Zadnji komentari

Kineska ruka prijateljstva i partnerstva

Image result for hrvatska kina

Deveti poslovni forum inicijative 16+1, odnosno 16 zemalja srednje i istočne Europe i Kine koja za cilj ima jačanje gospodarske suradnje, održan u Dubrovniku, ostavio je izvrstan dojam, a Hrvatska se predstavila kao dobar domaćin koji je s najvažnijim gostom izmjenjivao dirljive poruke prijateljstva. Naravno, u igri su samo interesi, a i Hrvatska i Kina imaju izraziti obostrani interes oko ključnih gospodarskih projekata.

Add a comment

Opširnije...

GI Narod odlučuje poziva birače: “Izađite na EU izbore i kaznite kradljivce referenduma!”

Građanska inicijativa Narod odlučuje pokrenula je kampanju kojom poziva birače da izađu na izbore za Europski parlament, 26. svibnja, i svojim glasovanjem kazne sve političke opcije koje su hrvatskom narodu oduzele Ustavom zajamčeno pravo na referendum te posljedično dokinule razvijene demokratske standarde u Hrvatskoj.

Add a comment

Opširnije...

Putokazi

S proljećem dođe polako i uskrsno vrijeme. Ma baš lijepo, ljudi moji! Mislim na ovaj vidljivi okoliš, onaj nutarnji je sasvim nešto drugo. On ovisi o tomu kakve smo putokaze postavljali ili ih postavljamo u svomu životu. Tko razumije Uskrs, trebao bi razumjeti i to.

Add a comment

Opširnije...

Što stranim investitorima smeta, domaćim političarima odgovara

Image result for rich man

Međutim, ništa se od toga neće dogoditi. Zašto? Zato što sve što su strani investitori nabrojali da im smeta domaćim političkim moćnicima odgovara. To je sustav u kojem oni profitiraju. I zato ga ne diraju. Tko želi opstati mora se prilagoditi. Gotovo da je neumjesno što negoduju u istraživanjima. I to bi ih moglo koštati

Add a comment

Opširnije...