Novi demokratski moral sve više sužava slobodu izbora

Svi koji danas imaju četrdeset i više sigurno se još uvijek sjećaju oduševljenja koje je zahvatilo svijet kada je padao komunizam. To je, znamo, bio sustav koji je obećavao bolji svijet, dok se u praksi zasnivao na kontroli tijela i duša. Pritisak da stalno opravdavate svoje misli i djela bio je totalitarna srž komunizma.

Add a comment

Opširnije...

Cijene hrane u Hrvatskoj divljaju: Krumpir skuplji 35 posto, mrkva 50, luk 70, a jedna namirnica čak za 120 posto

POSKUPLJENJE HRANE | Večernji.hr

Da su cijene hrane u Hrvatskoj u prošloj godini rasle, nije nikakva novost. Osjećali smo to svi na svojim kućnim budžetima, katkad čak i na dnevnoj bazi, a potvrda takvih kretanja stigla je i u petak, kada je Državni zavod za statistiku objavio podatke o cijenama u poljoprivredi u 2023. godini iz kojih je razvidno poskupljenje velike većine gotovo svih osnovnih poljoprivrednih proizvoda.

Add a comment

Opširnije...

Penava: Hrvatski narode, idemo zajedno maknuti s vlasti korumpirane slugane i kleptomane na čelu s Plenkovićem

Ivan Penava: ''Prosvjed ljevice na Markovu trgu bio je otužan. Ispod grba s prvim bijelim poljem na krovu Markove crkve nije bilo gotovo nijedne hrvatske zastave. Za Plenkovićev lažni HDZ to su 'korisni manekeni' kojima plaši biračko tijelo i sebe lažno predstavlja kao branitelja nacionalnih interesa. 'Možemo' i Plenkovićev HDZ vode suštinski identičnu globalističku i slugansku politiku''. 

Add a comment

Opširnije...

Zločin protiv čovječnosti: ‘Hamasovci su sustavno i namjerno počinili seksualne zločine’

hamasovci

Iz Udruženja kriznih centara za silovanje u Izraelu tvrde kako su prikupili dokaze da su Hamasovi naoružani pripadnici “sustavno i namjerno” počinili seksualne zločine tijekom napada 7. listopada. Izvješće krovne organizacije opisuje “identične obrasce” seksualnog nasilja na više lokacija. To uključuje i nasilna silovanja žena koja su vršena “kolektivno” ili “pred publikom”.

Add a comment

Opširnije...

Hrvatske obrambene snage i protivnici

Oltar domovine

Znali smo da nije sve gotovo. Unatoč našoj dobrostivosti i časnom ponašanju. Poslužili smo se kršćanskom gestom da u pobjedi budemo milostivi. Tako je i trebalo i ostaje zapisano kako su Hrvati nakon apsolutne vojne pobjede u ratu za oslobođenje, dozvolili okupatorima i njihovim jatacima da se povuku i predaju.

Add a comment

Opširnije...

DP: Zar su zato sokolovi pali, zar je zato mladost život dala?

Ne samo da se novcem hrvatskih poreznih obveznika, a uz suglasnost hrvatsko-srpske koalicije, tiskaju velikosrpski pamfleti koji izjednačavaju Franju Tuđmana i Milana Martića, nego smo sada doznali da je sin ovoga ratnog zločinca, Duško Martić, na vrlo istaknutoj funkciji u firmi United Media koja u svom vlasništvu ima N1 i Novu TV.

Add a comment

Opširnije...

Bolje ustaša, borac za Hrvatsku, nego partizan ili četnik, borci za Jugoslaviju i Veliku Srbiju

NAŠA OLUJA NIKAD NE PRESTAJE" Pripadnici zadarskog Tornada i braniteljskih  udruga poručili da će braniti mural na Bulevaru do kraja - Novi radio Zadar

Poremećeni orjunaški umorvi i lovci na glave ustaša u splitskoj Slobodanki uporno od Zadra žele stvoriti grad slučaj zbog jednoga murala na kojemu piše "Naša Oluja ne prestaje" na kojemu im smeta hrvatski povijesni grb s prvim bijelim poljem, a i lik vojnika na čijoj je glavi kaciga s tim grbom im je ustaša.  

Add a comment

Opširnije...