Zadnji komentari

Ratko Despot, dragovoljac iz Šibenika u Bujici: “I Nikola Tesla bio je Hrvat pravoslavne vjere!”

RATKO DESPOT, DRAGOVOLJAC IZ ŠIBENIKA U BUJICI: “I Nikola Tesla bio je Hrvat pravoslavne vjere!” Na popisu stanovništva izjasnit ću se kao Hrvat pravoslavne vjeroispovjesti, tako se izjašnjavao i Nikola Tesla i njegovi roditelji” – izjavio je u Bujici, na Z1 televiziji, Ratko Despot, dragovoljac Domovinskog rata iz Šibenika, koji je više od 2.200 dana proveo na bojištu:

Add a comment

Opširnije...

Plenković sa svim Hrvatima ratuje, a dodvorava se Pupovcu i Srbima

Iz dana u dan, iz mjeseca u mjesec, iz godine u godinu, Srbi i Srbijanci nam se izruguju i ponižavaju nas. I domaći manjinski Srbi i Srbijanci iz Srbije rade sinkronizirano na ostvarenju velikosrpskih prije nekoliko stoljeća proklamiranih načela i na ostvarenju svoja dva, a po nekima i tri javnosti dostupna Memoranduma SANU-a. 

Add a comment

Opširnije...

Premijer može što hoće

Ovo je vrijeme da aktualni premijer, stjecanjem raznih i različitih okolnosti, povoljnim za njega i HDZ, zaista može, što hoće. On je to sam izjavio još u prošlom mandatu. Valjda se tako osjećao. Međutim, to je svaki dan u ovom drugom mandatu aktualne vlade i vlasti, sve jasnije i izražajnije.

Add a comment

Opširnije...

Koji strah od Trumpa

Dubious Of Donald Trump's Sanity, US General Secretly Dialled China: Book

Trumpovi pristaše organiziraju skup: Stotine policajaca u pripravnosti, podignuta ograda visoka gotovo 2,5 metra

Stotine policajaca bit će u subotu u stanju pripravnosti na Kapitolu zbog skupa pristaša nasilne gomile koja je 6. siječnja provalila u zgradu američkog Kongresa, nastojeći zadržati Donalda Trumpa u Bijeloj kući unatoč njegovom porazu na predsjedničkim izborima u studenome.

Add a comment

Opširnije...