Zadnji komentari

Domagoj Pintarić u Bujici: Za Uršu Raukar šmrklji nisu otpad! Biorazgradivi su… A možda je riječ o novoj agendi samoodrživosti?! To je samoreciklirajuća Urša!

Pin It

“Zamislite da je neki desničar usred Sabora kopao nos, progutao šmrklju i još se obliznu,” zapitao se u Bujici Z1 televizije Domagoj Pintarić i sam ponudio odgovor: “Prštale bi naslovnice lijevih medija, a televizije u stranom vlasništvu tisuću bi puta objavile snimku, uz komentar da je riječ o krkanu i kockoglavom ili krezubom hrvatskom primitivcu!”

PINTARIĆ: “Suradnja desnice s osobama poput Urše Raukar ili Sandre Benčić je neprihvatljiva! Za mene je ideološki moratorij totalna glupost!”

Poznati društveni analitičar bio je nazočan izricanju skandalozne presude novinaru Marku Juriču: - Osjećao sam se poniženo, baš kao da su presudili i meni! Sutkinja je iznijela neprihvatljivo obrazloženje o širenju “govora mržnje”, a da se pritom nitko nije zapitao je li govor mržnje kada Porfirije s vrhuškom SPC-a u Chicagu pjeva Momčilu Đujiću i pritom veliča ratnog zločinca, koji je poznat po izumu strašne sprave za mučenje ‘popovo bure’, u kojem su mučeni Hrvati kod Knina na osobito surov način?!

Pintarić je svoju karijeru započeo kao komičar, a bio je i jedan od osnivača News bara: - Otišao sam nakon nešto više od godinu dana, kada sem se uvjerio da je njihova oštrica dominantno usmjerena na predstavnike Crkve i hrvatske političke opcije, dok su jugo-lijevi i globalisti uglavnom bili izuzeti od ozbiljne kritike i ismijavanja!

Govorio je o odlasku Tuckera Carlsona s FOX-a i tzv. kulturi otkazivanja te prokomentirao odluku Vijeća za elektroničke medije, koje je skandalozne uvrede Zorana Šprajca na račun hrvatskih biskupa i katoličkih svećenika, okarakteriziralo kao “sarkazam”, dok je s druge strane – tzv. HND optužio Hrvatski tjednik za “govor mržnje” i to zbog prozivki Pupovčevih Novosti, koje su objavile gnjusobe na račun vrhbosanskog nadbiskupa Ivana Šarića, a još ranije psovale Vukovar i Hrvatsku državu…

DOMAGOJ PINTARIĆ: “O GOVORU MRŽNJE U HRVATSKOJ ODLUČUJU ONI KOJI GA KORISTE!”

Uživo iz Splita u Bujicu se javio glavni urednik Hrvatskog tjednika, Ivica Marijačić, poslavši vrlo žestoku poruku tzv. HND-u i vladajućoj koaliciji koja izdašno financira Novosti, a vodi hajku protiv malobrojnih preostalih oaza slobodne hrvatske riječi.

“U Hrvatskoj se progoni Thompson i otkazuje Tram 11, dok se o Lepoj Breni rade predstave, a Bajaga bez problema nastupa u Kninu, isto kao za vrijeme okupacije,” ustvrdio je Domagoj Pintarić: “Sustavno se radi na tome da mladim Hrvatima ogade identitetsku pripadnost vlastitom narodu, dok se istodobno dovode treperi koji ih potiču na dizanje tri prsta kao simbola okupacije!”

Pintarić je, unatoč dominaciji širitelja pesimizma i protuhrvatske nekulture, i dalje optimističan: - Uvjeren sam da će pobjeda na kraju biti naša, iako trenutačno stvari ne izgledaju baš sjajno. Dobili smo rat oružanim putem i ne smijemo dopustiti da se to pretvori u naš poraz u kulturnoj agresiji kojoj smo trenutačno izloženi…