Nema kretena, do jugoslavena!

Ako kažem da HDZ neodoljivo podsjeća na KPJ, nisam rekao ništa novo. Nedodirljivi vođa, poslušno članstvo, izbacivanje neistomišljenika, “spontana” pisma potpore …Sve je isto. Samo još fali štafeta mladosti. Ne znam što se čeka, jer je mali tito to odavno zaslužio? Njegovi su rezultati fascinantni. Uspio je sjebat i uništit Hrvatsku za manje od 4 godine. Čak je i bravaru trebalo malo više. Ovakve “velikane” majka više ne rađa.

Add a comment

Opširnije...

Sanjin Baković: Nastupom Milijana Brkića dogodio se potres magnitude 7,2 po richteru koji je pogodio središnjicu HDZ-u

Nakon što je Andrej Plenkovićev doživio povijesni debakl na EU izborima osvojivši 22.72% i izgubio Pantovčak od SDP-ovog Zorana Milanovića u HDZ-u se upalio alarm iako članstvo alarmira vrh HDZ-a od kada je veliki vođa izabran po načelu jedan član - jedan glas - jedan kandidat. 

Add a comment

Opširnije...

Kad je bal, nek' je maskenbal II (drugi dio)

–E,  dragi moji Hrvati i Hrvatice, za to su naši jugofili uvijek spremni! Tu su im uvijek pri ruci i  partizani, i navodne ustaše, i nekakve ustaške  zmije. Pa kada se i to istrošii kada se ne poluče određeni rezultati, prelazise odmah na izvlačenje grijeha zatucanih desničara, a tek onda naveličanje njihove nikad prežaljene Juge.

Add a comment

Opširnije...

Kad je bal, nek' je maskenbal II (prvi dio)

 „Od svih obmana,  samoobmana je jedna od boljih.“

“Prije je bilo bolje”- nema dana a da to ne čujemo. Bilo od poznanika, od prijatelja, bilo od susjeda,  na ulici, na tržnici ili  u kavani…

A to tako traje, skoro punih 30-ak godina. 

Add a comment

Opširnije...