Zadnji komentari

Bleiburške žrtve - Kazna smrću izvršena nad 400.000 do 500.000 ljudi

Pin It

Podilazimo zločincima i onima kojima genocid na Bleiburškom polju i Srebrenici nije zločin

Na današnji dan sam umro i to točno prije 77 godina, a 1980. godine iza toga, nekog drugog datuma, umro je, nekima drug a nekima sudac. Onaj koji je mnoge osudio na smrt.

Kažu neki da je kazna smrću izvršena nad 400.000 do 500.000 ljudi. Najviše njih od njegovog zločinačkog, ne uma il’ razuma nego mozga! Bila je s maknuta sa zemlje austrijskog mjesta Bleiburga. Zločincima koji ubijaju svejedno je ubijali u miru ili ratu. Nisu ga napadali i nisu se branili. Bio je MIR! Završio je rat. Bilo je to na tuđoj zemlji i tuđem polju. Bilo je tu i onih koji još nisu znali izgovoriti ni imena svojih roditelja, a i onih koji bi za koji dan ili godinu, po Božjim zakonima u prirodi, otišli u drugi i bolji svijet. 

U isto vrijeme, kad je „drug“ bio u Ljubljani nedaleko od Bleiburga i kad su mnogi molili za njegovo zdravlje Mirko, Marko, Fabijan i ja čamili smo i strepili u Lepoglavi, Staroj Gradišci i Golom otoku nadajući se da ćemo ostati na životu i donekle zdravi izići iz “rezidencije” sada već druga koji je ostao, ne bez glave i slobode kao mnogi po njegovoj volji, nego noge. Jedan od čestitih kojeg je tito dao s maknuti bio je PLEMENITI BRUNO BUŠIĆ koji se spominje u našoj optužnici podignutoj prije 44 godine.

Zvonko Bušić je puno kasnije “otišao” videći NEZAHVALNOST svog naroda prema žrtvama, a zahvalnost (svog naroda) prema svojim progoniteljima ili njihovim sinovima! Sutra mi je rođendan jer sam nakon 3 (tri) god. i 1 (jednog) dana izišao sa Otoka na tzv. slobodu. 

Za državu smo se izborili ’90, zahvaljujući STVARATELJIMA, a slobodu smo izvojevali ’95. zahvaljujući BRANITELJIMA! DANAS na žalost, malo po malo, gubimo suverenost zbog novca i zbog međunarodno preuzetih obveza, a iz bog toga što zbog političkog i osobnog interesa vladajućih zaboravljamo na svoje prijatelje i saveznike, a podilazimo zločincima i onima kojima genocid na Bleiburškom polju i Srebrenici nije zločin nego normalan ratni čin! SVIJEST nam je na 0 (nuli)! IZDAJA je nagrađivati zločince, a svoje sinove držati sa strane hraneći ih mrvicama sa stola vlasti i časti kojeg ne bi imali da smo ostali u savezu sa zločincima koji su vladali od ’45 do ’90. 

Žalosna ISTINA !!! 

Gdje su Nam GRADITELJI PRAVEDNE HRVATSKE ?!?”

Jakoslav Rojnica/hrvatski-fokus.hr