Zadnji komentari

HSP: Vlada ne smije pristati na ucjene Milorada Pupovca (Aleksandra Vučića)!

Image result for karlo starčević

Srpsko narodno vijeće Milorada Pupovca objavilo je Izjavu o pravima Srba u Hrvatskoj, usvojenu prije nekoliko dana u Lisinskom. Izjava sadrži 13 zahtjeva koje Pupovac postavlja prema svojoj Vladi, Vladi HDZ/HNS/SDSS-a. Zahtjevi su manje ili više na tragu Memoranduma 2 SANU koja Vlada Republike Hrvatske redom mora odbiti jer ni jedno pitanje koje postavljaju nema uporišta u stvarnim činjenicama.

Add a comment

Opširnije...

Predsjednica je muku od posjeta uspješno privela kraju

Image result for kolinda vučić

U moru punom sipinog crnila roniocu se teško orijentirati, pogotovo što nije u mogućnosti spoznati koliko je vrsta i kakvih sipa koje puštaju crnilo. Ista stvar je i, na kopnu, s guskama koje se moraju snalaziti, iako im nije poznato je li magla prirodna pojava ili se pušta da bi se okružje zamaglilo.

Add a comment

Opširnije...

Na integriranome energetskom tržištu Unije

Related image

Desetljećima se već raspravlja o energetskoj budućnosti Hrvatske, a da pri tom od strane izvršne vlasti nije napravljena nikakva strategija i jasan pravac u kojem bi trebalo usmjeravati napore. Javljale su se pri tome neke dobre ideje, koje su odmah doživljavale snažan otpor, svaka politička grupacija vuče na stranu određenih stranih kompanija ili država te je ukupni pomak bio ravan nuli.

Add a comment

Opširnije...

„Kako glumiti normalnog čovjeka“ ili priča o neslomljivom ljudskom duh

Image result for mario filipi predstava

U organizaciji Kulturne športske braniteljske udruge u Maloj dvorani Vatroslava Lisinskog 15. veljača izvedena je autorska monodrama 'Kako glumiti normalnog čovjeka' novinara, pisca i ratnika Maria Filipia. Redatelj je Boris Svrtan, asistent režije Đorđe Kukuljica, a producent Dražen Pilić. Svoje i druge pjesme autor pjeva uz pratnju poznatog zagrebačkog gitarista Fadila Abdulova.

Add a comment

Opširnije...

I tako sve dok u potpunosti ne postanemo ovisni o EU

U EU proizvodnja porasla, u RH pala

Industrijska proizvodnja u Europskoj uniji i eurozoni u prosincu 2017. porasla je na mjesečnoj i godišnjoj razini, a Hrvatska je predvodila skupinu zemalja s najvećim padom industrijske proizvodnje na godišnjoj razini, pokazale su najnovije procjene Eurostata.

Add a comment

Opširnije...

Viktor Orban: Mislimo da je kršćanstvo posljednja nada Europe

Image result for stop soros

U vezi s migrantima kritizirao je američkog milijardera i aktivista mađarskog podrijetla Georgea Sorosa kojega optužuje da stoji iza plana uvoza migranata u Europu. “Bude li potrebno, uvest ćemo jače i jače oružje protiv tog plana”. Mađarski plan “Stop Soros” je prvi korak, rekao je Orban, navodi MTI.

Add a comment

Opširnije...

Marginalci naprijed, ostali stoj!

Upravo je ona prekinula politiku svojih prethodnika, Stjepana Mesića i Iva Josipovića, koji su svoje mandate otvoreno posvetili obezvrijeđivanju branitelja i Domovinskog rata, odnosno rashrvaćivanju Hrvatske.

Add a comment

Opširnije...

Ponešto o ruskoj pravdi

Image result for migrants violence women

Da se „izbjeglice“ ikada usude učiniti isto kod kuće u Alžiru, Iraku, Avganistanu ili Somaliji s muslimanskim djevojkama bili bi živi zakopani. Postoje izričiti i vrlo strogi zakoni klanske osvete tako da se nitko iz jednog klana ne usudi uznemiravati ženu iz drugog klana ili plemena a da nakon toga ne bi uslijedila neizbježna okrutna kazna. Europske žene nemaju zaštite ni od obitelji ni od države. Država čak staje na stranu zločinca. Tako su one napuštene od svih.

Add a comment

Opširnije...

Australsko-hrvatski kongres pisao predsjednici

Slikovni rezultat za kolinda

Vjerujem da ste imali najbolje namjere, potaknuti međusobne odnose, u vidu nedavne protu hrvatske izložbe u UN. Bojim se, da su Vaše dobre namjere pale na gluhe uši, jer ništa, u izjavama, u stavovima , srbijanskog predsjednika, nije se dalo naslutit da ta ista dobra volja postoji i na drugoj strani.

Add a comment

Opširnije...

Odjeci Vučićevog posjeta Hrvatskoj

Image result for vučić posjet hrvatska

Eh da su tada bili pametni, pošteni i vrijedni mogli su svoju obnovljenu zakonitu prizemnicu, povratkom sa zapada dijela svoje dijaspore, kao što to danas čine Izrael, Irska i slično dizati na katove, i od nje praviti Švicarsku. No ne. Oni se preko svojih Karadžića, Garašanina, Pašića itd...odlučuju na bespravnu gradnju po tuđim zemljama, koja bespravna gradnja kad tad dođe na naplatu

Add a comment

Opširnije...

Ljiljana Alvir i hrvatske žrtve ne smiju poslužiti kao miris neopranoj Srbiji

Slikovni rezultat za ljiljana alvir

Višestruko sam u svojim kolumnama u zadnjih nekoliko godina, naravno ne samo ja, do detalja analizirao teške zablude hrvatske državne politike, ali i prevladavajućega nekritičkog društvenoga stava o odnosima prema Srbiji, nevjerojatnoj fascinaciji tom Srbijom i izmišljenom civilizacijskom hrvatskom zadatku pred svijetom takvu Srbiju uvesti u zapadne civilizacijske krugove što god oni bili, koji je posljedica takvih zabluda.

Add a comment

Opširnije...

Nova Europa 2.dio

Europski narodi skupno će voditi idejni rat za micanje iz europskog prostora tuđih nametljivih ideologija: islama, liberalizma i „otvorenog društva“. Bez pobjede u tom ratu nema oporavka Europe. Uvjet za pobjedu je uklanjanje iz Europe trojanskog konja Europske unije, u kojemu su se u europske naroda zavukle neprijateljske ideologije

Add a comment

Opširnije...

Hrvatski novinar čestitao albancima Dan nezavisnosti Kosova

Povezana slika

Urednik i voditelj vrlo popularne hrvatske televizijske emisije Bujica - Velimir Bujanec, čestitao je Albancima Dan nezavisnosti Kosova. U čestitki objavljenoj na društvenim mrežama - FaceBooku i Instagramu, napisao je: “Dragi albanski prijatelji, sretan vam Dan nezavisnosti Kosova! Vaš Velimir Bujanec!”

Add a comment

Opširnije...