Zadnji komentari

Poziv

Poštovani, srdačno Vas pozivamo na književnu tribinu

PERCEPCIJA ŽIDOVSKE KNJIŽEVNOSTI U HRVATA

Četvrtak, 15.veljače u 18 sati

Add a comment

Opširnije...

UIO traži tematsku sjednicu: Do kad će HDZ i SDP dopuštati zakonito izrabljivanje trgovaca?

Premda čl. 44. st. 6. Poslovnika Hrvatskog sabora jasno određuje da je predsjednik Odbora za rad bio dužan najkasnije u roku od tri mjeseca izvijestiti U ime obitelji o ishodu predloženih izmjena Zakona o radu - hoće li biti upućen u proceduru ili ne - i bivši i sadašnji predsjednik toga Odbora, g. Mirando Mrsić (SDP) i g. Gordan Maras (SDP), oglušili su se na svoju poslovničku obavezu i nisu odgovorili U ime obitelji.

Add a comment

Opširnije...

Kako glumiti normalnog čovjeka

 

Mario Filipi, 100% invalid Domovinskog rata I. skupine i kolumnist portala „Dragovoljac“ održava 15. veljače u 20.00 sati u maloj dvorani „Lisinski“ premijeru svoje autorske monodrame „Kako glumiti normalnog čovjeka“. To je priča o životu hrvatskog branitelja. Predstava ima osobine stand up nastupa, a ima i glazbenih točaka u kojima autor pjeva svoje ili druge pjesme uz pratnju gitarista Fadila Abdulova.

Add a comment

Opširnije...

HSP podržava svaki civilizirani prosvjed protiv dolaska Vučića

Image result for stop vučić

Hrvatska stranka prava podržava svaki civilizirani prosvjed protiv dolaska u posjet Hrvatskoj predsjednika Srbije Aleksandra Vučića. Slijedom toga podržavamo i prosvjed na Markovu trgu u ponedjeljak 12. veljače 2018. godine u 10,00 sati u Organizaciji Udruge udovica hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata Republike Hrvatske, Grada Zagreba i Zagrebačke županije

Add a comment

Opširnije...

Udruga udovica: Zašto smo protiv dolaska Aleksandra Vučića

Image result for stop vučić

Udruga udovica hrvatskih branitelja iz domovinskog rata Republike Hrvatske, grada Zagreba i zagrebačke županije, zbog dolaska predsjednika Republike Srbije Aleksandra Vučića u Hrvatsku, organizira prosvjedni skup, koji će se održati

u ponedjeljak, 12. veljače 2018., na Trgu svetoga Marka u Zagrebu, s početkom u 10:00 sati.

Add a comment

Opširnije...

Poziv - svim udrugama

Image result for hrvatska zastava

Pozivamo Vas da se u što većem broju okupimo u ponedjeljak, 12.2.2018., na Trgu svetog Marka, s početkom u 10:00 sati,

na prosvjedni skup „ISTINOM U BUDUĆNOST“

povodom dolaska u Hrvatsku predsjednika Republike Srbije Aleksandra Vučića .

Add a comment

Opširnije...

Protivimo se dolasku Aleksandra Vučića u Zagreb

Image result for vučić šešelj

Stranka u osnivanju Spasimo Hrvatsku protivi se dolasku predsjednika Republike Srbije Aleksandra Vučića u službeni posjet Republici Hrvatskoj. Ne samo da se slažemo s izjavom bivšeg ministra vanjskih i europskih poslova Davora Ive Stiera kako je predsjednica Republike Hrvatske pozivom Vučiću da dođe u Zagreb na sebe preuzela veliki rizik

Add a comment

Opširnije...

Poziv

Hrvatska matica iseljenika ima čast pozvati Vas na svečano predstavljanje HRVATSKOGA ISELJENIČKOG ZBORNIKA 2018., koje će se održati u srijedu, 7. veljače 2018. u 13 sati u HMI-ju, Trg Stjepana Radića 3, Zagreb.

Add a comment

Opširnije...

Hrvatskom izborniku Zlatku Daliću branitelji dodijelili – „Veliko zlatno srce“

Image result for zlatko dalić

Udruga branitelja Domovinskog rata „Zagrebački velesajam“ i Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. u suradnji s drugim Udrugama proizašlim iz Domovinskog rata, a pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva hrvatskih branitelja RH i Grada Zagreba, dodijelile su „Veliko zlatno srce“ Zlatku Daliću, izborniku hrvatske nogometne reprezentacije.

Add a comment

Opširnije...

Poziv

Poštovani, srdačno Vas pozivamo na projekciju dokumentarnog filma redatelja Branka Ištvančića Slamarke, sutra, u četvrtak, 1. veljače 2018. u 19 sati, u dvoranu Hrvatskoga Slova, Hrvatske bratske zajednice 4 (prizemlje NSK). 

Add a comment

Opširnije...

Poziv

Image result for knjiga general praljak

Udruga dragovoljaca đakovštine 1991/1992 poziva  Vas na promociju knjiga akademika Josipa Pečarića i dr. Miroslava Međimoreca

"General Praljak",autori  M.Međimorec i J.Pečarić

"Thompson - pjesmom za Hrvatsku" autor J.Pečarić

Add a comment

Opširnije...

Hrvatski književnici izvan Domovine - nakladna zadruga Ognjište

Na Skupštini Nakladne zadruge Ognjište iz Zagreba, koja je održana 27. prosinca 2017. godine donesena je odluka o pokretanju nakladničkog projekta "Hrvatski književnici izvan domovine". U okviru prvog kola predviđena su djela 30 književnika, te objava zbornika sa simpozija 17. hrvatskih književnika objavljenog na engleskom jeziku u Chicagu 1955. godine

Add a comment

Opširnije...

UDBA čita Dostojevskog

Tuđmanov HDZ i slovenski 'Demos' novu su državu stavili u ruke starih političkih snaga. Važnu je ulogu igrala Udba pri oblikovanju samostalnosti i jedne i druge države.

Add a comment

Opširnije...

Poziv na Molitvenu hodnju

Udruga „Žene u Domovinskom ratu - Zadar“ zajedno sa udrugama proizašlim iz Domovinskog rata sa područja općine Posedarje, općine Novigrad i Grada Benkovca već desetu godinu za redom, organizira molitvenu hodnju ''KORACIMA NADE U ISTINU'', u nakani obilježavanja 25.obljetnice oslobodilačke vojno redarstvene akcije „Maslenica 93“.

Add a comment

Opširnije...

Poziv

Image result for knjiga general praljak

na predstavljanje drugog, proširenog izdanja knjige

GENERAL PRALJAK

akademika Josipa Pecarica i dr. sc. Miroslava Međimorca

Add a comment

Opširnije...

Zagrebačka premijera filma Gospa od Utočišta

Image result for film gospa od utočišta

U organizaciji Vukovarsko-srijemske županije i udruge dr. Ante Starčević iz Tovarnika u srijedu, 24. siječnja 2018. u Nadbiskupijskom pastoralnom istitutu u Zagrebu, u dvorani Vijenac, Kaptol 29a s početkom u 19 sati premijerno će biti upriličena projekcija dokumentarnog filma „Gospa od Utočišta“ redatelja Srđana Segarića.

Add a comment

Opširnije...