Zadnji komentari

Trovanje kemijskim tragovima na nebu i sustavom antena

Pin It

Političari bilo kojoj stranci pripadali, mediji bilo javni ili privatzirani, te građani koji izlaze na izbore ili više i ne izlaze da glasuju, bilo desno, bilo lijevo ili srednje orijentirani, u ovih 34 godine neovisne i demokratske Hrvatske, od čelnika političkih stranaka i medija su toliko „zombizirani“, da više ne razmišljaju i ne postavljaju prava pitanja, jer na njih, bilo iz neznanja, bilo iz navike, više i ne dobivaju odgovore

bilo umjesto istinitih odgovora dobivaju dezinformacije ili laži. E, pa moj narode, pokušat ću vam u nekolko nastavaka predočiti teme koje bi zaslužile, da se počnete drugačije ponašati glede njih, i bilo u Saboru, bilo u medijima, odnosno da se počnete pitati i razmišljati o tomu zašto je tomu tako! A takvih tema ima podosta!

Evo da počnem s jednom temom koja je zapravo dvije teme, koje su veoma važne i koje imaju ili mogu imati veoma veliki utjecaj na promjenu klime, na moguću uporabu u vojne svrhe, pa i radi utjecaja na ljudski mozak i ponašanje ljudi, iz raznoraznih, ali svakako ne pozitivnih pobuda, a radi se o kemijskim tragovima na nebu (eng. chemtrails), odnosno kontinuiranim aerosolnim „zasijavanjem“, odnosno napadom na atmosferu, na globalni napad klimatskim inženjeringom i menadžmentom solarne radijacije čiji programi razaraju Zemljine sustave za održavanje života.

Druga važna tema o kojoj se još pomnije šuti u Saboru i medijima je, sustav HAARP (High Frequency Activ Auroral Research), a koji se sastoji od sustava antena i u Hrvatskoj je instaliran na Petrovoj Gori blizu Karlovca, i kojem području gdje je taj sustav postavljen, zabranjuju pristup vojno/policijske snage. Oba sustava su navodno američki vojni projekti, i to opet navodno prema radovima Nikole Tesle, koji su tajanstveno nestali nakon njegove smrti iz hotela gdje je inače živio. Poznato je inače da je sve svoje radove Nikola Tesla razvijao da korisno služe čovječanstvu, no nažalost očito velika vojna sila, SAD, to smatra korisnim za korištenje u vojne svrhe.

Osnovana namjena chemtrailsa i HAARP-a je aktivno utjecanje na klimatske promjene i to ciljano na nekim područjima, poglavito na područjima neprijatelja, a HAARP ima istu namjenu samo uz navodnu mogućnost aktivnog utjecaja na ljudski mozak i ljudsko ponašanje, opet uglavnom neprijatelja, ali i vlastitog naroda u političke svrhe.

Ne ulazeći u detaljnije objašnjavanje funkcioniranja oba projekta, samo se postavlja pitanje, a koje u Hrvatskom saboru nikad nije postavljeno, tko je svojim odlukama dopustio korištenje chemtrailsa i HAARP-a u Hrvatskoj i tko je instalirao HAARP na Petrovoj Gori, i u čijem je vlasništvu ta sustav u Hrvatskoj?

(Nastavak slijedi)

Laslo Torma, Zagreb/hrvatski-fokus.hr