Zadnji komentari

"Zeleno i Plavo Turneja 2019"

Pin It

Image result for Zeleno i Plavo Turneja 2019

Udruga branitelja proizvođača "Panonija" organizira sajamsku manifestaciju gospodarskog,turističkog,kulturnog i edukativnog karaktera 

"Zeleno i Plavo Turneja 2019"

Sajamska manifestacija na kojoj okupljamo male proizvođače  domaćih proizvoda proizvedenih na tradicionalan i ekološki prihvatljiv način iz svih djelova Lijepe Naše. Još jedan u nizu naših projekata koji po drugi puta provodimo u našim turističkim destinacijama  usred turističke sezone.

Za ovogodišnju turneju koju provodimo u jeku turističke sezone smo odabrali gradove Šibenik,Zadar, i Pulu.

Šibenik, 26.-31.srpnja, na platou uz Crkvu gospe van grada.

Zadar, 03.-08.kolovoza,Obala KPK IV /riva/

Pula, 27.-31.kolovoza,trg 1.svibnja

Udruga branitelja proizvođača "Panonija" okuplja branitelje i članove njihovih obitelji koji imaju registrirane OPG-ove, obrte, društva ograničene odgovornosti, udruge, zadruge, kućne radinosti, koji su se udružili su se radi promidžbe i prezentacije autohtonih proizvoda i zajedničkog nastupa na tržištu. Riječ je o proizvođačima poznatih hrvatskih  delicija, prije svega suhomesnatih proizvoda, kolača, meda, vina, voćnih rakija, tradicijskih rukotvorina i drugih proizvoda karakterističnih za Slavoniju i Baranju i druge regije. Naglasak je na ljudima koji su u Domovinskom ratu dali veliki doprinos, a nakon rata su zasukali rukave i dalje pridonose društvenoj zajednici u ovima teškim i kriznim vremenima te istovremeno promiču i vrednote iz Domovinskog rata. Udruga Panonija pokrenula je uz ovaj projekt i druge vrlo uspješne i iznimno posjećene projekte Dani Slavonije i Sajam slavonskih proizvoda, Domaće je Domaće, po kojima je postala prepoznatljiva.

Srdačan pozdrav,

Pavo Baotić, predsjednik Udruge