Zadnji komentari

Thompson demantira: ‘Lilić laže! Tuđman je volio ‘Čavoglave’ i tražio da se što češće izvodi’

Pin It

Image result for thompson čavoglave

U reakciji na Lilićevu izjavu menadžment Marka Perkovića Thompsona navodi da Tuđman nikad nije bio protiv “Bojne Čavoglave” nego naprotiv da je volio tu pjesmu. “Po metodi jugokomunista, triput slaži istina ne važi. Miroslav Lilić laže! Predsjednik Franjo Tuđman nikad nije bio protiv Thompsonove pjesme “Bojne Čavoglave”.

Nakon izjave Miroslava Lilića, bivšeg HRT-ova urednika, da Tuđman nije volio Thompsona, ali da ga nije ni zabranjivao, oglasio se menadžment Marka Perkovića Thompsona.

“Bio je žestoko protiv te pjesme jer počinje s ‘Za dom spremni’. On je bio veliki protivnik tog pozdrava i nije ga želio vezati uz Domovinski rat, a prvi Thompsonov album s tom pjesmom ionako je završio u gubicima”, kazao je u Večernjem listu Lilić.

Ispričao je i kako je, kao direktor Croatia Recordsa, ipak objavio Thompsonov album.

“Šest godina poslije, vlasnik Croatia Recordsa bila je Zagrebačka banka i ja moram izdati Thompsonov album, a ne mogu jer je prvi bio u gubicima. Odlučujem da ću ga ipak izdati, ali u svim dokumentima napišem da je riječ o albumu Nine Badrić“, prisjetio se Lilić.

U reakciji na Lilićevu izjavu menadžment Marka Perkovića Thompsona navodi da Tuđman nikad nije bio protiv “Bojne Čavoglave” nego naprotiv da je volio tu pjesmu.

“Po metodi jugokomunista, triput slaži istina ne važi.

Miroslav Lilić laže!

Predsjednik Franjo Tuđman nikad nije bio protiv Thompsonove pjesme “Bojne Čavoglave”.

Upravo suprotno, iz pouzdanih izvora znamo da je Franjo Tuđman koji je i sam volio tu pjesmu, u to vrijeme tražio da se ona što više izvodi.

O motivu Miroslava Lilića za iznošenja te laži možemo samo pretpostavljati“,  navodi menadžment Marka Perkovića Thompsona u kratkom osvrtu na Lilićevu izjavu.

M. Marković/maxportal