Zvonimir R. Došen: Legendarna Crna legija, strah i trepet četnika i partizana

Primjetio sam da neki naši ljudi pokušavaju na youtube-u u pravom svietlu prikazati ovu legendarnu ustašku udarnu jedinicu. Ali zbog nedostatka informacija, koje je još i danas teško dobiti u “slobodnoj i demokratskoj” Hrvatskoj, njihov opis ove, spontano iz naroda nikle braniteljske jedinice, je vrlo skučen, a ponešto i netočan.

Add a comment

Opširnije...

Javor Novak: Hrvatski Katar gori

Bravo, bravo naši senzacionalni dečki!! Urnebesnih 4:1 za Hrvatsku i koliko je još bilo opasnih akcija prema Kanađanima… Hrvatska je dominirala u čak dvije trećine tekme. Pozdrav kanadskoj repki koja je, kako je i obećala, razje..la Hrvatsku. Uvijek je opasno potcjenjivati protivnika, pogotovo viceprvaka svijeta.

Add a comment

Opširnije...

Zvonimir R. Došen: Maršal s kokošjim srcem ili Chickenhearted Marshal

“Maršal” Tito u pećini u Drvaru uoči njemačkog desanta ( do njega je Sreten Žujović )

U srbijanskom Kuriru na Titin 130. rođendan 25.svibnja 2022. ( pravi J.B. je rođen 7. svibnja 1892. ) objavljen je članak pod naslovom “Dan kada se Tito tresao od straha” u kojemu je uz  druge kukavičluke “najvećeg sina naših naroda i narodnosti” opisan i onaj u Drvaru 1944. godine, koji je, kako kažu, “mogao da promeni budućnost: 

Add a comment

Opširnije...

Javor Novak: Politička parada

FOTO) NAPETO U ŠKABRNJI: Došla Anja Šimpraga, a branitelji okrenuli leđa -  Ona i SDSS su nepoželjni! - Fenix Magazin

Žrtve Vukovara i Škabrnje, svi današnji stanovnici, još su jednom otrpjeli političku paradu. Jednom godišnje politika posjeti Vukovar i Škabrnju, pozira pred kamerama i paradno izriče mnoge političke fraze o poštivanju žrtava. I poslije toga opet sve po starom: opet ništa.

Add a comment

Opširnije...

Željan Jurlin: Novi zakon u najnovijoj režiji zločinačke organizacije!

Nakon što su nas materijalno opljačkali, pokrali obiteljsko srebro i zlato, rasprodali i oteli nekretnine i pokretnine, prešli su na OPĆE I JAVNO DOBRO. Tako da je upravo sada na djelu pokušaj pljačke i rasprodaje još jedinog što je preostalo. Pravno beznađe, legalno bezakonje i otimanje Božjeg dobra; mora, otoka, vode i zraka i to uglavnom kroz resore energetike, zaštite okoliša, mora i morskih luka, a ako to izgubimo izgubit ćemo doslovno sve.

Add a comment

Opširnije...