Urbani desničar: Shupak sam, dakle postojim

Stanovite “šporke” riječi, nemaju dostojnu zamjenu Hrvatskom jeziku. I to je fakt. Uzmimo za primjer ženski reproduktivni organ. Osim što je nezamjenjiv u psovkama, savršeno može opisati i karakter neke osobe. Ipak… Daleko najkorisniji organ je mala stražnja rupa. Iliti “shupak”. Bukvalno se može koristiti u svakoj prigodi. Nešto poput Vegete. Dakle nije u pitanju nekultura, nego izuzetan potencijal ovoga pojma.

Add a comment

Opširnije...

Vladimir Dananić: Palme pampers paranoidne pelene

Andrej Plenković se ponaša nedostojno čovieka i mužkarca. On bi sada proganjao sve one koji ga kritiziraju na bilo koji način. Za stvorenja slična Andreju, za cmizdrave lievičare, ne postoji opravdana kritika koju bi on uzeo u obzir i korigirao svoje vladanje i ponašanje. On se hvata za slamčicu spasa, koju je nazvao „govorom mržnje“. On od sviju očekuje „govor ljubavi“, koji će veličati njegova djela, stalno i svugdie. On u svojoj slici samoga sebe ne može biti u krivu, on ne može biti uzrokom ničega lošega. On zaslužuje najbolje i najvrstnije pelene koje sviet ima.

Add a comment

Opširnije...

Diana Majhen: Hoće li briselski manijak uskoro staviti lance svima koji se ne slažu s njegovom srpsko-hrvatskom vladom?

Čitajući izjave koje je Plenković dao u četvrtak, čovjek jedino može zaključiti kako je spreman za obračun sa svim neistomišljenicima. I to ne verbalni obračun, da ne bude zabune. Jer, kada predsjednik Vlade prijeti kako će se putem policije i institucija obračunati sa onima koji ne odobravaju rad njegove Vlade, koji spominju njene silne afere i korupciju kojom je premrežena, to nije bezazlena stvar.

Add a comment

Opširnije...