Ne podsjećaju li vas kineske metode na 'narodnu vlast' i 'ministarstva istine' u doba idiličnog samoupravnog socijalizma?

Uz Radu Borić i Sanju Sarnavku imamo mi i Vesnu Pusić kojoj je "marginalna" sva ova histerija oko korone. Ona je šokirana što je "europska sramota" Viktor Orban prenio zakonodavne ovlasti s Orsazaggulesa tj. parlamenta na vladu. Protestirao je i poznati mađarski lijevi aktivist Janoš Bećar Pecaroš. Zanimljivo kad to ime prevedemo na hrvatski  evo nama Ive Lole Ribara

Add a comment

Opširnije...

Godine 2014. u Wuhanu Kinezi i Francuzi izgradili su veliki laboratorij 4. razine sigurnosti…

Fact-Checking 'The Hot Zone,' The NatGeo Series About A 1989 Ebola ...

Novi svjetski poredak o kojemu se nekad govorilo kao o »teoriji urote«, sada je i službeno započeo: pandemija, uvođenje tehnologije 5G, ljudska genetička modifikacija... Ubrzo nakon što je proglašena globalna pandemija, postalo je jasno da će koronavirus pokrenuti ozbiljnu globalnu političku, ekonomsku, socijalnu i financijsku krizu.

Add a comment

Opširnije...

Trebamo se odmah okrenuti vlastitoj poljoprivrednoj proizvodnji

Budućnost je poljoprivreda - Rusija se uz pomoć žitarica oslobađa ...

Svi mi razmišljamo ovako zarobljeni u karanteni, koliko će ta zaraza  trajati i kako će izgledati svijet nakon prolaska virusa Corona. Prema snimkama koje nam stižu iz Azije, izgleda da će nam biti sasvim normalno hodati, raditi i živjeti s maskicama na licu. Bez njih vjerojatno se više ne će moći, pa će ih morati proizvoditi i plasirati u trgovine poput svakodnevnog toalet papira.

Add a comment

Opširnije...

Što se to neprestano krije?

Drsné záběry z tržiště ve Wu-chanu: Tady se začal šířit ...

Kad kineske vlasti nisu mogle više negirati činjenicu da se u Wuhanu događa prava epidamija, okrivljena je „mokra tržnica“ zbog prodaje divljih i svakakvih životinja za ljudsku konzumaciju, a onda su podmetnuti nulti pacijenti. U kineskom komunističkom carstvu ljudski život vrijedi ništa, manje od ikre, ljudski život bilo gdje na svijetu za kinesku vladajuću kliku vrijedi puno manje od toga, doslovno ništa

Add a comment

Opširnije...