Zadnji komentari

Održano natjecanje u gađanju metalnih meta pištoljem i puškom sačmaricom

Pin It

U nedjelju, 31. ožujka 2019., na strelištu DRENOVA u Rijeci, u organizaciji  KPS REFUL iz Rijeke, održano je  natjecanje u gađanju metalnih meta pištoljem i puškom sačmaricom, STEEL CHALLENGE MATCH.

Nastupilo je 50 natjecatelja iz  Hrvatske i Slovenije, a zadovoljstvo je bilo vidjeti klubove iz Zagreba, Karlovca, Zadra, Virovitice, Pule, Umaga i Rijeke. HRVATSKI SAVEZ AKCIONOG STRELJAŠTVA predstavljali su KPS REFUL iz Rijeke, HOPLOLOŠKO DRUŠTVO iz Pule-Pola, SK DALMACIJA iz Zadra, UPS WILD DOGS iz Umaga-Umago i UPS DOUBLE TAP iz Zadra. Nastupili su i BASTION iz Karlovca, POLICIJSKA AKADEMIJA iz Zagreba i SC I LOVE GUNS AND TITTIES iz Virovitice. Iz Slovenije došli su klubovi SD STUDENO iz Nove Gorice i PROARMIS iz Maribora.

U kategoriji PIŠTOLJ-PUŠKA SAČMARICA 1. mjesto osvojio je Hrvoje Marić (POLICIJSKA AKADEMIJA), 2. mjesto Mario Šoštar

ić (BASTION), 3. mjesto Danijel Krnjatić (REFUL).

U kategoriji PIŠTOLJ, 1. mjesto osvojio je Siniša Birkanović ( REFUL), 2. mjesto ERIK REBEC (PROARMIS), 3. mjesto Enio Došen (REFUL).

U kategoriji VETERANI, 1. mjesto osvojio je Enio Došen (REFUL), 2. mjesto Edgar Franjul (HOPLOLOŠKO DRUŠTVO PULA), 3. mjesto Bojan Šober (REFUL).

U kategoriji LADY, 1. mjesto osvojila je Polona Kranjc, 2. mjesto Janja Sibilja Seneker i 3. mjesto Tina Pekovšek, kolegice iz Slovenije.

Uz sve pohvale organizatorima, treba napomenuti da je sav prihod od kotizacije uplaćen za liječenje male Mile Rončević iz Rijeke.

HSAS RH

Predsjednik

Edgar Franjul