Željan Jurlin: Operacija Rašeljka 2.dio

DRAGOVOLJAC - Operacija Rašeljka

Jedan prilog na razmišljanje svim istinoljubivim ljudima, nadasve političarima, hrvatskim rodoljubima, suverenistima ili domoljubima i nakraju hrvatskim dragovoljcima-braniteljima DR-a. Čuvarima uspomena ili kako ih osobno volim nazivati, čuvarima hrvatske savjesti. Svim državotvornim Hrvatima koji ustraju na očuvanju Temeljnih vrijednosti DR-a, a sukladno tome redovito obilježavaju obljetnice i sjećanja na brojne akcije HV-e ???

Add a comment

Opširnije...

Urbani desničar: Odakle si? IšČapljine.

Pupi zvani “limun sa šajkačom“, kaže: “Svi bi trebali imati osjećaj slobode da uz zastavu RH, razviju i srpsku trobojku”. Slobodno braćo četnici. Razvijajte zastave, kokarde, tijesto za štrudel, jufke za burek… Ali isključivo u svojoj pripizdini, zvanoj SMRDIJA. Ja bi isto volio imati osjećaj slobode, pa na balkonu razviti Ustašku zastavu. Ali mi ne da udbaška vlast.

Add a comment

Opširnije...

Vera Primorac: Kad mirotvorci marširaju 2.dio

Ipak, moram priznati, svima nam je čudna popustljivost našeg vrlog Plenkija i svih tzv. domoljubnih saborskih zastupnika koji na sve ovo pristaju. A još me više čudi šutnja nekih  naših braniteljskih udruga. Doduše, bunili su se protiv tih Pupovčevih ideja mnogobrojni branitelji, a posebice oni koji su ratovali pod zastavom HOS-a. 

Add a comment

Opširnije...

Vera Primorac: Kad mirotvorci marširaju 1.dio

”Možete lagati sve ljude jedno određeno vrijeme,  možete stalno lagati neke određene ljude, ali ne možete lagati sve ljude cijelo vrijeme”, američki predsjednik Lincoln.

Kod nas nikad živa mira. Vijesti i događaji se smjenjuju kao na traci. Pa je sve ono prethodno, bilo   izrečeno ili napisano, ili je pak ono što se dogodilo, već poništeno i ostavljeno u neki kutak za zaborav.

Add a comment

Opširnije...