osude. Zašto? Pitanje je utoliko logičnije uzme li se u obzir da je broj žrtava komunizma višestruko veći nego onaj uzrokovan od strane nacizma i fašizma.

Add a comment

Opširnije...

Islamistički napadi postali su svakodnevnica i razorili život Europljana

U međuvremenu se stara Europa postarala da bude nagrižena iznutra, da uveze što više muslimana, a njezini multi-kulti ideolozi proglasili tu ekstenziju vrlo modernom, naprednom i kakvom sve ne, dok nisu počele odjekivati bombe, sijevati sablje i noževi po cijeloj Europi, islamistički napadi postali europskom svakodnevicom i doslovce razorili život  Europljana, to jest njihov način života.

Add a comment

Opširnije...

Unatoč članstvu, i dalje smo podcjenjeni u EU

Hrvatsku se još uvijek tretira kao nekoga tko je, eto, tek ušao u EU, kao trinaesto prase

Kada prosječan stanovnik ove države pokušava razumjeti sve ono što se posljednjih nekoliko mjeseci Hrvatskoj događalo u nizu prijepora koje smo imali sa susjedima, čak i ako je najobjektivnija osoba na svijetu pa ne navija uvijek nužno za svoje, vidjet će da tu nešto - ne štima.

Add a comment

Opširnije...

Zašto RH ekonomski propada? Zbog elita i nakaradnog mentaliteta

Hrvatska je, na veliku žalost nacionalnih interesa, naslijedila političku ološ-elitu iz bivšeg sustava. Taj politički soj, odgojen u kriminalnom jugoslavensko-komunističkom sustavu, na modelima ponašanja tipa „snađi se, druže!“, gdje su prevrtljivost, poltronstvo i pokvarenost bili najbolje preporuke za političko napredovanje, u potpunosti je preplavio i kontaminirao sve pore hrvatskoga političkog i društvenog života. 

Add a comment

Opširnije...

Trg maršala Tita 31. kolovoza ide u povijest

U četvrtak 31. kolovoza zakazana je sjednica Gradske skupštine Grada Zagreba na kojoj će se glasovati o preimenovanju zagrebačkog Trga maršala Tita. Suradnici gradonačelnika Milana Bandića i dužnosnici SDP-a potvrdili su za Jutarnji list kako Trg maršala Tita u četvrtak sigurno odlazi u povijest. Objasnili su to Bandićevom koalicijom koja prevladava s 26 mandata a gdje će vjerojatno svi biti za promjenu.

Add a comment

Opširnije...

Netko će reći da je često spominjanje UDBA-e pomalo paranoično. Razmislite malo

Na djelu je nova, do sada najžešća antifašistička ofanziva. Domaći i strani antife nekako koordinirano stišću svoje internacionalne pesti i sikću: Non pasaran! Amerikanci sto godina nisu uspjeli riješiti svoju nacionalnu rak-ranu zvanu Ku Klux Klan, ali prozivaju Hrvatsku za ustaštvo. Kao da nisu čuli onu Isusovu: Tko je bez grijeha neka prvi baci kamen!

Add a comment

Opširnije...

Dan sjećanja na žrtve totalitarnih režima 23. kolovoza

Vrijeme je sagledati istinu, ma kakva ona bila, provesti lustraciju i završiti najtragičnije poglavlje hrvatskog naroda

Između svibnja i kolovoza svake godine hrvatski narod prisjeća se svojih stradalnika koji su mučeni i pobijeni u prvim mjesecima prividnog mira 1945. godine. Masovne egzekucije nastavljene su i nakon kolovoza te godine unatoč proglašenoj amnestiji.

Add a comment

Opširnije...

Velimir Bujanec: Svi uhićeni 'piromani' su Srbi

Sa terena su mi upravo javili: policija je uhitila najmanje šestero mlađih sumnjivaca zbog podmetanja požara na području Šibensko – kninske županije i svi su srpske nacionalnosti! Četvorica “piromana” su lokalni Srbi, a dvojica iz Srbije! Zašto ovo nije udarna vijest u hrvatskim medijima? Koga mi to i zašto štitimo?! NISU OVO “PIROMANI” – TO SU TERORISTI!

Add a comment

Opširnije...