Zadnji komentari

Održano Državno prvenstvo akcionog streljaštva (I.A.S.C), u gađanju pištoljem i revolverom na metalne mete

Pin It

U subotu, 24. studenoga 2018., na strelištu  Griža kod Rižane, u organizaciji  Amaterske strelske zveze Slovenije i Športskog društva Hrvatini, održano je  Državno prvenstvo akcionog streljaštva (I.A.S.C), u gađanju pištoljem i revolverom na metalne mete ( METAL CHALLENGE).

Nastupilo je 95  natjecatelja i natjecateljki iz Slovenije, Italije, Hrvatske i Srbije, a za Hrvatsku nastupili su Edgar Franjul, Goran Ahačić i Aleksandar Sošić, članovi HRVATSKOG SAVEZA AKCIONOG STRELJAŠTVA i HOPLOLOŠKOG DRUŠTVA PULA.

Goran Ahačić   osvojio je 1. mjesto i naslov državnog prvaka Slovenije u diviziji 22 LR, a Edgar Franjul osvojio je 3. mjesto u diviziji SD-SA, te 2. mjesto u sub diviziji LAW. Aleksandar Sošić nastupio je prvi put na natjecanju i zauzeo 20. mjesto u diviziji SD-DA, te ukupno bio 85.

Za napomenuti je da je konkurencija bila iznimno jaka, pa ovi rezultati uistinu predstavljaju veliki uspjeh, jer pulski strijelci nemaju streljanu, niti mogućnost treninga i usavršavanja streljačkih vještina, a dobri rezultati s natjecanja nikada ne izostaju.

HSAS RH – HDP PULA

Predsjednik

Edgar Franjul