Zadnji komentari

Zašto su takva cjepiva odobrena bez da farmaceuti snose ikakvu odgovornost za njihove učinke!?

Pin It

Hand Painted Cartoon Death God Social Livelihood Problem Vaccine Original  Illustration, Grim Reaper, Society, Social Life Illustration Image on  Pngtree, Free Download on Pngtree

Kako je moguće da znanstvenici, političari i mediji i dalje pozivaju ljude, a pogotovo djecu, da budu zamorci na kojima se ovakva cjepiva testiraju!? Kako je moguće da i dalje do mnogih ne dopiru ova pitanja

Još jednom posebno ističem i podcrtavam konkretna pitanja koja je dr. Tomislav Domazet-Lošo postavio svojim kolegama i nekritičkim zagovornicima netestiranih mRNA cjepiva koja se koriste protiv koronavirusa:

“Zašto se činjenica da se mRNA molekule općenito ugrađuju u genome u potpunosti i uporno negira u mRNA vakcinologiji? Drugo, je li takvim pseudoznastvenim pristupom narušena uobičajena primjena znanstvene metodologije?

Treće, zašto mRNA vakcinologija nikada nije provjerila ni teorijski ni eksperimentalno ugrađuju li se mRNA molekule iz cjepiva u genome?

Četvrto, zašto mRNA vakcinološka literatura nikada ne spominje L1 elemente?

I konačno, ako je u sigurnosnom smislu sve u redu s mRNA cjepivima, zašto se proizvođači boje eksperimentalno provjeriti njihovu ugradnju u genome, odnosno provjeriti njihovu genotoksičnost i kancerogenost?”

Kako je moguće da znanstvenici, političari i mediji i dalje pozivaju ljude, a pogotovo djecu, da budu zamorci na kojima se ovakva cjepiva testiraju!? Kako je moguće da i dalje do mnogih ne dopiru ova pitanja (i odgovori koje je na njih dao dr. Tomislav Domazet-Lošo i u svom znanstvenom radu i u video prezentacijama!), iako je posve očito da su razlozi za zabrinutost sve veći i da masovna cijepljenja treba zaustaviti!

Ako je činjenica da se strana mRNA molekula iz cjepiva može ugraditi u ljudski genom, ako je činjenica da cjepiva Pfizera, Moderne i ostalih proizvođača nisu uopće testirana prije uporabe na ljudima na temelju njihove mogućnosti utjecaja na genom, niti na njihovu moguću kancerogenost, niti na mogućnost izazivanja genetskih bolesti, zašto se onda svi odgovorni oglušuju na elementarnu znanstvenu metodologiju i protokol, zašto su takva cjepiva odobrena bez da farmaceuti snose ikakvu odgovornost za njihove učinke, komentirao je Zoran Vukman na facebooku

kamenjar.com