Zadnji komentari

Dioptrija „nesvrstanih“ i tursko-iranski utjecaj u Ljubljani

Image result for barbara rov

Nisu slučajno baš Slovenija i njezina Komunistička partija bili Titov izbor najmasovnijeg poslijeratnog stratišta u cijelog Europi. Tamo su izvršene najmasovnije likvidacije ratnih zarobljenika i civila, tzv. narodnih neprijatelja; u Sloveniji se uglavnom vršila likvidacija „ustaške“ Hrvatske i spremala jugoslavenska komunistička diktatura

Add a comment

Opširnije...

Zar nikome nije cilj zdrava nacija

Image result for bajaga četnik

Lijevi mediji se sada čude otkud zabrana Bajage, kada je do sada pjevao normalno, kao da zabranama Thompsona nisu sami stvorili atmosferu u kojoj su takve zabrane u našem društvu nešto normalno, pa čak i poželjno? Prizivao si politiku da hitno poduzme nešto i pogasi struju, a sad ti je krivo kada ista ta politika ne pušta “muziku na struju” za tvoje užitke? 

Add a comment

Opširnije...

Djeca su prvi put u povijesti siromašnija od svojih roditelja! Stara vijest ili čvrsta činjenica?

Image result for media liars

Isplati li se danas potrošiti 20 kuna za kupnju dvoje dnevnih novina? Da, ali samo ako kupac ima neopisivu želju odmah ujutro pročitati ono što će mu najčešće već do poslijepodne biti dostupno za mjesečnu cijenu interneta na mobilnom telefonu u slučaju da se nije uspio "ukačiti" na neku besplatnu vezu. A nema nikakvih senzacionalnih vijesti koje nije moguće doznati na jeftiniji način.

Add a comment

Opširnije...