Zadnji komentari

'HSP Dom svih pravaša u Hrvacama. Neven Ćurković izabran za predsjednika Podružnice Hrvace!

Pin It

Na jučer održanom Zboru Hrvatske stranke prava u Hrvacama  pravaši ovog mjesta  stali su zajedno pod stijeg HSP-a, ujedinili se i izabrali Nevena Ćurkovića za predsjednika Podružnice Hrvace. Za dopredsjenike su izabrani Mirko Damjanović i  Milan Matković.

Za tajnika je izabran Milan Ergović, dok je za rizničara Podružnice Hrvace izabran Mirko Prolić-Muzić. Predsjednik Nadzornog odbora Podružnice Hrvace je Ivica Ćurković.

Zboru su nazočili i predsjednik ŽV HSP-a SDŽ i član predsjedništva HSP-a na nacionalnoj razini Ivica Vladava s cjelokupnim predsjedištvom  HSP-a Splitsko dalmatinaske županije.  U svome obraćanju Vladava je čestitao na izboru vodstvu HSP Hrvace, te dodao da od njih očekuje predan rad i zastupanje naših interesa, jer interesi HSP-a su poštena, gospodarski snažna, uređena i funkcionalna država,. Država u koju se useljava i vraća, a ne država iz koje se bježi glavom bez obzira.

Predsjednik  HSP Hrvace  Neven Ćurković je  zahvalio na povjerenju i naglasio da će HSP koji se  vraća u politički život Hrvaca  snažno zastupati interese malog čovjeka, branitelja i raditi na boljitku svih mještana Hrvaca.

Bog i Hrvati

Ured za odnose s javnošću HSP