Zadnji komentari

Pomozimo portalu koji je za sve nas jako bitan

Stalnim prijavama, "antifa skupine", su prouzročile rušenje brojnih hrvatskih stranica na Facebooku, pa su tako među prvim srušili i stranicu našeg portala komunistickizlocini.net, jedine stranice koja je pružala hrvatskom puku istinu o stradanjima hrvatskog naroda za vrijeme komunističkog režima.

Add a comment

Opširnije...

Višnja Starešina: Mnogi su sudjelovali u pravosudnom udruženom zločinačkom pothvatu

Haški sud je imao sve predispozicije da postane politički sud i to se znalo od početka jer ga je osnovalo političko tijelo Vijeće sigurnosti. Znalo se iz prvih postupaka, a osobito kasnije, da različite obavještajne službe zainteresiranih država preuzimaju upravljanje sudom. U toj igri Hrvatska nije sudjelovala da zaštiti vlastiti interes, naprotiv ostavila je otvoren prostor, istaknula je Starešina.

Add a comment

Opširnije...

Hibridni oliti "građanski rat u Hrvatskoj"

Image result for hibridni rat cinik

Kad se učestalo počeo spominjati „hibridni rat“, pomislih: mora da je to nešto što se događa – u kukuruzima. Možda „kemijski rat“ protiv kukuruznog moljca, nešto u žitu, nešto s povrćem, u biologiji, botanici, svakako, pa i zoologiji. Naravno, skoro, ništa od toga - sve je nekako „humano“ i kao i svaki rat - među ljudima se zbiva. I sam pridjev humanog je podrijetla:

Add a comment

Opširnije...

Dr Stjepandić FDP-u: Kako je Jakovčić uopće primljen u Vaš klub zastupnika?

Related image

Najprije bih želio izraziti veliko nerazumijevanje da je gospodin Jakovčić (kao i gospodin Radoš) uopće bio primljen u Vaš Klub zastupnika. On je dugogodišnji čelnik regionalne neokomunističke, zapravo titoističke stranke u Hrvatskoj, koja se ponajprije zalaže za očuvanje baštine jugokomunizma te privilegija „crvenoga plemstva“

Add a comment

Opširnije...

Jedina satisfakcija prevarenom narodu je kako ti "koji ništa nemaju" žive u strahu da se ne razotkriju i privedu pravdi

Živimo u vremenu i prostoru kad je opet nužno posegnuti za Frommom i njegovim djelima, naročito knjigom “Imati ili biti?” Nažalost, danas je za mnoge osjećaj identita: “Ja sam ono što imam.” Pritom, malo tko od tih i takvih razmišlja o tome što će on biti, kad izgubi ono što danas ima, a ostane pri istoj filozofiji.

Add a comment

Opširnije...

Kukavičko iživljavanje HRT-a nad pokojnim predsjednikom Tuđmanom

Image result for franjo tudjman dragovoljac.com

Dok je javna televizija šturo i suhoparno obilježila smrt prvog hrvatskog predsjednika, na Hrvatskom radiju, koji pripada istoj javnoj medijskoj kući, netko se odlučio za obračun s Franjom Tuđmanom, optužujući ga za autokratsko vladanje, poticanje rata između Bošnjaka i Hrvata, privatizaciju i pretvorbu te druge grijehe

Add a comment

Opširnije...

Hodak u Bujici Haag nazvao parodijom od suda

Glasnović se obrušio na Dejana Jovića, a Rojs otkrio tko je klapi Sv. Juraj zabranio nastup na komemoraciji za Praljka!

Haaški sud je parodija od suda, a Praljkova presuda parodija od presude! Zahvaljujući Praljkovom činu jedna farsa postala je tragedija za njega i njegovu obitelji, a u širem kontekstu i za hrvatski narod - izjavio je u Bujici odvjetnik Zvonimir Hodak i nastavio:

Add a comment

Opširnije...

Viktor Orban: „Ako nestane slobode, ako nestane nacionalne neovisnosti i mi sami ćemo nestati”

Image result for orban migranti

Premijer je izrazio mišljenje da je financijsko spekulativno carstvo natovarilo na vrat Europe najnoviju seobu naroda, milijune migranata i invaziju novih useljenika u Europu te da su oni izradili plan kojim bi željeli Europu pretvoriti u mješoviti kontinent, a budući da je Srednja Europa zona bez migracija, ovdje se usredotočuje borba za europsku budućnost

Add a comment

Opširnije...

Tko su nam prijateljske države i tko su nam prijateljski narodi?

Image result for džihadisti bosna

Slušao sam u Otvorenom bosanskog akademika Abdulaha Sidrana koji je, nadam se, dobrom namjerom pozvan na HRT u vrijeme žalosti za našim generalom Praljkom, koji je o akademiku pisao samo lijepo, s poštovanjem. Na žalost spomenuti gospodin je kazao odmah na početku, da je s generalom Praljkom bio prijatelj do 1992.godine.

Add a comment

Opširnije...